Разговорите на Синди Крауфорд не успяха да се омъжат за Ричард Гиър: „Не знам дали някога сме били приятели“

Шокиращи разделения на знаменитости Стартиране на галерия Гети

Синди Крофорд става изключително откровена за бившия си съпруг Ричард Гиър .

Моделът се отвори за наследник, който се провали по време на поява на WTF подкаст Марк Марон му миналата седмица, където тя разкри, че двойката с висок профил не е била като близки, както може би сме си мислили.

как да изберем червено червило за тена на кожата си

'Не мислех, че съм млада, но бях млада - призна тя. - Бях с Ричард около шест години, но бях женена само две години.'Когато Марк попита 49-годишната красавица дали все още е близка с 'Красива жена' актьор - за когото всъщност беше омъжена от 1991-1995 г. - тя каза, че са приятелски настроени - напр .

„Ние сме приятелски настроени, но мисля, че е почти сякаш той отново се превърна в„ Ричард Гиър “, отново като непознат, защото всъщност не се виждаме толкова много“, обясни тя.„Мисля, че част от проблема във връзката ни беше, че бяхме много други неща, но не знам дали някога сме били приятели - като връстници, защото аз бях млад, а той беше Ричард Гиър“, призна тя.

Въпреки че Синди много се разрастваше по време на брака им, в крайна сметка това не продължи. „И тогава, когато започнах да растат и да растат в себе си - трудно е да се промени естеството на връзката, след като вече сте в нея“, каза тя защо нещата не са се получили.

Оттогава Крофорд се жени Верге Гербер , с когото споделя две деца. Двойката също ще празнува своята 18-годишнина от сватбата през май.„Мисля, че с Ранде наистина работим е, че първо бяхме приятели“, заяви Синди. „Никога не съм се преструвал, че харесвам бейзбол или медитация или каквато и да е версията.“

Какво мислите за откровените коментари на модела? Изключете звука отдолу и разгледайте галерията по-горе, за да видите още шокиращи разделения на знаменитости!

как да си намеря втора съпруга

Интересни Статии