Southwest Airlines поръчва 100 самолета Boeing 737 Max, най-голямата поръчка след приземяването

Американската авиокомпания Southwest Airlines се съгласи да закупи 100 737 Max от Boeing, най-голямата поръчка за самолета, откакто беше спрян през 2019 г., след две фатални катастрофи.

Работно време на Andhra Bank, час на затваряне и време за обяд: Ето пълно ръководство

Andhra Bank е сред най-добрите банки в публичния сектор в Индия. Вижте работното време на Andhra Bank, часа на затваряне и обяд и повече подробности за ваше удобство.

HDFC net banking, мобилно приложение не работи за 2 дни; компанията го нарича 'техническа грешка'

Мобилното приложение заедно с възможността за интернет банкиране на HDFC Bank не работи през последните два поредни дни, което създава големи проблеми на клиентите.

Работно време на пощенската банка, час на затваряне и време за обяд; ето пълно ръководство

Пощенска банка е първата банка, която се намира в Пощенска служба. Проверете работното време на пощенската банка, часа на затваряне и времето за обяд. Прочетете повече, за да знаете.

Джеф Безос чупи рекорда за най-много милиарди, добавени за един ден, ето колко спечели

Последният скок в нетната стойност на Безос е най-големият еднодневен скок, регистриран някога за индивид от създаването на индекса на милиардерите през 2012 г.

Основателят на Dogecoin продаде всичко през 2015 г., за да купи „употребявана Honda Civic“; реагира на цифрата '$1'

Съоснователят на Dogecoin Маркус каза, че вярва в истинската стойност на DOGE след манията на Dogecoin, която го увеличи с 900 процента от края на януари.

Cadbury разкрива първата си ревизия на логото от 50 години, но нетизените не могат да го видят

Cadbury, базираният в Бирмингам производител в Обединеното кралство, известен със своите емблематични шоколадови блокчета, които варират от Dairy Milk и Bournville, представи нов дизайн.

Република Бхарат става номер 1 в индийския хинди новинарски канал, сваля Аай Так

В историческо постижение в информационното медийно пространство на Индия, Република Бхарат преодоля всичко по пътя си, за да се превърне в най-гледаният новинарски канал на хинди в Индия

Време на отваряне на SBI, време на затваряне и други; ето пълно ръководство

Работно време, затваряне и обяд на SBI за проверка. Банката е най-голямата банка от публичния сектор, създадена от правителството на Индия. Прочетете повече, за да разберете.