Карлтън и леля Вив свалят надеждите за свежо рестартиране на принц (ексклузивно)

Семейство Смит и Джордин Уудс подкрепят Уил Смит на премиерата на Gemini Man Виж снимките TooFab

Алфонсо Рибейро и Дафни Максуел Рийд случайно се натъкнаха един на друг на борда на полет - и нито един от тях не се върна в Бел Еър.

Няма да има свеж „Fresh Prince of Bel Air“ - както и да е според Карлтън и леля Вив.

Алфонсо Рибейро и Дафни Максуел Рийд случайно и двамата се озоваха в LAX във вторник, след като се качиха на един и същ полет - и двамата бяха категорични, че това не е нелегална среща за рестартиране на така обичания ситком от 90-те.благослови сърцето си смисъл

- Не. Няма шанс - категорично отговори Рибейро, когато го попитаха за евентуално завръщане на оригиналния актьорски състав.

Гети / Еверет

Хилари Дъф споделя страстна молба, молейки Дисни да премести Лизи Макгуайър в Хулу

Преглед на историята

'Би било много забавно, но ... знаете, просто никога няма да се случи.'Рийд, който играе майка си Вивиан Банкс през втората половина на шестия сезон, беше на абсолютно същото мнение.

Подобно на екранния си син, тя потвърди, че всички от шоуто са поддържали връзка. 'Събираме се винаги, когато ни се иска', каза тя.

Докато рестартирането несъмнено би се справило добре в тази ера на рестартиране, причината актьорите никога да не го направят беше меланхолична.'Не можете да възвърнете магията', каза тя. 'Нямаме Джеймс Ейвъри.'

Universal Pictures

Как невидимият човек стана „невероятно подходящ“ Актуализация Никой не видя да идва (ексклузивно)

Преглед на историята

Всъщност актьорът, изиграл любимия патриарх от семейство Банки, чичо Фил, за съжаление почина на 31 декември 2013 г. на 68 години.

Ролята на Рийд за леля Вив първоначално е принадлежала на Джанет Хюбърт-Уитън, която беше уволнена след третия сезон, според съобщенията след сблъсък с водещата звезда Уил Смит.

По въпроса за рестартирането Смит се съгласява с бившите си звезди, след като през 2016 г. твърдеше, че вероятността е била „... доста близка до момента, в който Адът замръзва“.

През октомври обаче The Hollywood Reporter заяви, че Westbrook Inc., компания с различни платформи, контролирана от Уил и съпругата й Джейда Пинкет, разработва вместо това сериал, базиран на The Fresh Prince.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на