Cardi B мисли, че кралят на тигрите на Netflix Joe Exotic е направен мръсен, взривове съперник Carole Baskin

Всяка звезда, диагностицирана с коронавирус или самоизолираща се Виж снимките Гети / Netflix

Рапърът шеговито казва, че ще стартира GoFundMe за затворената звезда на сензационната документална серия, като се зарече: „Той ще бъде свободен“.

Точно както по-голямата част от Америка в наши дни, Карди Б. скочи на борда на лудия влак, за да прекара известно време с Джо Екзотик, Карол Баскин, Док Антъл и останалата част от екипажа на големите котки.

Netflix предостави само лек за самоизолационния блус с техните бонкерски документални серии 'Tiger King', които наистина стават по-странни, по-изкривени, по-мръсни и дори по-тъмни, докато напредват през твърде краткото седемчасово време на работа.Instagram / Гети

Дакс Шепърд и Ед Нортън изваждат нокти от играта на Джо Екзотик от Tiger King

Преглед на историята

Всеки в социалните медии знае, че сагата за истинската престъпност доминира абсолютно над емисиите в момента, като мемите и теориите и хората гледат прекалено бързо, колкото могат - и знаменитите в карантина не се различават.

Cardi B се оказа страстно инвестирана във всички обрати на една история, почти твърде необичайна, за да бъде истина, излъчвайки на живо изживяването за феновете си. И въпреки факта, че в момента звездата Екзотик излежава 22 години за две обвинения за убийство под наем и множество федерални обвинения в злоупотреба с животни, Карди го вижда по-скоро като жертва.„Те правеха Джо толкова мръсен отново и отново“, каза тя за бившия оператор на големи котки в зоопарка. Тя дори се зарече да стартира GoFundMe от негово име, като се зарече: „Той ще бъде свободен“.

Netflix / Гети

Карол Баскин призовава 'лъжи' в тигровия крал на Netflix, докато Ким Кардашиян възхвалява 'лудата' поредица от документи

Преглед на историята

Немезидата на Екзотик в поредицата беше собственичката на Big Cat Rescue, Карол Баскин, която се оказа в края на приемането на още по-обезпокоителни твърдения от няколко души в минисериала. А именно продължаващата теория, че първият й съпруг, който изчезна мистериозно, оставяйки я с милиони и спасяването, беше убит, преработен чрез месомелачка и подаден на котките.

неща за приготвяне с ориз от карфиол

Карди явно застава срещу Баскин по този въпрос, тъй като споделя един от популярните мемове „Промени мисълта си“ със съобщението „Карол Баскин хранеше съпруга си с тигрите“. Това не означава, че тя намира Екзотик за непорочна, описвайки го като „нарцистичен“ в друг туит.От своя страна Баскин продължава отрече тези твърдения и е блъснал документацията в блог пост на уебсайта на нейната организация, тъй като „е възможно най-смел и сензационен, за да привлече зрители“.

който

Chrissy Teigen завежда Twitter пред Съда за глупави съждения, тежи на най-тъмната теория на Tiger King

Преглед на историята

Освен това тя подчерта: „С Дон не беше лесно да се живее и като повечето двойки имахме моменти. Но никога не съм го заплашвал и със сигурност нямах нищо общо с изчезването му.

Туитовете на Карди бяха споделени хиляди пъти със стотици коментари за всеки от тях, тъй като феновете й обичаха нейните горещи погледи и се ангажираха с нея, докато изживяваха самите документи.

Те правеха Джо толкова мръсен отново и отново

@iamcardib

Кой мислите, че е по-грешен? Нарцисист Джо? Или алчната Карол? И защо ?

@iamcardib

Сбор за стартиране на акаунт в gofundme за Джо. Той ще бъде свободен.

@iamcardib
Еверет / YouTube

Мат Деймън, Кейт Уинслет и още звезди от заразата се събират отново за PSA от коронавирус

Преглед на историята

След повече от седмица нарастваща треска в кабината на фона на новата пандемия на коронавирус (COVID-19), „Tiger King“ се очерта като общата нишка, която обединява изолирана Америка, бързо издигайки се до върха на вътрешната класация на Netflix в първоначалното си програмиране .

добри цветове лак за нокти за кафява кожа

Това е много необходимо отклонение в опитни времена и вероятно до голяма степен заради колко сензационно е това. В безпрецедентни времена всички бихме могли да използваме малко WTF, нали? Не можем да не се чудим WTF следващата ни мания да бъде? Може ли някога да надхвърли този? Ще се присъедини ли и Карди Б по пътя си?

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram