Cardi B получи болезнени инжекции на задника, е в банда, обича FDR и още 3 неща, които научихме от интервю за GQ

Доказателство, че Cardi B е създадена за седмицата на модата в Ню Йорк Виж снимките Гети

Изглежда от нищото, Карди Б. е завладяла света на популярната музика, както за нейната заразително радостна личност, така и за нейния уникален лирически поток. 25-годишният рапър седна на лъкатушещо интервю с GQ които обхващаха всичко - от принадлежността й към бандата до това как тя изгради тялото си с инжекции в мазето.

Тя разкри за несигурността си по отношение на английския и акцента си, както и за страстта си към политиката и актуалните събития. Точно както тя е доказана в телевизионни интервюта и участия навсякъде, умът на Cardi B се движи бързо и отива навсякъде наведнъж.

Youtube

Cardi B разпъва нещата си по бельо и прави с офсет в музикалния видеоклип 'Bartier Cardi'

Преглед на историята

Самата сила на тази личност кара да се чувства, че Карди Би щеше да бъде известна с това нещо , но че нещо би могло да се появи толкова лесно през политиката или като „влиятел на Instagram“. Всъщност музиката очевидно беше случаен избор, избран от тенис гривна за успех, за което е лудост да се мисли.Хората прекарват цял ​​живот, преследвайки музикална кариера, докато Cardi B просто я избира на случаен принцип и се появява почти веднага като първият рапър с първите си три записа в Billboard Hot 100 едновременно в Топ 10 - и това е било преди тя да издаде дебютния си албум, „Нахлуване в поверителността“, миналия петък.

По-долу пресяхме хаоса, за да намерим шестте най-изненадващи разкрития в интервюто на GQ на Cardi B. Но първо, кратко обобщение на това как тя се превърна в такава глобална сензация за малко повече от година.НЕВЕРОЯТНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ДО МУЗИКАЛНА СУПЕРЗВЕЗДА

Както всички знаят, Cardi B за пръв път привлече вниманието като стриптизьорка в Ню Йорк. Но тя придоби още по-голяма слава, когато започна просто да бъде Карди на страницата си в Instagram, проблясвайки обилни количества деколтета и бълвайки за всичко, което й е на ум. Благодарение на нейния „развален английски“ и акцент, много хора са подценили интелигентността на Карди, но тя знае за какво говори. Просто е толкова бързо, че може да ви е трудно да се справите.

VH1 хвана вятъра на нарастващата й популярност и я хвърли на „Love & Hip Hop“ през 2015 г., въпреки че Карди никога не е проявявала интерес към музиката, нито е представяла онлайн. Тя беше просто популярна и мнителна и това беше достатъчно, за да я направи пробивната звезда в продължение на две години. И накрая, и очевидно само защото, Карди намушка музика, като подписа с Atlantic и пусна 'Bodak Yellow' миналото лято, но щеше да е необходим друг тип 'Keeping Up', за да я вземе в световен мащаб.

Blac Chyna привлече Карди Б във враждата си с Роб Кардашиян , използвайки „Bodak Yellow“ като саундтрак към гневен видеоклип в Instagram през юли 2017 г. Боят е без значение, но 100 000 едновременни потока от видеото поставят песента на Cardi B на картата и оттогава тя се покачва.NBC

Chadwick Boseman 'SNL' Sketches Ranked: Лоша нощ за Черната пантера, докато бременността на Cardi B открадва шоуто

Преглед на историята

ИНЖЕКЦИИ ЗА БОЛЕЗНИ АСИ

В индустрия като имидж, задвижвана от музиката, не е несправедливо да се каже, че съществените извивки на Карди са й помогнали в кариерата и тя със сигурност не се притеснява да говори за това как ги е получила или парадира с тях. Тя разкри най-новата си извивка - бебешка подутина - по време на изпълнение на живо „Събота вечер на живо“.

Нефилтрирана и безсрамна, Карди говори открито за почти всеки аспект от живота си, включително гръдните импланти и болезнените инжекции на дупето, които е получила в мазе в Куинс. Всичко това се случи обратно, докато тя все още се събличаше, а добавените криви със сигурност добавиха към долния й ред, предназначен за игра на думи. За Карди всичко е свързано с това да ги накара да „движат пари“, така че 800 долара за подобрение на активите се почувстваха като кражба.

„Те не те изтръпват с нищо с нищо“, каза тя. „Това беше най-безумната болка някога. Имах чувството, че ще припадна. Малко ми се зави свят. И тече около пет дни. Макар че беше планирала повторно посещение за докосване, Карди каза: „По времето, когато щях да го взема, дамата беше заключена, защото уж е убила някого. Е ... някой е умрял на нейната маса.

