Carey Mulligan SNL Sketches Класирани: Дерек Шовин, Титаник Айсберг и Драма за лесбийски период

NBC

Музикалният гост Кид Куди отдаде фина почит към покойния Кърт Кобейн и в двете му изпълнения по повод годишнината от трагичната смърт на фронтмена на Nirvana от самоубийство през 1994 г.

Някои домакини ви карат да очаквате гост-звезди, но Кари Мълиган определено не беше един от тях, когато тя настъпи „Събота вечер на живо“ етап този уикенд.

aimee floribama shore загуба на тегло

Въпреки това, до края на нощта тя е видяла нейния монолог да е нападнат и отвлечен от съпруга й - и трикратен музикален гост с Mumford & Sons - Маркус Мъмфорд , както и изненадващ външен вид от Тимотей Шаламет това е почти твърде „странно“, за да се опише.NBC

Даниел Калууя SNL Sketches Класиран: Lil Nas X Gives God Lap Dance, Matt Gaetz-Gate и още

Преглед на историята

Нощта също ни даде Крис Ред звезден Барак Обама , отсреща Бек Бенет странно Брус Спрингстийн , и изглед на витрина „Актуализиране“ за новодошли Панки Джонсън . Винаги е приятно да видиш как играчите, които играят, се опитват да докажат какво могат.

Говорейки за включени играчи, Боуен Ян - едно от най-добрите допълнения за гласове от години - накара ни да преосмислим цялата катастрофа на Титаник с появата му като Айсберг. Да, абсурдно е. Но това е епизод, който направи скица за L’Eggs (и повече от половината аудитория вероятно няма представа какво означават тези думи).Много фенове се оказаха докоснати от музикален гост Kid Cudi’s представления. При първото си появяване той носеше Крис Фарли тениска под зелена жилетка като тази Кърт Кобейн носеше по време на появата на групата „MTV Unplugged“, а във втората си избра флорална рокля, която също предизвиква външен вид, известен от Кобейн.

Появата на Cudi идва през седмицата от годишнината от смъртта на Cobain на 5 април 1994 г. През септември (месецът за предотвратяване на самоубийствата) Cudi повтори често говоримата любов на покойния фронтмен на Nirvana, като му направи татуировка в негова чест, която той показа на неговата Instagram .

Можете да разгледате почитанията на Cudi’s Cobain и изпълненията по-долу.Както обикновено, класираме всички скици от най-лошите до първите, включително монолога, Cold Open, „Weekend Update“ и всички скици, които са били изрязани за времето, но са си проправили пътя онлайн.

Гети

Пийт Дейвидсън признава, че е напълно излъгал Алек Болдуин

Преглед на историята

Странна малка флейта

Те ни казаха точно в заглавието на тази песен / скица, но все още не бяхме подготвени за това колко странно ще бъде. Честно казано, Timothée Chalamet вероятно беше най-важното в бита и това не е непременно страхотно нещо, когато най-добрият ви момент е: „Хей, вижте, познавам този тип.“ Останалото беше просто странно и дори не по убедителен или забавен начин. Наистина не отиде никъде смислено и ни остави да се чувстваме плоски.

L’Eggs

Няма да лъжем, не очаквахме „децата“ да се качат на борда с идеята да станат посланици на марката за трикотаж. Ще се върнат ли чорапогащниците? Дори продажбите им бяха невероятно остарели. Вероятно щяхме да се радваме на скицата повече, ако децата бяха останали напълно незаинтересовани и малко изненадани от тези „стари“ хора, които смятаха, че са девет, опитвайки се отчаяно да бъдат хладни и готини със своите продукти от друг век.

Войната с думи

Не толкова остър като предишните вноски, но Mikey Day винаги е много забавен, когато той играе раздразнено разочарование. Това все още е забавен формат на скица, позволяващ въображението за увеличаване на абсурдите, макар че този не стигна толкова далеч, колкото сме виждали скицата да върви преди. Може би заради това цялото нещо се почувства малко смазващо, когато стигна до заключението си. Може би следващия път, когато жена от британски домакин отскочи, те биха могли просто да пропуснат това изобщо, ако се изпълни.

YouTube / Гети

Боб Оденкирк си спомня тайно заснемане на Джеръми Айрънс, крещейки му по SNL: „Той беше толкова луд“

Преглед на историята

Монолог: Кари Мълиган

Кери Мълиган вършеше отлично работата си по нейния монолог, като се оплакваше, че непрекъснато я бъркат с Мишел Уилямс, но това не попречи на съпруга й, фронтмена на Mumford & Sons, Маркус Мъмфорд, да стане „онзи тип, който извежда акустичната си китара на парти . ' Всъщност тя е била виновна, че го е споменала, тъй като тогава той се появи като Кандиман сред публиката. Те имаха много сладък напред-назад с него, излъчващ заразна усмивка, която не слизаше от лицето му. Кари изнесе няколко солидни шеги и се отнесе много леко към присъствието си, въпреки че говори за това колко много й трябва да изрази драматичната си страна (в историите преди лягане, не по-малко).

как да се варят великденски яйца

Драма за лесбийски период

Ако наречете филма си „Лесбийски период драма“, поне всеки знае какво да очаква да влезе. Въпреки това, този изкуствен трейлър го разбива за вас, разкривайки цялото напрежение, дълги разходки по скалисти плажове, смислен външен вид и завършващ с графика напомняне, че мъж го е режисирал. Мъжкият поглед прониква дори в лесбийските драми - така, за кого отново е филмът? Кари Мълиган и Хайди Гарднър бяха напълно в настроението на жанра и епохата, докато Кейт Маккинън се втурна с дразнеща и освежаваща нагласа в лицето. Честно казано, колкото и ужасно да е, бихме го гледали. Изглежда, че би било в онзи толкова-лош-добър-под-жанр на боклука.

Star Trek Spinoff

Свръхпривилегировани и надписани бели деца отвлекоха шоуто със своята хленчеща, непрекъсната нужда. Това беше почти всичко, за което ставаше въпрос, но Кари Мълиган и Майки Дей бяха толкова инвестирани в тези роли - и Клоуи Финеман се присъедини към тях по-късно - че бяхме готови да ги заключим веднага. Обичахме и кормчията на Боуен Янг, който отхвърля драматиката им направо като безсмисленото му представяне. Надяваме се, че те не са показателни за настоящето или бъдещето на това общество или всички сме в беда. Разбира се, нашето изследване на космоса ще бъде повлияно!

Instagram

Twitter зашеметен да открие, че Наташа Бедингфийлд има „самосвал“

Преглед на историята

Актуализация през уикенда

Майкъл Че се противопостави на твърдението на Мич Макконъл, че корпорациите трябва да стоят далеч от политиката, като добави: „Да не се прави политика е новото правило на Грузия за чернокожите“. Колин Йост отново се впусна в Мат Гаец и предложи критики към оръжейните комплекти. Това е като гняв, който натрупвате, докато се опитвате да изградите скрин, само в края (най-яростният) имате пистолет!

печене на предварително сварена шунка

Рифинг (лошо) от подкаста 'Renegade', ние трябва да видим солидното впечатление на Барак Обама на Крис Ред, докато Бек Бенет беше цял и напрегнат като Брус Спрингстийн - а, това всъщност е доста на място - опитвайки се да докаже колко интересно те биха могли да бъдат. Те не можеха, но случайността на сдвояването им направи забавни моменти. И бихме искали само да се забавляваме да правим каквото и да било, тъй като Бек очевидно беше насочил „Шефа“.

Майкъл Че засегна собствените си писания за тийнейджъри, като говори за преиздаването на „Безстрашен“ на Тейлър Суифт, докато Колин Йост говори за докосване в спортните стоки на Dick, така че беше ясно къде са умовете им до този момент. Те също се подиграха в къщата за убийства на Lizze Borden и новия франчайз на супергероя на Тайлър Пери „The Averngers“. Че отправи ясна критика към новопроектираната Bluetooth маска на will.i.am (и ние се съгласяваме), докато те момчетата нахвърлиха на скейтъна Captain Underpants, Starbucks и жената, която се промъкна гола в леглото на мъж от Тексас.

