Бритни Спиърс става откровена в „InStyle“, разкрива, че е получила инжекции за устни

Бритни Спиърс разпръсква нейните тайни за красота!

Поп принцесата украсява корицата на януарския брой на Със стил , където тя откровено говори за поддържане на форма, родителство и пластична хирургия.

кога ще се върне царицата захар

„Лекар, когото виждам, [пластичен хирург от Бевърли Хилс] Д-р [Радж] Канодия , прави ми забавни неща понякога - и преди съм имал инжекции с устни - каза Спиърс на маг. 'Той има този продукт за грижа за лицето на основата на пептид, той е зелен и лигав и вие го смесвате заедно и го поставяте на лицето си. Прави чудеса. Оставяте го да работи за една нощ. Можете ли да кажете, че обичам грижата за кожата?Трябва да признаем, че кожата й изглежда безупречно!

Въпреки че „Аромат“ старлет е известна с приказната си фигура, все още има несигурност по тялото. „Мисля, че е важно да изглеждаш добре и да се чувстваш добре със себе си, но аз вървя в двете посоки. Мисля, че е жестоко как светът толкова много набляга на външния ни вид.На Бритни не й е странно да я изследват заради теглото си - и тя признава, че е била ужасена от това как Ким Кардашиян е била лекувана в пресата по време на бременността си.

„Виждам Ким и какво е преживяла, когато е била бременна. Таблоидите бяха толкова зли с нея, защото беше голяма - обясни Спиърс. „В един момент от шоуто тя беше разстроена и каза нещо от рода на:„ Бих излъгала, ако казах, че критиките от папараците, докато съм бременна, не са ми повлияли “. И аз бях като „Благослови сърцето й“, защото си спомням това време “.

„Първо - продължава майката на две деца, - вие вече сте емоционални и след това папараците ви снимат бременна. Това трябва да е времето, когато тялото ви е най-ценно. Обичах да съм бременна по толкова много причини, да не говорим, че сексът е страхотен тогава.Леле, Бритни изглежда излага всичко на открито!

сайтове за запознанства за дебели момичета

Обичаме колко откровена е тя в това интервю, но какво мислите за признанията на Бритни? Кажете на toofab в раздела за коментари по-долу и кликнете върху „Стартиране на галерията“ по-горе, за да видите още знаменитости, които са признали за пластична хирургия!

За да прочетете пълното интервю на Бритни, разгледайте януарския брой на Със стил на будките 13 декември.

Интересни Статии