неща, които винаги да имате в килера си

ЗАЩО ТЯ НЕ РАЗГОВАРЯ НА КРЪВНО СЪДЪРЖАНИЕ

„Когато бях на 16 години, излизах с много кръв“, призна Карди. „И те биха казали:„ Йо, наистина го разбираш “. Трябва да се върнеш у дома. Трябва да обърнете кръв. И аз го направих. Да направих го. И нещо, което - не е като, о, ти си тръгваш. Ти не си тръгвай.

Когато беше на 19, Карди започна да се съблича и тогава парите започнаха да се търкалят. „Можете да попитате всеки член на бандата: Ако сте в банда, това не ви прави нито един долар. И знам със сигурност всеки член на банда, той се пита: „Защо обърнах това?“

Сега, след като го направи голям, Карди не обича да говори за тази част от миналото си по няколко причини. „Понякога трябва да правиш определени неща, за да се издигнеш. Вие правите всичко това и не печелите пари от това. Ето защо не говоря много за това. Защото не бих искал млад човек, младо момиче, да мисли, че е добре да се присъедини към него. Но също така: „Никога не съм искал да говоря за това, защото винаги съм искал музикална сделка. Винаги искам да запазя препоръките си.

Cardi B се отхвърля при чичо Сам заради данъци за 'майката': 'Искам разписки'

Преглед на историята

СРАМЛИВ И ТРЕВОЖЕН ОКОЛО ИЗВЕСТНИ ХОРА

Друго изненадващо разкритие от интервюто е, че Карди Би всъщност е съкрушена и осакатена от срамежливост около известни хора. Това въпреки факта, че тя изглежда като най-уверения човек във всяка стая. Интервюиращият трябваше лично да стане свидетел на това, когато Карди се побърка, просто мислейки, че е видяла Тейлър Суифт влизам.

различни начини за носене на риза

На въпроса дали би говорила с нея, Карди каза: „Не. Прекалено съм нервна. Аз съм твърде срамежлив. Когато се запознах Бионсе , хората да бъдат като: „Как се чувствах това? Обзалагам се, че бяхте лудо щастливи. Това е като: 'Всъщност исках да се прецака.' Беше много страшно нещо. Всичко, което правеше, беше като „Здравей. Обичам музиката ти. И аз бях като ... „В този момент тя просто издаде гърлен стон.

Част от нейната фалшива увереност в интервюта и други подобни може да е, защото в тях има елемент на изпълнителско изкуство. Според интервюто не е имало следа от словесните тикове и трели, за които Карди е станала известна („Okurrrr!“), Така че тя може да успее да скрие безпокойството си, като приведе акт в тези моменти.

АНГЛИЙСКИ И АКЦЕНТНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Въпреки че изглежда всички се съгласяват, че им е приятно да гледат как Карди Б говори ... за каквото и да било, наистина ... тя е много по-малко уверена в себе си. Израснала в двуезично домакинство, Карди понякога не е сигурна дали използва думите правилно, дори когато пише.

„Нямам най-добрия английски в света, така че понякога наистина трябва да попитам някого:„ Има ли това смисъл? Това би ли имало смисъл? “, Каза тя. 'Защото вероятно ще използвам думите ... че дори не би трябвало да отидат там.'

И не само самите думи, а как тя ги казва. Карди разкри, че агонизира как да произнася определени думи при запис. „Това е най-големият ми проблем, който ми отнема много време в кабината. Опитвам се да произнасям думи правилно и без акцент - каза тя. „Всяка песен от моя албум най-вероятно го направих над пет пъти, защото наистина съм несигурен в акцента си по отношение на музиката. Лично на мен не ми пука.

Гети

Ето как Cardi B би спряла училищните стрелби

Преглед на историята

БОРБА С ДОВЕРИЕ

Докато връзката й с Офсет се разигра много публично в медиите, Карди беше предпазлива дори да влезе в него с него точно по тази причина. Доверието й се случва трудно и тя се бори да се довери на неговата вярност, като се има предвид начина му на живот.

