Cecily Strong напуска 'SNL', Mooning a Самолет и който домакин на ролите се влюби в

„SNL“ проклятие: 9 членове на ролите отидоха твърде скоро Виж снимките Е!

Зает Филипс посрещна ветерана от „Saturday Night Live“ на „Busy Tonight“, където тя се погрижи за колегите си, които разкриха най-голямата бромандност и кой е уловен.

Cecily Strong от „Зает тази вечер“ в четвъртък, за да поговорим за времето си „Събота вечер на живо“ разнасяше забавна мръсотия върху колегите си и с кой домакин всички попаднаха на живо ... като буквално.

Но това не бяха всички истории за любов и смях, поне не за Сесили. Зает Филипс със сигурност умираше заради историята на Сесили за това как нейното куче й е помогнало да лунира цял пътнически самолет.

Гети

Twitter Savagely пече Доналд Тръмп младши, защото не знае какво означава „SNL“

Преглед на историята

'Да, това беше истинско смирение', каза Сесили.

Според седемгодишния ветеран от почтеното шоу на NBC през нощта, поне отчасти вината на авиокомпаниите е как работят вратите на банята им. Но всичко се обърка толкова ужасно, защото тя летеше с малкото си куче Люси и трябваше да я доведе в банята с нея.модни блогове за 30 неща

'Не мога просто да я оставя там', обясни тя. - Притеснявам се, че ще направи нещо странно или ще разбие самолета. Кой знае какво ще направи сама, затова трябва да я заведа в банята.

Всичко вероятно би се получило добре, ако Сесили не случайно изпусна торбите си в тоалетната, докато дърпаше панталона си, за да прави това, което правиш.„Бях като„ Трябва да ги извадя “, каза тя на все по-зашеметен Зает. „И така, сякаш увивам ръката си в тоалетна хартия, панталоните ми са около глезените и бръкна в тоалетната. Но докато направих това, задникът ми удари вратата и те всъщност не са заключени сега, така че тя се отвори.

Бързо го грабна, за да го затвори, но дотогава Луси вече беше изхвърлила главата си през вратата и правеше цяла ракета, само за да се увери, че всички в самолета знаят какво точно има в самолета. В случая гащите на Сесили.

NBC

Безсмисленият Роджър Стоун на Стив Мартин го УБИВА, Джеймс Макавой води HILARIOUS 'SNL'

Преглед на историята

„SNL“ романтика

В седмия си сезон в шоуто Сесили Стронг е работила с много членове на актьорския състав и е видяла много водещи да преминат. Но вместо да се съсредоточим върху най-лошия гост - защото имаме много истории, които изглеждат доста убедени, че заглавието принадлежи на Biebs - Busy попита за най-добрите.

полезни ли са протеиновите барове за вас

„Всъщност бях най-шокиран от Крис Хемсуърт , Каза Сесили, признавайки, че се притеснява, че неговият опит в екшъна ще го направи неспособен за това, което правят. 'Той влезе и някак ни очарова всички и беше толкова като готиния джок, който иска да се разхожда с децата на гей театрите.'

Тя продължи, добавяйки: „Чувствам се така, сякаш той си отиде и всички бяхме като„ Всички ли излизаме сега с Крис Хемсуърт? “ Като всички момчета и момичета бяха като: „Всички ли сме влюбени? Искам да кажа, какво се случи? Какво се случи току що?''

Гети

Пийт Дейвидсън се свърза с приятел, консултира се с нея относно размера на пениса след Ариана Гранде Сплит

Преглед на историята

Сбогом на „SNL“

Но колкото и да се наслаждава явно на времето си в шоуто, Бъси я попита дали не е обмисляла да напусне. Повечето членове на актьорския състав подписват първоначални седемгодишни договори и след това предоговарят оттам, така че е възможно Сесили да е изправена пред това решение сега.

Ако тя е обаче, несигурността изглежда е най-краткият отговор. 'Мисля, че ще се почувства добре, когато дойде време', каза тя. „Има няколко дни, в които казвам:„ Това е, няма да се върна! “ И тогава следващата седмица е като: „О, обичам го, мога да остана десет години“. Толкова много от живота ми е там, така че ... не знам. Предполагам, че просто не знам.

Едно нещо тя знаеше със сигурност: „Хубаво е да имаш работа“. Това обаче каза, че дългогодишните членове на актьорския състав в „SNL“ нямат проблем да осигурят работа след времето си в шоуто. Алумите на 'Saturday Night Live' на практика затрупват развлекателната индустрия, водещи телевизионни комедии, късни токшоута и взривяване на големия екран. С други думи, тя трябва да е добре.

За момента тя определено се радва да бъде част от шоуто, както се вижда от това колко много се смееше, възлагайки старши суперлативи „Най-вероятно да ...“ на различните си състезатели през годината. Тя дори не се поколеба да назовава Пийт Дейвидсън като най-вероятно да присъства на следващия Fyre Festival и ... е, да.

Зает също я попита кой има най-голям броманс 'SNL' и кой член на актьорския състав е най-вероятно да бъде сом. 'Това е така, защото знам, че той е бил уловен', засмя се тя, когато разкри последния. Вижте всички нейни отговори във видеото по-долу:

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети