Колтън Хейнс получава подкрепа от Серена Уилямс и Лиза Рина след споделяне на снимки от хоспитализация


24 звезди, които са гласували за тревожност, депресия и психични заболявания Виж снимките Instagram

Мощното послание на звездата „Teen Wolf“ бе срещнато с подкрепата на много известни личности, които се включиха в коментарите, за да аплодират поста на Хейнс.

Колтън Хейнс става много суров в Instagram.31-годишният актьор сподели слайдшоу със снимки в неделя, когато е бил хоспитализиран миналата година след наркотик и алкохол. На снимките Хейнс се вижда свързан с машини, легнал на болнично легло и на една конкретна снимка в баня, със синини по гърба.

Гети

Колтън Хейнс разкрива, че е бил поставен на 5150 Psych Hold на фона на наркотици и алкохол „Down Spiral“

Преглед на историята

„Хвърляне назад. Не искам да се притеснявам дали изглеждам горещ или не в Instagram, за да бъда моето наследство “, започна той. „Не искам да заобикалям истината, за да се харесам на други хора или да спечеля икономически успех. Имам да кажа много по-важни неща от това за какво списание току-що съм снимал или от кое телевизионно предаване съм част (въпреки че съм много благодарен, че все още мога да правя това, което обичам).

„Вече не искам да проектирам кураторски живот“, добави той.Звездата от „Стрелата“ продължи да изразява колко много означава за него, когато е помагал на други хора, страдащи от психично здраве и проблеми със зависимостта.

„Изпитвам огромна радост, когато някой дойде при мен и казва, че готовността ми да се отворя за депресия, тревожност, алкохолизъм и зависимост е помогнала по някакъв начин“, пише Хейнс. „През изминалата година се борих с опитите да намеря гласа си и къде се вписвам и това беше най-красивата борба, която някога съм трябвало да преживея. Притеснението за това колко време да публикувам в социалните медии, за да мога да максимизирам харесванията си или да се ядосвам на себе си, че не изглеждам по същия начин, по който изглеждах, когато бях пристрастен към хапчета, е пълна загуба на това защо бях пуснат на тази земя. '

„Публикувам тези снимки, за да ви запозная с моята истина“, заключи той. „Толкова съм благодарен, че съм там, където съм сега (една година след заснемането на тези снимки), но човек по това време беше мрачен. Аз съм човек с недостатъци като теб. Ако [сте] в средата на тъмните времена ... Обещавам ви, че не трябва да трае вечно. Обичайте всички. 'В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Мощното послание на звездата „Teen Wolf“ бе срещнато с подкрепата на много известни личности, които се включиха в коментарите, за да аплодират поста на Хейнс.

'Толкова много те обичам!!!! Не можех да те обичам повече. Смел, добър и истинската сделка, ти си ми приятел “, написа 'RHOBH' звезда Лиза Рина . Тенис професионалист Серена Уилямс коментира: „Толкова се гордея с теб“.

Хейнс 'бивш съавтор на' Teen Wolf ', Тайлър Хьоклин , написа, „Братко, не можех да се гордея повече с теб и къде пристигна в това пътуване през живота. Благодаря ви, че смело споделите това, знам, че ще помогне на мнозина и дори беше само 1, това би било достатъчно. За мен беше радост да видя как стигнахте това място в живота си. Обичам те приятелю.

'Това е красиво. [Обичам те,' Британи Сноу коментира и Люси Хейл добави, „Обичам те“ със сърце емоджи.

Youtube

Луан дьо Лесепс разкрива тайни за да останеш трезвен: безалкохолна бира и вейпинг

Преглед на историята

Хейнс се отвори Поведение списание още през март за изключително тъмен период от живота му, в резултат на който той бил поставен под психически затвор 5150 след огъване в хотел в Бевърли Хилс. Според Хейнс, който в миналото се бори с пристрастяването към наркотици и алкохол, той каза, че е започнал да се спуска надолу по „спирала надолу“, след като през 2016 г. излезе като гей.

„Излязох и в известен смисъл моята спирала надолу започна“, каза той на маг. „Чувствах се изключително свободен, но в същото време вниманието, което получавах, ме караше да излизам извън контрол. Ожених се и това не се получи. Това беше изключително публично и разбиващо сърцето и точно когато това се случи, майка ми почина. Това беше само преди година. В този момент се разпаднах. Мозъкът ми се счупи.

За щастие Хейнс изглежда е на по-добро място сега и се надява да продължи да помага на тези, които се борят със зависимостта.

„Винаги ще се възстановявам“, каза той по това време. „Има толкова много хора, които се борят там, но не много от тях говорят за това. Животът е много по-красив, отколкото бих могъл да си представя. Сега е просто различен живот. Това е най-добрият подарък, който съм получавал.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наНетфликс