Коко Остин показва тънък пост-бебешки бод (и абс!), Блогове за пътуване за отслабване

Най-сексите селфита на Коко Остин! Стартиране на галерия Instagram

Коко Остин е готов да се върне във форма преди бебето!

Русокосата блондинка се зае Instagram в петък, където тя показа впечатляващото си тяло след бебето в горещо розов спортен сутиен и сладък Бети Буп клинове.

Въпреки че Остин казва, че току-що е започнала да тренира - оттогава приветстваща дъщеря Шанел през ноември - тя е развълнувана да се върне във форма.„Вчера 4/5/16 се отбелязва официалният ден на започване на тренировките ми във фитнеса. Спрях да ходя преди доста година, когато забременях с Шанел “, публикува тя със снимката. „Е, 4 месеца след като я родих, нямах мотивация, защото всичко, което искам, е да използвам времето си, за да отгледам бебето си и да гледам как расте. Изобщо не искам да се отделя от нея..плю не мога да бъда твърде дълъг, защото все още кърмя. Затова вчера я заведох със себе си във фитнеса и я пуснах в грижата за деца и тренирах 3 часа .. Взех час по въртене и йога. (Да, днес цялото ми тяло е супер възпалено). '

„Исках да си направя селфи след това (видяно тук), за да видя наистина над какво трябва да работя и изненадващо ми хареса какво видях .. Наистина ядох много добре през бременността си и сега мога да говоря по него и да казвам, че това е доказателство че с прилична диета и без фитнес, тялото ви все още може да остане донякъде заедно след бебе .. Буквално имах голяма купа смесени плодове всеки ден, на което отдавам признание “, продължи тя.„По време на бременността станах малко слаб за моя вкус и искам да изградя малко мускули на гърба и за щастие наскоро напълнях, което естествено стана по-дебело. PS. Силна сърцевина (корема) е причината, поради която имах малка бебешка подутина и бърза раждаемост .. Това е ключово и много полезно за гладкото забременяване “, заключи тя.

Най-сладките бебешки снимки на Шанел Никол Стартиране на галерия Instagram

Докато Коко се справяше с някои критики около мъничката си бебешка подутина, дъщеря й Шанел е здрава и щастлива.37-годишният сподели снимка на очарователното си момиченце и мъниче Ice-T наслаждавайки се на време за свързване между баща и дъщеря по-рано тази седмица. „Любовта на живота ми ...“, надписа тя откровеното щракане.

Какво мислите за признанието на Коко за отслабване? Изключете звука отдолу и разгледайте галерията по-горе, за да видите повече от най-добрите TwitPics на Остин!

Интересни Статии