Брентън Туейтс е Дик Грейсън-Робин в 'Титаните' на DC от Грег Берланти

Вижте още мъжки супергерои Виж снимките Гети

Запознайте се с новия си Дик Грейсън.

„Карибски пирати: Мъртвите не разказват приказки“ Брентън Туейт s е подслушван, за да играе помощника на Батман Робин в „Titans“, нова серия, която ще стартира на дигиталната платформа на DC Comic.

'Дик Грейсън е един от най-важните и емблематични герои във вселената на DC и не беше лесно да го намерим, но го имаме', заяви изпълнителният продуцент Джеф Джонс в изявление. „Брентън има емоционалната дълбочина, сърцето, опасността и физическото присъствие на бившия протеже на Батман и бъдещия лидер на Титаните. Изключително щастливи сме, че той избра да привлече своите таланти към този проект и този герой. '

Сериалът ще се проведе след времето на Грейсън с Тъмния рицар, тъй като той преминава от помощник до лидер на собствената си група супергерои.

„Titans“ идва от изпълнителните продуценти Geoff Johns, Akiva Goldsman, Greg Berlanti и Sarah Schecter и ще отпадне някъде през 2018 г. Thwaites се присъединява към преди обявените членове на актьорския състав Teagan Croft като Raven и Anna Diop като Starfire.В допълнение към работата си в „Пирати“, Thwaites е видян наскоро в „Боговете на Египет“, „Maleficent“ и „Дарителят“.

Интересни Статии