„Дълго време бяхме влюбени един в друг, но всъщност не си вярвахме“, каза тя. „Беше като състезание кой кой ще се удари пръв. Не искам да го ударя първо, той ще ме удари пръв. Хората влагаха нещата в главата ми: „Той ще те остави. Той се забърква с луди кучки. Хората влагаха нещата в главата му: „Карди, тя е куче. Не й се доверявайте. Всъщност никога не сме си имали доверие, защото винаги се чувствам така, сякаш може да получи всяко момиче, което пожелае. Какво ме кара да мисля, че той ще ме иска? Мисля, че той се чувстваше по същия начин. N --- колкото искат да бъдат с мен, а кучките искат да бъдат с него. '

Отне предложението и двамата най-накрая да отстъпят, да се отворят и да решат да си имат доверие. 'Това беше просто прекалено много игри', каза тя за връзката им преди това. - Понякога той ме търсеше и ми взимаше самолет. И беше точно като „Нека спрем да играем. Ние наистина се обичаме. Страхувам се да те загубя, а ти се страхуваш да ме загубиш. '

ПОЛИТИЧЕСКИ ДЖУНКИ В КЪЩАТА

Обвързвайки се с тази представа за хора, подценяващи интелигентността на Карди заради нейния акцент и разбиране на английския език, рапърът разкри страст и любов към политическите науки и по-специално FDR. - Той ни помогна да преодолеем депресията, докато беше в инвалидна количка. Подобно, този човек страдаше от полиомиелит по време на президентството си и въпреки това всичко, от което се тревожеше, беше да се опита да направи Америка велика - да направи Америка отново велика в действителност. Той е истинският „Направи Америка отново велика“.

Относно политиката и правителството, Карди призна: „Обсебен съм да знам как работи системата“. Тази мания държи нея и нейния канал в Twitter много активно да се ангажират и с актуални политически проблеми, като дебата за реформата на оръжията. Тя призна, че е малко наркоман в новините.

„Що се отнася до стрелбата в училище, тогава бях като„ Добре, това n --- наистина мисля, че всичко е шега “, каза тя за Доналд Тръмп. - Изстрелвали ли сте някога пистолет? Много е страшно и силно. Травматично е да застреляш някого. На всичкото отгоре, какво ви кара да мислите, че едно дете няма да се изправи зад учител, да я простреля отзад, след това да влезе в бюрото й и да вземе пистолета? А сега имаш две пистолети.

Тя също така оспорва хората, които уволняват известни личности, които са политически и социално гласни. „Хората мислят, че тъй като си известен, го правиш за влияние“, каза тя. „Но вие сте загрижени за това, защото сте гражданин на Америка, вие сте гражданин на света. Ако искам да получа страхотни точки, бих могъл да направя снимка с прашка и задника ми и вие ще ми дадете същото количество харесвания. Ще направя тенденция още по-голяма.

Вътре в звездното парти на 20-тия рожден ден на Париж Джексън виж снимките СТАРТКА

Интересни Статии

Популярни Публикации

Защо картофите са тайната на леките и въздушни хлябове

Защо картофите са тайната на леките и въздушни хлябове

Индустриално шикозно таванско помещение SoHo с изглед към река Хъдсън

Индустриално шикозно таванско помещение SoHo с изглед към река Хъдсън

„Съдбата: Сагата за Уинкс“ е подновена за сезон 2 в Netflix

„Съдбата: Сагата за Уинкс“ е подновена за сезон 2 в Netflix

10 неща, които пропускате, ако не сте били в Уинстън-Салем

10 неща, които пропускате, ако не сте били в Уинстън-Салем

Тайра Бенкс за критики към „следващия топ модел на Америка“ Нечувствителност: „Съгласен съм с теб“

Тайра Бенкс за критики към „следващия топ модел на Америка“ Нечувствителност: „Съгласен съм с теб“

Какво се случи, когато 5 жени изпратиха съобщения на бившите си

Какво се случи, когато 5 жени изпратиха съобщения на бившите си

Парис Хилтън си спомня за 'неудобната' Линдзи Лоън, сблъсък с Бритни Спиърс

Парис Хилтън си спомня за 'неудобната' Линдзи Лоън, сблъсък с Бритни Спиърс

Създателят на „американците“ се „бори“ с критики за „бавен“ сезон

Създателят на „американците“ се „бори“ с критики за „бавен“ сезон

Защо „Анатомията на Грей“ уби друг любим лекар в обрат, който няма нищо общо с COVID

Защо „Анатомията на Грей“ уби друг любим лекар в обрат, който няма нищо общо с COVID

Документалният филм за Наоми Осака разкрива години на борба с психичното здраве: „Какво съм аз, ако не съм добър тенисист?“

Документалният филм за Наоми Осака разкрива години на борба с психичното здраве: „Какво съм аз, ако не съм добър тенисист?“