Този черен, женски главен изпълнителен директор има съвети за собствениците на бизнес

Искате ли да знаете някой, който прави всичко? Запознайте се с д-р Рошавна Новелус, главен изпълнителен директор и основател на EnrichHER. Ето я вътрешната лъжичка:

Запознайте се с нашия старши графичен дизайнер, Кели Ец

Въпреки че имаме радостта да седим до Кели всеки ден, не всички го правите - така че ето поглед в кариерата й, за да можете да я опознаете и вие:

Запознайте се с Алисън Фулчър: Редакторският директор на The Everygirl (и бивш стажант) накрая споделя нейната история

Прочетете за уникалната траектория на кариерата на Алисън Фулчър, двете части от живота й, от които тя никога не би се отказала, и кулиса на The Everygirl зад кулисите.

Този главен изпълнителен директор доказва, че не сте ограничени до един кариерен път

Главният изпълнителен директор на A Boring Life разговаря с нас за бъдещето на CBD и конопа, как е създала своята компания и какво предстои за в бъдеще:

Rachael McCrary от Jewel Toned

Прочетете, за да научите повече за иновативната компания на Рейчъл, как тя оформя красивите си продукти и начините, по които проправя пътя за жените навсякъде.

Запознайте се с Основателя на Soko Glam: Шарлот Чо

Запознайте се с основателя на Soko Glam, онлайн източник за всички неща от корейската красота. Шарлот Чо също създаде собствена компания за грижа за кожата „Тогава се запознах с теб“.

Запознайте се с 5 жени, работещи в детската болница St. Jude в Мемфис

Надникването в живота на тези жени в Сейнт Джудс ни дава частица прозрение за това какво е да работиш всеки ден с и около детския рак.

Стратегии на експерт за брилянтно изграждане на марка онлайн

С дългогодишен опит в маркетинга в социалните медии, Тейлар Барингтън Букър има лично богатство от знания, които да сподели за изграждането на онлайн присъствие.

Профил на кариерата: Ailsa Emmel от Happy Go Curly

Любопитни ли сте как се появи Happy Go Curly и какви са плановете на Ailsa за бъдещето? Тук тя споделя как е започнала сметката си и къде се е насочила.

Шана Тайлър използва опита си с голяма депресия, за да промени кариерата и да вдъхнови други жени

Прочетете за невероятната история на нейния треньор Шана Тайлър и как тя подхожда към психичното здраве със своите клиенти - знаем, че ще бъдете толкова вдъхновени, колкото и ние.

Този изпълнителен директор на Badass се бори със социалната несправедливост във Филаделфия и отвъд нея

Прочетете за това как Maryam Pugh създаде своя концерт и най-големите й съвети за предприемачите, които искат да използват платформите си, за да говорят за обществени несправедливости.

Запознайте се с Алекс Фридман, съосновател на LOLA Tampons

Алекс ни преведе през процеса на основаване на LOLA - от обучение на мъже инвеститори за женска анатомия, до стартиране на бизнес с приятел.

Меган Хоп ни разказва какво е да бъдеш на състезание за риалити дизайн

Уникалната, единствена по рода си комбинация от шарки и неутрали на интериорния дизайнер Меган Хоп е толкова вдъхновяваща, че я качи в предаването на Bravo TV „Най-добра стая печели“.

Как Хана Кобли превърна своята диагноза за рак в маяк на надеждата за семейства

След собственото си пътуване с рак, Хана Кобли започва с нестопанска цел, за да помага и на семейства, борещи се с болестта. Това е нейната история:

Запознайте се с жената зад иновациите на електрически автомобили в GM

Свързахме се с Кели Хелфрич за това какво е да работиш за голяма компания като General Motors и моментите в кариерата, с които тя се гордее най-много.

Бригън Джейн от HGTV за това как изглежда наистина успехът

Готови ли сте да срещнете новия си предприемачески и творчески идол? Запознайте се с Бригън Джейн от HGTV и научете всичко за нейния кариерен път и съвети.

Как Megababe Katie Sturino трансформира индустрията за мода и красота

Говорихме с Кейти Стурино, вдъхновяващата основателка на The12ishStyle и Megababe, за нейната кариера и постиженията, с които е най-горда.

Защо тийн писателката на Vogue Лорън Дука не позволява на критиката да я спре

Ако сте чували за Лорън Дука, това вероятно се дължи на нейните тийнейджърски Vogue, които гледат милиони гледания. Но за Лорън има нещо повече от силни мнения.

Запознайте се с ума зад уелнес блога „Hummusapien“

В един наистина вдъхновяващ профил в кариерата, Алекс Джоузеф стартира своя уелнес блог за здравословно хранене и хранене, като същевременно отвори два ресторанта.

Този военен фотограф откри нейната страст по вдъхновяващ начин

Пътуването на Касандра Монро е наистина оригинално. Докато служи в американската армия, тя открива страстта си към фотографията и стилизирането на храна.