Гети

DMX мъртъв на 50 след инфаркт - Stars Pay Tribute

Преглед на историята

Стриптизърът на Punkie Johnson Pineapple очевидно беше в спорната партия на ESPN на Paul Pierce, която го накара да бъде уволнен, но тя просто е луда, че никой не се е засилил, за да помогне на екзотичната танцьорска общност по време на спирането на Covid. Поне им предложи честно заплащане за честен труд. Тогава тя трябваше да получи някаква честна заплата, за да говори за скандала и може би да не говори за това, с което се занимава в апартамента на Майкъл Че.

Оказва се, че айсбергът, който потопи Титаник (Боуен Ян), сега е в EDM и всъщност не иска да говори за тази нощ. Всъщност неговият публицист даде да се разбере на Колин Джост, че не трябва да говорят за онази вечер. Увяхването на Боуен към „неодобрените“ въпроси на Колин си заслужаваше цената само за прием, но сега си мислим, че може да искаме да се потопим в новия му албум, наречен… „Музика“. Но Колин продължи. „Стигнахте до мястото, където живеех, и ме ударихте!“ - оплака се той. Възмущението му от историята беше толкова неловко весело.

Проучете Бъди

Кейт Маккинън беше абсолютен шум като момче преди тийнейджърска или ранна тийнейджърска възраст в пропастта на първата си целувка с момиче, като се наложи да се обади на най-добрия си приятел Джейсън (Ейди Брайънт) за напътствие. Ейди не беше толкова правдоподобна като момченце - доставянето й беше малко зряло - но тя и Кейт продължиха да се разиграват чудесно. До края на тази скица всички, освен самата Кейт, се мъчеха да я поддържат заедно, тъй като нейното искрено вълнение беше достатъчно, за да задържи момичето (Кери Мълиган), задържайки кикот, докато Ейди трябваше да покрие своята с ръка. За щастие, те запазиха този достатъчно кратко, за да не задържат добре посрещането му, със сладък край. Цялото нещо всъщност беше много невинно и мило.

Е! Развлечения

Резюме на KUWTK: Ким и Хлое опитват живота в бункер, тъй като тревожността се увеличава след обира на Foodgod

Преглед на историята

Студено отворено: Око върху Минесота

„SNL“ се завърна в любимия ни отбор за новини за участието им в процеса срещу Дерек Шовин, където изглеждаше, че всички се съгласиха в по-голямата си част с това, което смятаха, че трябва да се случи, но белите водещи (Алекс Мофат и Кейт Маккинън) бяха малко наивни и оптимистични вярвайки, че истинската справедливост ще бъде изпълнена. Его Нводим и Кенан Томпсън бяха звездни като колегите на черните, споделяйки вярата си в правосъдната система, тъй като видяха колко добре се обслужва черната общност през всички тези поколения. Това беше здравословен диалог по сериозни въпроси и чудесен начин да се подчертае ясното разделение, което все още съществува в BIPOC, и белите разбирания за света, в който живеем. Дори добронамерените съюзници се борят да разберат колко дълбоко вкоренена бяла привилегия съществува във всяка институция като има предвид, че чернокожите (цинично и реалистично) знаят твърде добре.

IBS медицина

Всички сме болни от реклами на лекарства с рецепта, но това изпращане на уморения им формат беше изпълнено перфектно, контрастирайки на успокояващата музика и нежния глас, описвайки употребата на наркотици и страничните ефекти с ужаса на каквото и да направи IBS на Carey Mulligan с тази баня в аудиторията на училището. В допълнение, остроумието на Кари, заплашващо Лорън Холт, ако някога е казала на някой, който е бил там, е черешката на тази торта от относително смущение, докарано до обезпокоителни крайности.

Какво не е наред с тази снимка?

