Чарли Хънам наистина съжалява за ТЕЗИ коментари за брака (ексклузивно)

TooFab / Гети

Наскоро актьорът заяви, че е „безразличен“ към брака. Сега той признава, че е било „глупаво“ нещо да се каже.

Чарли Хънам не е безразличен към брака - и той наистина съжалява, че е бил.Актьорът направи заглавия този месец, след като беше попитан за чувствата си по отношение на брака и отговори, че всъщност няма такива - което очевидно не се е получило добре с 14-годишната му приятелка Моргана Макнелис.'Знаеш ли какво? Това беше глупаво нещо да се каже - каза той, след като наскоро се приземи в LAX.

Еверет

Чарли Хънам казва, че „грешно излъчване“ е виновен за крал Артър Флоп

Преглед на историята

39-годишният младеж обясни, че интервюто за SiriusXM - споделено с неговите съ-звезди от „Господата“ Хю Грант и Матю Макконъхи - е едно от 85-те, които е правил в продължение на три дни.„Понякога тонът на интервюто ... знаете ли, това интервю беше точно като много закачки, а Хю беше нещо като шегуване в много повърхностен - не неискрен - но всъщност не говори личната си истина - ние всички сме просто шегуване - обясни той. - И изведнъж се шегуваме за едно нещо и ме питат за мнението ми за брака. Току-що казах нещо, което всъщност изобщо не отразява истинските ми мисли.

„Все едно да си с приятелите си, понякога да не мислиш като ... не се опитваш да формулираш искреното си мнение за нещо и след това го виждаш черно на бяло.“

По време на интервюто за Сириус, след като каза, че е „някак безразличен“ към брака, той се зарови още повече в дупка, като добави, че Моргана „не казва същото“.„Тя е нетърпелива да се омъжи. Да, така че, ще го направя, защото това е важно за нея, но аз не изпитвам никакви големи романтични чувства към това ', каза той на интервюиращия, подтиквайки дори Грант да чуе:' Не бих отишъл с този ред когато поставите въпроса.

„Трябва да кажа, че това наистина нарани чувствата на приятелката ми“, призна Чарли в LAX. „Наистина съжалих, че го казах, защото всъщност изобщо не го имах предвид. това беше, честно казано, някаква глупава лайна, която казах в разгара на момента.

Гети / Shutterstock

Матю Макконъхи настройва мама, 88-годишна, с бащата на Хю Грант, 91-годишна

Преглед на историята

Той настоя: „Толкова съм романтичен! Реалността е, че се смятам за женен. С приятелката си съм от 14 години ... Предполагам, че това, което се опитвах да формулирам, беше, че официалното санкциониране от правителството не означава нищо за мен, но романтиката му означава огромно количество. Наистина съжалявам, че казах това.

„Слушай, прекарвал си по 12 часа на ден в продължение на три дни, правейки интервюта направо, ще кажеш някаква глупост. Особено човек като мен, който не е толкова умен.

И така, какви са истинските чувства на Чарли към брака? Ще се случи ли някога?

'Гледайте това пространство', отговори той.

„Семейството е много важно за мен. Винаги бях късно цъфтящ, оставих го дълго време, защото всичко беше страхотно и просто преследвахме други интереси в живота си “, каза той.

„Но ние със сигурност наближаваме времето, когато трябва да започнем да го превключваме и да сменяме малко скоростите.“

„Това всъщност не ме изнервя, защото сме заедно от толкова време, заедно сме от 14 години, разбирате ли? Понякога чувате истории за нещата, които се променят, след като се ожените, и отношенията на хората ... но не можех да предвидя това да се случи с нас, защото се познаваме толкова добре.

Хънам е бил женен веднъж преди за актрисата Катрин Таун, за която се жени в Лас Вегас през 1999 г., на 18 години, след като се среща само три седмици.

Те се разведоха през 2002 г., след като той определи като „три ужасни, болезнени и скъпи години“.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram