Бранди Гланвил е „толкова щастлива“, за да види ролите на „RHOBH“, като включва Lisa Vanderpump Over PuppyGate

Най-лошите вражди на знаменитостите Виж снимките Гети

Тя също така твърди, че Лиза 'винаги' е мразила Кайл Ричардс и предупреждава каста на 'RHOBH' за феновете на Vanderpump.

Никой не получава повече радост от настоящия сезон на 'Истински домакини от Бевърли Хилс' отколкото бившата звезда на шоуто Бранди Гланвил .

Докато PuppyGate продължава да доминира в новите епизоди, На Лиза Вандерпумп всички costars започват да се обръщат към нея, обвинявайки я в организирането на целия скандал в опит да направи Дорит Кемсли изглеждат зле. Докато Лиза В. продължава да яростно отрича настройката, останалата част от актьорския състав - и Бранди - не изглеждат убедени.Гети

Защо Лиза Рина заплашва съдебни действия заради PuppyGate?

Преглед на историята

„Толкова е лудо и съм толкова щастлива, че това най-накрая се случва“, каза Гланвил върху нея „Нефилтрирано“ подкаст в петък. Glanville винаги е държал Vanderpump отговорен за това, че се е отървала от шоуто Bravo, след като Brandi обвини Лиза, че я насърчава да донесе таблоиди, в които се твърди, че има брачни проблеми Кайл Ричардс и Маурисио на групово пътуване.

Тя също така твърди, че Vanderpump го е настроил, за да разкрие на Адриен Малуф тайна за сурогатното майчинство докато камерите се търкаляха.„Лиза Вандерпумп е манипулативна личност и когато бях в шоуто, направих много от мръсната й работа за нея“, каза Гланвил в петък. „Най-накрая го осъзнах и започнах да й се обаждам по нейните лайна и нямах резервно копие, нула и това не ми донесе работа.“

„Пуснаха ме, но ми казаха, че винаги ще бъдете домакиня и искаме да се върнете на непълен работен ден и да се изявявате и всичко това, но бях пуснат, да“, добави тя, преди да дразни, че ще изскочи отново в шоуто около средата на март.

Гети

Lisa Vanderpump излага своята страна на PuppyGate, Shades Dorit Kemsley и Kyle Richards

Преглед на историята

По отношение на PuppyGate, Glanville каза: 'Толкова е освежаващо да видя всички тези момичета най-накрая да го разберат.' Тя добави, „кара ме да се чувствам като, слава Богу, става въпрос за f - цар време. Обичам, че Рина я вика, това е настройка, това е, което тя прави. Отне само 9 години, 9 сезона, за да бъде признато. “Що се отнася до това защо тя вярва, че приливът започва да се променя сега, а не когато е била в риалити шоуто, Бранди каза, че Лиза може просто да се разпространява твърде слабо. „Мисля, че Лиза е толкова заета с всичко, което прави, че се подхлъзва“, каза тя. „Цялата й игра, която винаги е работила, вече не работи, но феновете винаги ще я обичат и това е всичко.“

Теди меленкам , който е в средата на цялата тази бъркотия, преди това каза на TooFab че е получила смъртни заплахи благодарение на PuppyGate и критикува Vanderpump, че не е направила нищо, за да го спре. Бранди предупреди, че всяка от жените, които се изказват срещу Лиза, ще почувства гнева на феновете си.

Гети

Teddi Mellencamp настоява Lisa Vanderpump да „настрои“ PuppyGate, да претендира за смъртни заплахи от фенове (ексклузивно)

Преглед на историята

„В съда на общественото мнение няма да спечелите срещу Vanderpump в социалните медии“, каза Гланвил. „Нейните хора ще й позволят да пече бебе и ще помисли, че е наистина сладко. Тя може да се измъкне с всичко и всичко, затова просто искам тези жени да останат силни. Ще получат много реакция. Що се отнася до Vanderpump, тя може да направи всичко, да язди или да умре за нея.

Тя добави, че вярва, че Лиза 'се опитва да свали Дорит заради нещата, които е казала миналия сезон', добавяйки, че не вярва, че Vanderpump ще 'напусне шоуто, някога'. Каза Бранди, „винаги ще има възвръщаемост с Vanderpump. Тя не забравя нищо, ще те свали.

След това Бранди очерта прилики между PuppyGate и времето си в шоуто.

- Всичко, за което мога да мисля, е нещо с Адриен Малуф, сурогатното нещо. Лиза не ми каза, че има заместител, но получих информацията от някой, който е близо до Лиза, и Лиза се погрижи разговорът да започне - заяви Бранди.

'Тя просто искаше да свали Адриен и тя го направи и Адриен загуби работата си', добави Гланвил, който също изрази съжаление за ролята си в тази сюжетна линия.

Браво / Гети

Lisa Vanderpump засенчва Brandi Glanville в 'WWHL' - И Brandi Barks се връща в Twitter

Преглед на историята

Що се отнася до таблоидния провал на Кайл Ричардс, тя нарече това и 'f - ked up'. „Бях толкова яздена или умрях и гледам назад с толкова много съжаления и когато най-накрая получих топките f-king, за да кажа нещо“, добави тя, „имах нулев резерв и напуснах шоуто.“

Докато Vanderpump и Richards успяха да изгладят нещата помежду си - поне за известно време - Glanville твърди, че Lisa фалшифицира половината си приятелство.

„Тя и Кайл, Лиза мрази Кайл, тя винаги го е разбирала и не го разбирам“, каза Бранди, преди да заяви, че Вандерпумп иска само да се свърже отново с Ричардс, защото това е, което зрителите искаха да видят.

Браво

Ребека Ромин и Джери О'Конъл твърдят, че тази домакиня ги е изгубила - тя реагира в Twitter!

Преглед на историята

'Вашата реалност е, че не харесвате Кайл и сега ще се преструвате, че я харесвате, защото публиката ви харесва заедно?' тя каза. „Прекалено много е да създаваш тези приятелства.“

„Дълго време се страхувах и се страхувах от 60-годишна жена, която щеше да направи какво да провали кариерата ми? Е, това се случи - каза Бранди в края на разговора. Що се отнася до Vanderpump, след като твърди, че Бранди е „без значение“, откакто напусна шоуто, тя добави: „Скъпа, работя нон-стоп. Може би съм подходящ, кучко!

„Истински домакини от Бевърли Хилс“ се излъчва във вторник по Браво.

Бранди Гланвил я прави # 10YearChallenge публикува всичко за нейната плячка Виж снимките

Интересни Статии