Кристина Милиан 'получи Intel' за бившия Ник Кенън, като хакна телефона му за месец, преди да го развали


Вътре в шоуто на Риана Savage x Fenty NYFW 2019 Виж снимките Гети

„Беше нереално това да се случва. Той живееше в къщата ми “, обяснява тя.

Кристина Милиан се отваря за времето, когато е хакнала тогавашното си гадже На Ник Кенън телефон, събираше „информация“ за един месец и след това го арестува, че е изневерен.По време на разговор за улов на минали значителни хора, които са разхвърляни, Е! Новини 'Джъстин Силвестър попита кубинско-американската изпълнителка дали е била' добра в разбиването на телефони 'в разцвета си.гмуркане със звездите
Гети

Fetty Wap казва, че няма да вземе пари назаем от 50 цента (ексклузивно)

Преглед на историята

„Веднъж го направих и успях в това“, отговори тя. „Когато се срещах с Ник Кенън, паролата по някакъв начин работеше при първата проверка и бях прав, а следващото нещо, което знаете, четох. Почти месец четях съобщения.

„Правихте информация цял месец ?!“ - попита Джъстин.„Бях заседнал в Румъния. Имах време - обясни тя. „Значи бях като:„ Не мога да го сваля, когато отсъствам. Трябва да го арестувам лично, така че междувременно ще си взема информация, уверете се, че това е така наистина истински и беше истински, така че беше достатъчно. '

Чарли и преследвайте отново заедно

- Не можах да се сдържа. И на мен ми беше скучно, така че това ми даде да направя нещо - призна тя. 'Стана като забавление.'Тя каза още, че трудно си представя живота си без „първата си любов“.

'Бяхме толкова близки, че мисля, че по това време не можех да се справя с идеята, че ако в крайна сметка се разделим, няма да го видя отново', каза тя. „Исках да мога да го видя лично, да го прегледам - ​​не като че ще промени нещо - но част от мен беше като, той беше нещо като първата ми любов по онова време. Беше нереално това да се случва. Той живееше в къщата ми, всичко. Беше точно като „Чакай, под моя покрив това се случва?“ Това просто ме взриви.

когато звездите загубиха девствеността си
Youtube

Дженифър Лопес ни показва как се е научила да танцува на пилон за „Hustlers“ и ние не сме достойни

Преглед на историята

Докато Милиан все още не оправдава измамата, тя вижда раздялата си с рапъра като маскирана благословия.

„Когато го погледна сега, аз съм като ... искам да кажа, не че е правилно, защото не мисля, че е подходящо за никого, защото се справях добре - но, знаете ли, това е, което е. И очевидно не беше предназначено да бъде - каза тя. - И съм сигурен, че може би е променил начина си. Сигурен съм. Всички порастваме.

По време на радиоинтервю през 2012 г. Кенън се извини директно на Милиан. „Ако не го казах преди, извинявам се“, каза той пред всички свои слушатели, когато бившият му се обади, за да обсъди предстоящ проект. „Съжалявам за нещата, които направих. Бяхме млади. Бях млад. Бях глупав.

Бившата двойка се срещна на снимачната площадка на филма „Любовта не струва нищо“. Те излизаха почти три години, докато Милиан не прекъсна нещата през 2005 г., но са добри приятели през последните години .

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети