Синди Крауфорд, 47 г., зашеметява в нови голи снимки

Синди Крофорд се завръща в мода - моделиране в нищо повече от стратегически поставено одеяло!47-годишният супермодел изглежда невероятно в нова снимка за мъжко облекло Списание V , демонстрирайки нелепата си физика в различни състояния на събличане.

Синди, която вече е майка на две деца, разказва на магьосника за някои от по-рисковите си ходове в кариерата - но звучи така, сякаш не съжалява толкова много.

„Ще опитам MTV, това звучи страхотно. Но моите агенти ми казваха да не го правя. Казаха, че мога да печеля повече пари, като се занимавам с друга работа “, казва тя. - Но те сгрешиха и 'Къща на стила' отвори много врати.

обувки за носене през лятото

- Когато го направих Плейбой , беше голяма работа, защото и аз бях в Vogue “, продължава тя. „Доверих се на [фотограф] Хърб Ритс , поради което го направих. Така че тези неща се получиха в моя полза и ми дадоха увереността да отида и да направя други проекти. “„Но не всичко се получи“, добавя Синди. „Направих филм, който беше успешен лично за мен, но не и по много други начини.“ Предполагаме, че тя говори за дебюта си в киното, 'Честна игра' - едно движение, което беше паниран от критиците .

Можете да видите (много) повече от Синди, когато нейният моден разпространение във V Magazine излезе на будките на 14 ноември.

Интересни Статии