Челси Хендлър и Мелиса Етеридж се грижат за Анджелина Джоли в 'WWHL'

Най-лошите вражди на знаменитостите Виж снимките Браво / Гети

„Това е като среща на фен клуба на Анджелина Джоли, тук“, шегува се Анди Коен на гостите си.

Като някогашни приятели на Дженифър Анистън и Брад Пит съответно Челси Хендлър и Мелиса Етеридж не са точно Екип Анджелина Джоли .

Но в четвъртък „Гледайте какво се случва на живо“ един от тях изрази съжаление за коментарите, които направи за втората бивша съпруга на Брад след раздялата им.

Гети

Мелиса Етеридж поставя Анджелина Джоли на взрив, защитава Брад Пит

Преглед на историята

Бранджелина излезе, когато Анди Коен зададе въпрос на фен на Етеридж за песента, която тя изпълни за Джоли в шоуто Bravo през октомври 2016 г. По това време тя говори за Анджелина по радио Анди, беше посрещната с оплаквания от нейния публицист и изпя песен за реакцията от страна на нейния екип в „WWHL“.

Мелиса беше попитана дали се чува с някоя от тях след песента, на което тя отговори: „Не“.- Направих - пошегува се Хендлър. - Чух се и с двамата. Чух от Анджелина, тя е от рода на: „Ти, кучка. Бях като: „Не съм аз, а Мелиса Етеридж!“

'Не, там наистина беше напрегнато за един ден', добави Мелиса. 'Беше, получавайки някаква заплаха и всичко просто пуф изчезна.'

Гети

Челси Хендлър призовава Джоли да е „извратен лунатик“ на фона на развода

Преглед на историята

След като Коен отбеляза, че неговите гости 'харесваме среща на фен клуба на Анджелина Джоли, тук', Хендлър изрази съжаление заради коментарите си за Анджи след разпада. По това време тя я нарече „е-крал лунатик“ в нейното токшоу .'Разстроен съм, че бях толкова разстроен с Анджелина Джоли', каза Хендлър и погледна назад. - Разбирам, че тя вероятно също се опитва да даде всичко от себе си. Очевидно няма да излизам с нея, но сега го разбирам, имам повече съчувствие и съпричастност към хора, които са като ... тя наистина е майка и съпруга и каквото и да е, не съм сигурен, но късмет за нея.

Етеридж също разкри, че обмисля да има Пит като донор на сперма за децата си, чест, която в крайна сметка отиде на Дейвид Кросби.

„Брад беше обмислен, но това изглеждаше наистина сложно, супер сложно“, обясни тя. Хендлър отвърна: „Чудя се защо!“

„И двете ми деца са като:„ Можех да имам Брад Пит като баща! “ но не - добави тя.

американска история на ужасите местоположение на къща за убийства
Gang's All Here! Анджелина Джоли води всичките шест деца на специална прожекция на Netflix в Ню Йорк Виж снимките Гети

Интересни Статии