Очарователен руски апартамент с отворен и функционален интериор

Интериор DI-INT2 Архитектура-01-1 Kindesign

Интериорът DI е прекрасно малко апартамент дизайн с отворени и функционални интериорни жилищни пространства от Архитектура INT2 , разположен в Сент-Петесбург, Русия . Този проект за реконструкция от 1130 квадратни метра (105 квадратни метра) включваше добавяне на допълнително пространство в дома чрез включване на балкона във вътрешността на апартамента, превръщайки го в кутия от шперплат. Добавката даде място до кухнята за зона за закуска / трапезария точно до светъл прозорец. Друга част от преустройството е пространство, създадено за работна зона. Това включваше стая за настолен компютър и офис оборудване, отделена от общите части с двустранен рафт за книги. Отворената кухня получи нестандартно ново оформление с място за съхранение и уреди, разположени в шкафове по протежение на далечната стена и на кухненския остров. Стенният шкаф също е домакин на рафтове за книги за готварски книги и книги за четене за хола. В задната част на кухненската стена има тухла, изложена от пода до тавана, боядисана в бяло, отразяваща светлината от близките прозорци. Стилът на интериора е красива комбинация от скандинавска традиция и модерен интериорен дизайн. Белите измити стени и неутралната дървена подова настилка действат като фон на пастелните нюанси на корал, бледо синьо и перлено сиво, създавайки атмосфера на топлина и комфорт. Най-важните характеристики на интериорната атмосфера са простотата на дизайна и голямото внимание към детайла. В 1 Kindesign обичаме да предлагаме уникални и добре проектирани апартаменти за вдъхновение и този сензационен апартамент не е изключение.

Интериор DI-INT2 Архитектура-02-1 Kindesign

Графичният принт от областния килим и възглавници добавя текстура и детайли в този иначе прост дизайн. Малките масички за кафе са лесни за придвижване, когато гостите идват на гости, за да създадат повече пространство или да се използват за поставяне на храна и напитки. Лесният поток между хол и кухнята прави забавлението лесно. Ние тук в 1 детски дизайн обичам да чувам мислите на нашите читатели за домовете, които предлагаме. И така, какво мислите, харесвате ли да се наслаждавате на простотата на този дизайн?

Обичате архитектурния стил в този красив апартамент? Разгледайте други статии, представени от същия архитект, архитекти INT2, нали тук .Интериор DI-INT2 Архитектура-03-1 Kindesign

Интериор DI-INT2 Архитектура-04-1 Kindesign

Интериор DI-INT2 Архитектура-05-1 KindesignИнтериор DI-INT2 Архитектура-06-1 Kindesign

Интериор DI-INT2 Архитектура-07-1 Kindesign

Интериор DI-INT2 Архитектура-08-1 Kindesign

как да се разделите с гаджето си, с което живеете

Интериор DI-INT2 Архитектура-09-1 Kindesign

Интериор DI-INT2 Архитектура-10-1 Kindesign

Интериор DI-INT2 Архитектура-11-1 Kindesign

Интериор DI-INT2 Архитектура-12-1 Kindesign

Интериор DI-INT2 Архитектура-13-1 Kindesign

Интериор DI-INT2 Архитектура-14-1 Kindesign

Интериор DI-INT2 Архитектура-15-1 Kindesign

Интериор DI-INT2 Архитектура-16-1 Kindesign

Интериор DI-INT2 Архитектура-17-1 Kindesign

Интериор DI-INT2 Архитектура-18-1 Kindesign

Интериор DI-INT2 Архитектура-19-1 Kindesign

Интериор DI-INT2 Архитектура-20-1 Kindesign

Интериор DI-INT2 Архитектура-22-1 Kindesign

Интериор DI-INT2 Архитектура-23-1 Kindesign

Интериор DI-INT2 Архитектура-24-1 Kindesign

Интериор DI-INT2 Архитектура-25-1 Kindesign

Снимки: С любезното съдействие на архитектурата INT2

гореща 22-годишна жена

Интериор DI-INT2 Архитектура-21-1 Kindesign

Интересни Статии