Бранди Гланвил дразни RHOBH Завръщане сред драмата на Дениз: „S - t Went Sideways“

Трябва да се видят знаменитост Instagram публикации на седмицата Виж снимките Instagram

„Исках, скъпа, отиди да намериш нов акцент. Оставете ме на мира - раздразни се Бранди за Дорит Кемсли.Бранди Гланвил имаше целия чай, който трябваше да разлее, преди дългоочакваното си завръщане в „Истинските домакини от Бевърли Хилс“. '

Появява се в The Rumor Mill подкаст тази седмица откровената телевизионна личност и автор разказа за драмата, която падна между звездите, включително слуховете за сключване между нея и Дениз Ричардс.

И тъй като риалити шоуто Bravo скоро ще излезе от средата на сезона, Бранди каза, че е нетърпелива да види как ще се разиграят нейните сцени.

'Ще отнеме много бързо вляво', каза тя на домакините. „Искрено съм изнервен, само защото никога не знаеш какво ще покажат и казах няколко наистина глупави неща. Не бързам да видя тази част.Instagram

Рамона Сингър реагира, след като Лия Максуини казва, че е 'отвратена' от карантинното поведение

Преглед на историята

'Но аз винаги казвам глупаво s - t', изрече тя и добави: 'Ето защо постоянно ме съдят.'

„Имам толкова много прекратявания и въздържания, шегувам се, че мога да направя книга за масички от всички тях“, продължи тя. „Ние сме по телевизията, казахме, че ще споделяме всичко и сега ще се опитате да ме затворите? Не правете риалити шоу. '

какво да облека с маратонки

Бившата манекенка засегна слуховете, че се е свързала с Ричардс, но е трябвало да бъде внимателна, тъй като е получила писмо за прекратяване и отказ от обвиненията.- Не съм с запушен уста. Това е прекратяване и отказ, не означава, че трябва да го следвам - обясни тя. „Но след като бях съден от друга домакиня, аз просто решавам да разбера кога и къде и как мога да говоря. Няма да говоря за това, ако тя ще ме съди. Каквото, такова.'

плюс размер дрехи под наем онлайн
Гети

Доринда Медли призовава Боби Берк за обвинението в мистерия РОНИ звезда от кражба

Преглед на историята

Клюките за това, че Гланвил и Ричардс са нещо повече от приятели, започнаха да циркулират през януари, когато DailyMail съобщи, че двамата се виждат от няколко месеца през 2019 г.

И в трейлъра за средата на сезона за „RHOBH“, Glanville е заснет, казвайки: „Дениз и [съпругът Арън Файпърс] имат цялото това открито нещо. Почувствах я, събудих се на следващата сутрин и каза: „Арън никога не може да разбере това. Той ще ме убие.

Преди това Ричардс отрече съобщенията за сделката.

Що се отнася до това дали Гланвил ще се поправи с Ричардс и ще поднови приятелството им, Гланвил каза, че иска да провери какво се случва през останалата част от сезона, преди да направи някакви планове.

Браво

Защо 'Karens' се опитват да накарат Lisa Rinna да бъде 'уволнена' от QVC

Преглед на историята

'Нямам представа', каза тя в 'The Rumor Mill'. „Трябва да видя какво казва тя за мен в шоуто. Не знам какво каза, чух, че е доста зле. Ще ви уведомя, след като видя какво казва тя.

„Мислех, че е готино момиче, исках да й бъда приятел, станахме приятели и тръгнахме настрани.“

Що се отнася до слуховете, че Гланвил е казал на останалите съдружници от „RHOBH“, Ричардс ги е разхвърлял, Glanville каза, че не може да коментира.

„Само за да знаете, те имаха свои проблеми с Дениз, преди да направя каквото и да било. Това е всичко, което мога да кажа.

накарайте грима да издържи цял ден

Въпреки това, Glanville трябваше да съобщи добри новини по отношение на нейното участие в шоуто за събиране, казвайки: „Те питаха, доколкото знам, да“.

Гети

Денис Ричардс отговори, след като Айлийн Дейвидсън коментира „Странно“ поведение около звездите на RHOBH

Преглед на историята

И се надява, че ще бъде заснет в студио, ако карантинните ограничения бъдат облекчени във времето.

„Виртуалните са трудни за гледане. Остават им много епизоди, така че се надяваме, че всичко ще свърши, докато се търкаля. '

Тогава разговорът се обърна към връзките на Гланвил с останалите домакини, започвайки с Кайл Ричардс и сестра й Ким Ричардс.

„[Кайл] се свърза с мен и станахме приятели“, започна тя. „Имахме тежки моменти, но в края на деня общувам помежду им, когато нещата не са добри. В момента са добри, но когато не бяха, аз можех да бъда онзи среден човек, който да им помага да общуват помежду си.

Тя също така заяви, че няма лоша воля към Лиза Вандерпумп, но не беше сигурна дали Вандерпумп има нещо общо с уволнението й от „RHOBH“.

„Бих се с нея, карах се с Кайл, не ми останаха приятели. Защо биха те върнали? - обясни тя.

„Имах нужда от почивка. Бях малко депресиран. Бях преживял много в шоуто, пиех твърде много, вече не беше забавно - продължи тя да бъде пусната. „Ядосвах се на продуцентите - в деня, в който бях уволнен, в деня, в който разбрах, спах добре. Бях щастлив.'

здравословни закуски от trader joe's

Въпреки че Гланвил каза, че няма проблеми с новодошлите Сътън Страке и Гарсел Бове, тя имаше няколко думи за избор за Дорит Кемсли.

Гети

Денис Ричардс отговори, след като Айлийн Дейвидсън коментира „Странно“ поведение около звездите на RHOBH

Преглед на историята

- Все едно, тя е хубава - добра, страхотна - започна Гланвил. „Тя не ме познава и някои неща, които ми каза, без да ме познава, бях като, скъпа, иди да намериш нов акцент. Остави ме на мира. Това е всичко, тя е просто хубава.

И Камил Грамър също не можа да избегне гнева на Гланвил, след като наскоро Грамър я нападна в социалните мрежи.

„Тя се сприятели с Лиза Вандерпумп и започна да идва след мен в Twitter“, обясни Гланвил. - Тя просто си изгуби ума. Откъде идва това? Ти си дупка, за да бъдеш дупка.

„Винаги сме били приятелски настроени. Не мисля, че тя има много смисъл в повечето неща, които прави. Подобно на събирането, атакуващо всички. Дори аз, а аз дори не бях там! '

Присъединете се към „Истинските домакини от Бевърли Хилс“, когато се върне в сряда, 8 юли, за да разберете какво се случва между Гланвил и останалите дами от Бевърли Хилс.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на Instagram

Интересни Статии