Клаудия Джордан припомня, че е била „враждебен свидетел“ на процеса за изнасилване на Майк Тайсън (ексклузивно)

Гети

„Животът й беше съсипан, животът й беше разрушен за една нощ“.Бивш „Истински домакини от Атланта“ звезда Клаудия Джордан се отвори за повикване от Майк Тайсън екип, който да свидетелства в процеса му за изнасилване през 1992 г. - и как нейните показания са го направили „луд“.

През 1991 г. Тайсън беше арестуван и обвинен в изнасилване на 18-годишната Дезире Вашингтон, мис Блек Роуд Айлънд и приятел на Йордания. Той беше осъден през 1991 г. и осъден на шест години затвор, от които излежа три.

Появява се на Блъскане с подвика на Vivica A. Fox тази седмица Йордания говори за това как се е включила в случая.

Клаудия Джордан говори с Вивица

'Много хора не знаят това', каза тя, след като Фокс разгледа темата. „Това е нещо, което премълчах, когато се преместих в Холивуд. Страхувах се кои са му приятели. Всъщност бях извикан от защитата, от неговия екип, за да видя дали има несъответствия.Тя обясни, че по това време е била само на 18 години, а нейният приятел, Вашингтон, е бил в Индианаполис, за да се състезава в конкурса за Мис Черна Америка. След като Вашингтон се обади на Йордания, казвайки, че се чувства „грозна“, моделът „Сделка или не“ я накара да остане.

„Накарах я да остане, на следващия ден тя излезе и я изнасилиха“, каза Джордан. 'Чувствах се много зле от това много дълго време.'

Джордан каза, че е разбрала какво се е случило, след като е пътувала със семейството на Вашингтон до Индианаполис, за да я изненада на състезанието. Когато пристигнаха, тя се обади във Вашингтон.„Веднага щом се обади по телефона, тя каза„ Излязох с Майк Тайсън снощи и той ме изнасили “, спомня си Джордан. Тогава родителите й се свързаха и Вашингтон им разказа какво се е случило.

„Сложих мама на телефона, тя е в истерия. Баща й плаче, сърцето му е разбито - каза Джордан. - Беше толкова тъжно. Трябваше да бъда разумен, обадих се по телефона, като: „Добре, взел ли си душ? Трябва да дойдем да те вземем. Взехме я, заведохме я в болницата и веднага щом я видях, можех да кажа, че е счупена.

„Взех я, държах я за ръка, докато тя си правеше вагинален преглед. Казаха, че има доказателства - добави тя.

Спомняйки си как беше призована от отбраната, Джордан каза, че те „се хващат за сламки“, за да се опитат да дискредитират Вашингтон.

TooFab / Гети

Джо Джудис казва, че ще се бие с Майк Тайсън: „Не се страхувам от никого“ (ексклузивно)

Преглед на историята

„Беше ужасно за мен. [Тайсън] беше на около 10 фута разстояние, той беше луд ', каза Джордан, казвайки, че боксьорът е удрял ръцете си, докато тя е говорела. „Мисля, че той смяташе, че съм извикан от защитата, както всички останали платени свидетели, които дойдоха на процеса с нови дрехи и свежи от пътуване от Ямайка. Но когато се качих на щанда, съм враждебен свидетел от тяхна страна.

„Мразиш да видиш черен мъж, който е дошъл от нищо, дори ... Не мога да кажа дори свален, той се е свалил“, продължи тя. „Има доказателства, той се качи на стойката и каза:„ Знам, че съм направил нещо нередно, но не съм счупил кости, така че каква е голямата работа. “

Отдавайки признание на Вашингтон, Йордания заяви, че никога не се е опитвала да използва ситуацията с книга или документален филм, но добави, че трябва да направи последното.

- Мисля, че трябва да го направи. Цялото й семейство се разпадна след това - каза Джордан. - Толкова неща се случиха. Трябваше да смени името си и да се премести, да се подстриже, промени начина, по който изглежда, за да не се чука с нея. Животът й беше съсипан, животът й беше разрушен за една нощ.

По това време , Тайсън отрече да е изнасилвал Вашингтон или „някой по какъвто и да е начин“. Той добави: „В никакъв случай не исках да я нараня или да й направя каквото и да било“, защитавайки се, казвайки, че „няма черни очи, няма синини, няма белези“.

Шестгодишната му присъда - която той излежа в Младежкия център в Индиана - бе намалена наполовина поради добро поведение.

Чуйте пълния подкаст по-долу:

Интересни Статии