Бритни Спиърс съжалява, обмисля да премахне съвпадащата татуировка, която тя получи с Кевин Федерлайн

Inside The Zone - изскачащо изживяване на Бритни Спиърс Виж снимките Instagram

Певицата 'Toxic' и Federline си направиха съответстващи татуировки със зарове през 2004 г., докато бяха на почивка в Ирландия - ще се разведат през 2007 г. и ще споделят две деца заедно.

Това бяха нещата, които младите влюбени правят и за такива неща съжаляват през следващите години. Съчетаването на двойки татуировки може да бъде очарователно за нова, нова двойка, но ако тази любов не продължи, те могат да се превърнат в напомняне за глава от живота ви, за която може да не искате да ви напомнят всеки ден.

Бритни Спиърс е изправена пред този кръстопът, тъй като признава, че съжалява за татуировката на двойките, която е направила с бившия съпруг Кевин Федерлайн, и обмисля да я премахне.

Колекция Everett

Тарин Манинг изяснява коментарите на Бритни Спиърс, след като изрази загриженост в публикуваната след публикация

Преглед на историята

Младата двойка си направи татуировки на чифт зарове на китките си по време на ваканция през 2004 г. в Ирландия - същата година, в която се ожениха - и Бритни казва, че дори не е фен на мастилото за тяло. Заровете на Спиърс са розови, докато на Федерлайн са сини.

челси от 16 и бременна

В публикация на страницата си в Instagram с видимата татуировка Спиърс пише: „Алберт Айнщайн веднъж каза„ Бог не играе на зарове с Вселената “…. така че може би не трябваше да получа розовите зарове 7 на лявата ми ръка 🤔🤔🤔🤔 !!!!! 'В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Тя затвори мисълта си с въпроса: „Предполагам, че трябва да го премахна?!? !!!!“

най-добрият прасковен сладолед

Ясно е, че тя мисли за това, но няма индикация дали ще го направи или не. И феновете й имат смесени чувства по този въпрос. „НООО КРАЛИЦА, че татуировката е ИКОНИЧНА“, написа един в коментарите, докато няколко други се съгласиха, че е „емблематична“.Това не би било първият път, когато Спиърс влиза под иглата за отстраняване на мастило, с E! News отбелязвайки, че тя е махнала друга татуировка от врата си през 2008 г. Тази е татуировка на кабала, вдъхновена от Мадона.

Холивудският живот посочи, че Спиърс всъщност има девет татуировки, с което получава първата си на 18 години. Тя обаче не е мастилена от 2009 г. насам, така че може би отношението й към цялата идея за татуировки се е променило през последното десетилетие.

Гети

Бен Афлек призовава Дженифър Гарнър за развод 'Най-голямото съжаление в живота ми'

Преглед на историята

Може би моралът на тази история е, че ако едно момиче „дори не харесва мастило“, първо момиче не трябва да получава мастило. Възможно ли е това да е само началото на масово прочистване на мастило или Спиърс може би е насочен към този заради връзката му с Federline?

Докато романсът им приключи преди години, през 2007 г., Федерлайн и Спиърс поддържат отношения на съвместно родителство за двамата си синове Шон и Джейдън, които са на 14 и 13 години, съответно. Той предлага непрекъсната подкрепа за Спиърс, тъй като през последната година тя се е занимавала с няколко проблеми, свързани със здравето и психичното здраве.

Бен Афлек и Кейт Бекинсейл

Снимката дойде като част от поредица от публикации, които Спиърс споделя с феновете си, изтъквайки изобилие от предмети, които някога са принадлежали на баба й, включително реколтата от бял бански, който е виждала да носи в татуировката.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram