Кара Делевинг говори, след като Ашли Бенсън е свързана с G-Eazy след разделяне

Трябва да се видят знаменитост Instagram публикации на седмицата Виж снимките Backgrid / Гети

Звездата от 'Pretty Little Liars' и рапърът бяха снимани заедно тази седмица.

Кара Делевин няма време за омраза, насочена към бивш Ашли Бенсън .

Дуетът се раздели по-рано този месец след около две години заедно, но остана до голяма степен мълчалив относно състоянието на връзката си. След като раздялата попадна в новините, Бенсън бе изведен с рапър G-Eazy , искрящи слухове за запознанства и дори разговори за изневяра в социалните мрежи от фенове.

В четвъртък вечерта Кара се обърна към своята история в Instagram, за да отговори на всички спекулации, като стана ясно, че все още има гърба на бившия си.

CBS / Гети

Кара Делевинг отвръща на Джъстин Бийбър, защото харесва Кендъл Дженър и Джиджи Хадид повече от нея

Преглед на историята

'Сега е по-важно от всякога да разпространявате любов, а не омраза', написа тя. „На всички, които мразят @ashleybenson, моля, спрете. Ти не знаеш истината, само ние с нея знаем и точно така трябва да бъде.Макар Бенсън да не е казала нищо директно, тя все така фино отвърна на слуховете, като хареса публикация в Instagram, която я подкрепя.

„Не може да се каже, че излизат само заради харесване и някои коментари“ прочетете публикацията , което беше в отговор на парче в The Cut, озаглавено „О, не, какво прави Ашли Бенсън с G-Eazy“. - Не може ли Ашли да има приятели сега? СПРЕТЕ ДА КАЗВАТЕ АШЛИ ИЗМАМЕНИ! ИЛИ ДОРИ КАРА! Те просто се нуждаят от приятели в момента повече от всякога.

Що се отнася до това „харесване и някои коментари“, в което се споменава статията, Бенсън коментира някои селфита със сърдечни емотикони и публикация за Свети Валентин, казвайки: „Най-дългите крака харесвам“. Двамата също пуснаха обложка на 'Creep' на Radiohead заедно преди три седмици.Интересни Статии