Крис Колфър доведе до сълзи на Glee Costars с Naya Rivera Tribute

Гети

'Това ме разплака, но също така и много', каза Кевин Макхейл, след като прочете почитта на Колфър.Крис Колфър разплака повече от една от своите звезди на „Glee“, след като написа трогателен, замислен и емоционален почит към покойната Ная Ривера.

Актьорът, който изигра Кърт Хюмел в сериала Fox заедно с Сантана Лопес на Ривера, сподели мислите си с Разнообразие , написвайки свой собствен пост, запомняйки я не само като страхотна звезда, но и като голяма приятелка.

как да се разделим с гаджето си на живо

Статията беше споделена от редица други актьори на „Glee“, които благодариха на Колфър за това как успя да изрази това, което повечето от тях изпитваха след смъртта на Ривера по-рано този месец.

Гети / Instagram

Хедър Морис танцува под музиката на Ная Ривера в нов трибют към Glee Costar

Преглед на историята

- Как може да бъде човек че талантлив, че весел и че красива наведнъж? Как може един човек да отговаря за толкова много радост и да бъде обект на толкова прекрасни спомени? ' - попита Колфър на върха на своята почит.Актьорът похвали гласа и присъствието на Ривера, сравнявайки нейните изпълнения с „гледането на магия, която се разгръща пред очите ви“. Той каза: „Ная не просто изпя песен. Тя го оживи.

След като посочи колко важно е представянето на Сантана на Ривера за общността на LGBTQIA, той също похвали нейната „свръхчовешка способност“ да запомни всичките й реплики - нещо, над което много от създателите на шоуто и членовете на актьорския състав са се чудили.

приятелска зона след свързване

„Дори когато нейният герой ме разкъсваше на парченца, не можех да не се възползвам от това колко блестящо тя изрече обидите“, добави той. За допълнително доказателство за това, просто гледайте видеоклипа по-долу:След това той похвали способността й да направи и най-лошите дни на снимане поносими.

„В особено тежки дни на снимките може да я намерите навън да се наслаждава на цигара в яркочервената си мажоретна униформа. Тя вдигаше невидима чаша и казваше: „Да бъдеш пример за подражание!“ или „Град на мечтите, а?“, написа той.

„Веднъж, по време на разгорещена размяна между актьор и режисьор, никога няма да забравя, че тя се обърна към мен с нахална усмивка и ме попита:„ Не е ли време да кажа на някого, че DVD плейърът в моя трейлър не работи? '' той добави.

Наричайки я велик приятел, който винаги ще ви държи на гърба, Колфър каза, че Ривера „винаги е извиквала малтретирането там, където го е виждала“ и няма да подслажда истината, „дори да е трудно да се чуе“.

Той продължи да похвали нейните умения като майка, като каза, че когато се роди синът на Джоузи, „все едно най-накрая пристигна изчезнало парче от Ная“. Отбелязвайки как тя е починала, вероятно спасявайки сина си от собствената си съдба, той добави: „Ная беше изключителна майка до самия край“.

Колфър завърши поста си с цитат от самата Ривера, който стана вирусен след смъртта й. „Независимо от годината, обстоятелствата или раздора, всеки ден, когато си жив, е благословия“, каза тя. „Възползвайте се максимално от днешния ден и всеки ден, който ви е даден. Утре не е обещано.

Гети

Майката на Кори Монтейт отдава почит на Ная Ривера: „Кори наистина те обожаваше“

Преглед на историята

След публикуването на публикацията на сайта на Variety, много от звездите на Колфър 'Glee' го споделиха.

как да започнете маркетингов план

„Благодаря ти, @chriscolfer“, написа в туитър Кевин Макхейл. „Това ме разплака, но също така харесах много. Благодаря, че някак си го извадихте, красиво е. '

„Това е толкова красиво написано“, пише Джейн Линч. 'Крис наистина улавя силата на природата, каквато беше Ная Ривера.'

Хари Шум-младши публикува плачещо емотикони, казвайки, че публикацията на Колфър е „толкова точна“ - докато Алекс Нюел каза, че публикацията е „красива“.

Бека Тобин също го сподели със сърдечни емотикони.

Гети

Glee Costars на Ная Ривера, Още холивудски фенове и приятели отдават почит след нейната смърт

Преглед на историята

Интересни Статии