Бритни Спиърс разкрива, че обича да рисува топлес, докато слуша Марая Кери

Бритни Спиърс има доста интересни хобита.

The 'Красиви момичета' певица, призована в австралийското радио шоу Дан и Маз в четвъртък, където тя разкри какво наистина прави у дома, докато е в лятната почивка от резиденцията си в Лас Вегас.

След като принцесата на поп призна, че е голям фен на колегите от Вегас поп звезда Марая Костенурка, тя сподели, че обича да слуша музиката си, докато рисува ... топлес!

'Обичам Марая Кери все още и до днес - бликна тя. „Рисувах в стаята си - имам стая за изкуство - и просто обичам да рисувам по стените и да правя всички тези луди неща. Купих й най-големите хитове и я ' Безкрайност' запис вчера. Бях точно там с горната част, точно като рисувах и правех всички тези изкусни неща! Обичам я, обичам гласа й. '

Радиоводещите бяха шокирани от признанието на 33-годишната и потърсиха повече информация за странното й забавление.„Обичате ли просто да се разхождате с горната част в стаята си за изкуство? Това ли е типичният ден? - попита Дан. 'В моята художествена стая това е моето място. Това е най-доброто - поясни звездата.

Явно смутена от признанието, майка на две деца се притеснява, че е раздала много в края на интервюто!

- Това е добър начин да оставите и вас. Знаете ли, това е твърде много информация - извинявам се - добави тя през смях.Какво мислите за веселото признание на Брит? Изключете звука отдолу, след това щракнете върху „Стартиране на галерия“ за още поп звезди тогава и сега!

Интересни Статии