Хлоя Морец от „Кари“ ще участва в „Ноемврийските престъпници“ на Саша Герваси (Изключително)

158166617Докато Кари се готви да плаши големия бизнес в боксофиса, Клои Морец се съгласи да участва през ноември в „Престъпници“, които британският режисьор Саша Герваси (Хичкок) пренаписа и ще режисира за индийския Paintbrush, казаха пред TheWrap няколко лица, запознати с проекта.

Базиран на романа от Сам Мънсън от 2011 г. и първоначално адаптиран от Стивън Найт (Източни обещания), историята се развива във Вашингтон и проследява непокорния тийнейджър, който се озовава да води собствено разследване на убийството на съученик.

Прочетете също: Вирусното видео на кафене „Carrie“ плаши кафето от покровителите (видео)Морец е привързан да играе женската роля на Фийби, а Герваси в момента хвърля горещо оспорваната мъжка роля.

Директорът на индийския Paintbrush Стивън Рейлс ще продуцира с Бет О’Нийл, която преди това продуцира режисьорския дебют на Philip Seymour Hoffman Jack Goes Boating с Big Beach Films. Найт ще бъде изпълнителен продуцент на филма, който може да започне да се снима още в края на януари 2014 г.Прочетете също: Кийлън О’Рурк ще пренапише филма на Клои Морец „Емили Странната“ (Изключително)

Морец, който наскоро участва в Kick-Ass 2, скоро ще бъде видян във филма на Sony Дензъл Уошингтън „Еквалайзерът“ и инди филма на Лин Шелтън „Лагис“. Тя е представена от WME и 3 Arts Entertainment.

Gervasi е уникалният талант зад любимия документален филм Anvil: The Story of Anvil и Fox Searchlight’s Hitchcock, с участието на Антъни Хопкинс и Хелън Мирън. Той също така е написал Стивън Спилбърг „Терминалът“ и филма на Киану Рийвс „Престъплението на Хенри“. Той се представлява от CAA, Management 360 и адвокат Майкъл Адлер.Интересни Статии