Хижа

Кабана ТенесиРесторант Cabana в Тенеси | Кредит: Роби Капонето

Проста храна, просто мислене. Главният готвач Брайън Ул разглежда малката купчина ароматни зеленчуци в чинията в Кабана и ги произнася за „гювеч от тиква“. Никаква титла на висок фалутин, никакви глупави глупости от този класически обучен готвач. Пъстърва на скара пристига украсена с гладък рагу-царевичен рагут.

Връщане
Съсобственикът на Cabana Ранди Рейбърн дарява 1% от годишната си печалба на Втората реколта на Америка и други усилия на общността. „Благословиите се връщат при мен многократно“, казва Ранди.

Еленското месо на скара, с кафе-какао и без гейм оттенъци, се допълва от ябълково ризото от сладък картоф. Ето нашите любими: Тенеси слайдъри, сладки картофени бисквити с шунка от Бентън (съкровище от Тенеси, представено от много топ готвачи) и домашно приготвени праскови. Преди 22:00 това място се концентрира върху вечеря; след това се превръща в хип и клуб.

Седнете на традиционни маси или пашкули в частни, затворени кабини с места до 12 и включващи MP3 закачалки и телевизори с плосък панел. Просто не забравяйте да ядете. 'Това е непринудена южна комфортна храна', казва Брайън. Поставете ударението върху думата „комфорт“ и ще благодарите. 1910 Belcourt Avenue; www.cabananashville.com или (615) 577-2262. Отваря в 16:00 Предястията започват от $ 10,95. • Връщане на съсобственика на Cabana Ранди Рейбърн дарява 1% от годишната си печалба за Втората реколта на Америка и други усилия на общността. „Благословиите се връщат при мен многократно“, казва Ранди.

Интересни Статии