Такава проста предпоставка винаги води до прости удоволствия. Чистата глупост на състезателите на Кенан Топмсън винаги е удоволствие от тази повтаряща се скица, но ние се оказахме особено пристрастни към специалната марка на невежеството на Крис Ред. Доставката му беше просто безупречна - и ние сме съгласни с Кенан, че той е знаел, че Кенан е казал „часовник“. Carey Mulligan също се устрои в забавен персонаж, със странно очарование от телесни аномалии като раждане на деца с един крак и „синигери“. Всичко, което Ейди Брайънт каза, беше просто мръсно - като да си в списъка някъде мръсно. И просто тръгна надолу от там. Сатирата е забавна и съществена, но и навременна. Това е онзи вечен хумор, който никога няма да бъде смешен.

Бруно Марс и наркотици
Гети

Кристал Хефнър избира страни в враждата на момичетата от съседната врата, казва, че тези две звезди я „презират“

Преглед на историята

ИГРАЧ НА СЕДМИЦАТА

Майки изнесе две звездни изпълнения извън обичайната си роля на директен мъж, което винаги е страхотно да се види, докато Ейди беше сила, с която трябваше да се съобразява през целия епизод, никога не се забавляваше повече, отколкото когато се захваща за работа с Кейт.

Но това беше седмица, в която Крис Ред успя да се засили и да се открои сред едни от най-добрите за всички времена като Ейди, Кейт и Кенан. Той беше весел, тъй като неохотният синоптик в студа се отвори през целия си имитация на Барак Обама в „Актуализация“.

Междувременно той предложи брилянтно глупаво комично изпълнение в повтарящия се Кенан „What's Wrong With This Picutre?“ игрално шоу и трябва да стане глупав с неговата „Странна малка флейта.“ Въпреки че не беше най-силната оригинална песен, не може да се отрече, че Крис беше изцяло с брадатото си изпълнение.

Това е просто още едно доказателство, че бъдещето на този франчайз е в силни комедийни ръце, ако и когато някои от нашите по-дългосрочни членове на актьорския състав искат да напуснат (освен Кенан, който в този момент може просто да надживее Лорн Майкълс - може би той “ ще поема цялото шоу!).

„SNL“ проклятие: 9 членове на ролите отидоха твърде скоро Виж снимките NBC

Интересни Статии

Популярни Публикации

Джордж Клуни научи тригодишните си близнаци на най-голямата шега „Което е добро забавление“

Джордж Клуни научи тригодишните си близнаци на най-голямата шега „Което е добро забавление“

Сара Силвърман поставя лекар на бласт, за да използва голите си ръце, за да нанесе ултразвуков гел върху гърдите си

Сара Силвърман поставя лекар на бласт, за да използва голите си ръце, за да нанесе ултразвуков гел върху гърдите си

ГЛЕДАЙТЕ: Тази автомобилна компания раздава карти за подарък за автомобили за шофиране

ГЛЕДАЙТЕ: Тази автомобилна компания раздава карти за подарък за автомобили за шофиране

Повече от пържено пиле: Нова готварска книга изследва глобалната южна кухня

Повече от пържено пиле: Нова готварска книга изследва глобалната южна кухня

ГЛЕДАЙТЕ: Завещанието на Харпър Лий е разпечатано в съда в Алабама, но не изяснява много мистерии

ГЛЕДАЙТЕ: Завещанието на Харпър Лий е разпечатано в съда в Алабама, но не изяснява много мистерии

Бившата кукла Pussycat посещава червения килим в роклята See-Thru!

Бившата кукла Pussycat посещава червения килим в роклята See-Thru!

Kristen Stewart Pole Dances in Rolling Stones Video for 'Ride' Em on Down '!

Kristen Stewart Pole Dances in Rolling Stones Video for 'Ride' Em on Down '!

Били Лурд споделя Движеща се почит към мама Кари Фишър на 3-годишнината от нейната смърт

Били Лурд споделя Движеща се почит към мама Кари Фишър на 3-годишнината от нейната смърт

Уел Браун на Hallmark размишлява върху уроците, научени от бащинството

Уел Браун на Hallmark размишлява върху уроците, научени от бащинството

Какво точно представлява този дебют за феминизъм от кехлибарена роза Пиърс Морган Кротч

Какво точно представлява този дебют за феминизъм от кехлибарена роза Пиърс Морган Кротч