Кристина Агилера реагира на костюма на Хелоуин „Dirrty“ на Кайли Дженър


Вижте още забележителности на Хелоуин от знаменитости Стартиране на галерия Instagram / YouTube

Кайли Дженър има 'Dirrty' този уикенд с една от най-добрите знаменитости Хелоуин костюми на годината - но как се чувства жената, в която се е облякла, за имитацията?

The „В крак с Кардашианците“ звезда го уби напълно като Кристина Агилера от нея 2002г 'Dirrty' музикален видеоклип, приличащ точно на поп звездата с платинено-черната си плетена коса, червено-бял бикини топ, червени горещи панталони и кожени шапки.Погледът бързо направи обиколки в социалните медии, като в крайна сметка се отправи към самата г-жа Агилера. Реакцията й беше безценна.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Крал Кайли определено се чувстваше и в събитието, споделяйки тон снимки и видеоклипове по цялата си страница в Instagram, докато разтърсваше нещо на пода. „Мога ли да бъда XTINA завинаги?“ тя размишлява в един клип, тъй като тя е 'малко кофти' на песента.В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Как мислите, че Кайли го направи? Звучи по-долу! Разгледайте още костюми на Хелоуин на знаменитости - включително ** невероятната ** буря ** на Khloe Kardashian - в галерията по-горе! За повече от най-горещите заглавия днес, вижте видеото по-долу!

Интересни Статии