Кристина Агилера получава емоционално отражение върху миналото си, съблича образа й в късометражен филм

Кристина Агилера Най-дивият външен вид Виж снимките Youtube

Кристина Агилера ни каза преди години, че сме красиви ... по всякакъв начин ... но тя едва сега се учи да вижда красотата в себе си.

Ден след нея нов сингъл 'Accelerate' беше пусната, Агилера украси феновете с кратък филм, който дава представа за живота й сега, борбите й в миналото и какво предстои.

Милър Мобли за Билборд

Защо Кристина Агилера мразеше „Гласа“ и какво каза за Кайли Дженър, Кание Уест и онзи P! Nk Feud

Преглед на историята

„Не знам защо се нараняваме, за да угодим на чуждото възприятие за себе си“, започна Агилера почти 5-минутното видео, озаглавено „Къде е Мария?“. „Съжалявам за собственото си отражение, съжалявам, че ви оставих. Съжалявам, че се мъча да приема красотата, която се крие в мен.

'Чувствам се в живота, когато стигнете до място, където се чувствате толкова удобно и толкова рутинно, тогава знаете, че трябва да спрете и да започнете от нулата', обясни певицата. 'Винаги съм била някаква възрастна дама в младо тяло и с напредването на възрастта има ниво на комфорт с вашите несъвършенства и себе си, което ви позволява да се откажете.'

От личната си еволюция тя добави: „Чувствителна съм. Емоционална съм. Аз съм уязвим. Силен съм. Страстен съм, всеотдаен, интуитивен. Наказан съм. Аз съм аз.Youtube

Кристина Агилера е почти гола и покрита с Goop In Steamy Music Video for 'Accelerate'

Преглед на историята

Носителят на Грами обясни, че едно от най-трудните неща като изпълнител е да се научиш да сваляш маските. „Оправя се да се съблече и може да бъде уязвима по нов начин“, каза тя, преди да свали перука и да се покаже в по-естествено състояние.

След това тя потъна в миналото си, ставайки емоционална, докато говореше за израстването си в Стейтън Айлънд, Ню Йорк, баща й се присъедини към армията, когато беше малка, а майка й напусна колежа, за да издържа семейството.

„Може би по някакъв начин това, което правя, е и за нея, защото тя се отказа от всичко заради него“, продължи звездата от „Бурлеска“, говорейки през сълзи. 'Бях много основан в много млада възраст, за да знам, че никога няма да бъда слаб за мъж и че не искам тази приказка.'Най-мощната сцена в късометражния филм показа, че Агилера прави това, което прави най-добре: пее сърцето си. Застанал пред червен фон, певецът 'Fighter' изви акапелна версия на това, което предполагаме, че е нова песен.

„Как трябваше да знам / че това ще струва на душата ми / нищо не е безплатно / искам да дишам / Как трябва да се изправя пред този самотен живот, който съм създал“, пееше.

Агилера също така разказа за вдъхновението си за нов албум и как планира да бъде „уязвима“ и „безстрашна“.

CBS

Мелиса Маккарти разбива 'Караокето на Карпул' на Кристина Агилера, за да смаже рапа на 'Dirrty'

Преглед на историята

„Вдъхновението за албума? За мен най-чистата причина е да се върна към онова момиченце, което просто иска отново да се вдъхнови от истината и от това чувство на страст към музиката и пеенето и просто да се почувства отново свободно и живо “, каза певицата на„ Красивата “. „Толкова съм се отдалечил от това малко момиченце и ако това означава да си отидеш за малко и да разбереш кой си отново и какво трябва да кажеш, значи това трябва да направиш.“

'Съжалявам, че ви покрих луничките, съжалявам, че скрих белезите ви, съжалявам, че ви оставих', прошепна тя. - Но аз съм готов да ви оставя да бъдете сега. Но аз съм готов да ви пусна на свобода сега ... Мамка му, това съм, който съм и който не е на борда, може да ми смуче d-k. '

Новият албум на Aguilera 'Liberation' е достъпен на 15 юни.

Кристина Агилера се чувства в тези снимки на бански костюми от 4 юли виж снимките

Интересни Статии