Брандън Дженър защитава Броуди след реакция, за да се позове на Кейтлин като 'Той' в 'The Hills'

Вътре в премиерата на 'The Hills: New Beginnings' Виж снимките Гети

„Инциденти се случват и хората се изплъзват и не бива да ги срамувате за това. Няма лошо намерение - обяснява Брандън.

Брандън Дженър е дошъл в защита на брат си Броуди след като получи обратна реакция за позоваване на Кейтлин като 'той' по време „The Hills: New Beginnings“ премиера на сезона.

35-годишният Броуди беше обвинен в неправилно поведение на Кейтлин, след като направи забележка за нейния преход по време Понеделник епизод на сериала MTV. 'Баща ми, той също стана жена - не искам да забравям за това', каза риалити звездата. „Излизах с Кейтлин Картър от четири години и половина, а баща ми излезе и каза, че иска да го наричат ​​Кейтлин“.MTV / Гети

Стефани Прат казва, че Хайди и Спенсър са 'пълни със S ---' в неудобно, нагрято противопоставяне на 'Hills'

Преглед на историята

В петък Брандън, на 38 години, защити по-малкия си брат и каза, че хората трябва да „преподават чрез насърчение“, вместо „да събарят някого“.

'Ако някой прецака, хей, знаете ли, няма нищо страшно', каза певицата в интервю за Канал Q Радио 'Хайде да отидем там'. „Това се опитваме да направим.“Той добави: „Правя това дори със семейството си - когато моите братя и сестри се изплъзват тук-там - аз ги насърчавам да използват местоимението, което баща ми би предпочел“.

MTV

Премиера на „The Hills: New Beginnings“: Кой всеки - включително Миша Бартън - има говеждо месо в новата серия

Преглед на историята

„Инциденти се случват и хората се изплъзват и не бива да ги срамувате за това“, добави той. 'Няма лошо намерение.'

Певецът „Вярвам“ продължи да си припомня разговора, който е водил с Кейтлин след нея разкри нейния преход през 2015 г. Като полубратята му Кендъл и Кайл , Кейтлин каза на Брандън, че все още може да я нарича „баща“.'В никакъв случай не съм експерт по въпроса', каза Брандън. „Имам само собствен личен опит и в моя личен опит това беше разговор, който проведох с татко, който беше„ Все още можеш да ме наричаш „татко“. Има една част от мен, която се отнася до това да бъда ваш баща в един момент от живота ми и все още можете да ме наричате „татко“.

Той добави: „Значи това е разбирането, което имаме помежду си, което има смисъл, така че мисля, че това е правилно“.

Е!

„В крак с Кардашианците“ най-накрая показва как скандал с измама на Джордин-Тристан взриви семейството

Преглед на историята

Кейтлин има шест деца. Тя споделя Бърт и Касандра с първата съпруга Кристи Скот, Броуди и Брандън с Линда Томпсън и, разбира се, Кендъл и Кайли с бивш Крис Дженър .

По време на радиоинтервюто на Channel Q в петък Брандън призна, че понякога се чувства „засрамен“ от прочутото си фамилно име и изрази как се сблъсква с предизвикателствата в музикалната индустрия заради него.

„Когато хората го чуят за първи път или чуят фамилията ми“, Дженър, „мисля, че те по-бързо ме отписват и дори не е задължително да искат да дадат шанс на музиката ми заради това“, каза той. . „Понякога се чувствам почти малко срамно от това, защото чувствам, че хората ще имат това предубедено схващане, че съм просто нещо като разглезено дете, което всъщност няма какво да каже, нали? И не се е борил през живота им.

Гети

Стефани Прат казва, че 'The Hills' рестартира излекувана връзка със Спенсър, след като оригиналът го 'унищожи'

Преглед на историята

Певецът 'Смъртта на мен' си спомни колко различен е бил животът му в годините преди „В крак с Кардашианците“ и когато Кейтлин все още беше известна като Брус Дженър, олимпийски медалист от злато.

„Когато бях дете, щях да връчам шофьорската си книжка или личната си карта, когато бях по-млад, и някой щеше да я погледне и да каже:„ О, вие ли сте дете на Брус Дженър? “, Каза Брандън. 'И биха искали да ми стиснат ръката ... Това беше истинското чувство на гордост.'

'Нещата се промениха много за мен', продължи той. „Само възходът на„ В крак с Кардашианците “промени представата за това какво е фамилното име Дженър, знаете ли, какъв човек ще бъда.“

Вижте пълното интервю по-долу.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на