Синът на Синди Крауфорд Пресли Гербер дебютира с нова татуировка на лицето

Скарлет Йохансон показва своята емблематична татуировка на гърба на премиерата на Jojo Rabbit Виж снимките Instagram

„Извинявай, мамо“, написа татуистът ДжонБой за прясното мастило на Пресли.

Пресли Гербер има малко диво ново мастило!топ 100 максима 2014

В петък 20-годишният модел, който е син на Синди Крофорд и теглил магнат Ранде Гербер, споделиха видео на художника на татуировки на знаменитости Джонатан 'JonBoy' Валена, който му прави татуировка на лицето по дясната скула. Прясното мастило гласи „НЕЗАПОЛНО.“

„Благодаря, приятел @jonboytattoo“ Пресли надписа публикацията. JonBoy сподели множество снимки на последната си работа в своя Instagram, включително снимка с Пресли. „Извинявай, мамо“, написа той, като че ли се шегува с известната супермодел на Пресли.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.Джонбой, който харесва звезди Кендъл Дженър , Хейли Болдуин , Бела Хадид и Ашли Греъм , преди това татуиран Пресли още през 2018 г. Младата звезда се сдоби със сестра си Кая Гербер име, татуирано на левия му трицепс. „Кая XXIII“, пише мастилото.

Миналия месец Пресли и Кая получиха няколко нови бодиарта от базирания в Ню Йорк татуист Евън Ким. Докато Пресли избра няколко деликатни татуировки с пръсти, 18-годишната Кая получи цвете на лявата си китка и нещо, което приличаше на блокиращи се ръце във формата на сърце на дясното й рамо.

Братята и сестрите не само се мастилят заедно, но и моделират заедно. Пресли и Кая участваха в кампанията на Calvin Klein Denim за пролетта на 2018 г.„Обичам да работя с него и всеки път, когато си резервираме работа, се вълнувам“, каза Кая Хора на работа с по-възрастния си брат. „Първоначално, когато започвахме, снимахме много заедно и просто щяхме да бъдем един за друг, което е важно, особено когато започваме в толкова страшна индустрия - да има някой там, който да ви е удобен . '

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Лора Джонсън Хари Хамлин

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети