Бритни Спиърс признава, че е било 'трудно' да се публикува в Instagram, защото хората са 'подли'

Бритни Спиърс разтърсва нов „Вдъхновен от Джейми Лин“ Виж снимките Instagram

'Няма причина някога да се стараете да правите подли коментари и да тормозите хора', написа Бритни в надписа.

пригответе храна за седмицата

Бритни Спиърс не е тук за „токсични“ тролове, които пишат омразни коментари в нейния Instagram.

В събота поп звездата сподели публикация в Instagram на тема Коледа, в която изрази, че й е било трудно да публикува често заради „подли хора“.

Във видеото се вижда как Бритни влиза в празничния дух. След като показа коледното си дърво, певицата от 'Цирк' се засне как се върти като Майкъл Бъбъл „Дядо Коледа идва в града“ играе във фонов режим.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.'Приятни празници приятели !!!!' Бритни започна в надписа. „Обичам да споделям с всички вас ... но беше трудно да продължа да искам да споделям, защото хората казват най-подлите неща !!! Ако не харесвате публикация ... просто я запазете за себе си и прекратете следенето на този човек !!! Няма причина някога да се стараете да правите подли коментари и да тормозите хора

„Бъдете щастливи и приятни през този празничен сезон, всички и Бог да благослови !!!!!“ заключи тя.

Гаджето на звездата, Сам Асгари , повтори мислите си за тормоз в раздела за коментари.как да се храним веган по време на пътуване

„Толкова е лесно да кибератакуваш и да се криеш зад телефоните им и да пишеш лоши коментари, но когато те се сблъскат с теб в реалния живот, изведнъж се държат така, сякаш са били толкова голям фен и искат снимка 🤔 #haterplease,“ Ashgari написа.

Гети

Бритни Спиърс моли феновете да не я забравят, водеща до Обновена #FreeBritney Push

Преглед на историята

Въпреки че Бритни изрази резервите си към публикуването в Instagram, певицата 'Baby One More Time' сподели още две публикации оттогава. В неделя Бритни публикува снимка на зимна сцена на страната на чудесата с надпис „Мечтаеш за бяла Коледа“.

малък тийнейджър огромно вибратор порно

По-малко от ден по-късно, Бритни сподели още една снимка , този път селфи на нея с бял дантелен връх. 'Бъди красив по свой собствен начин !!!' тя надписа публикацията.

По-рано този месец Бритни отпразнува 38-ия си рожден ден с Асгари в Маями. Певицата „Hold It Against Me“ сподели видеомонтаж от пътуването й по това време, с надпис на клипа: „Това са моите Bday кучки“.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на.

Интересни Статии