Брад Пит беше „разочарован“ в Троя, пушена саксия през 90-те, за да избегне натиска на славата

Art Basel 2019: Всяко задължително наблюдение на знаменитости от South Beach Преглед на изображението Гети

„Бях твърде неприятно с цялото внимание“, призна актьорът.

Брад Пит има един дявол от холивудската кариера, като водещ човек в някои от великите филми през последните три десетилетия.Но сърцебиецът на „Thelma & Louise“ наскоро разкри, че не е фен на цялата си работа - нито му е приятно със съпътстващата слава.

По време на интервю с Ню Йорк Таймс , 55-годишният младеж разказа защо се чувства „разочарован“ в „Троя“ и как ще се скрие в тенджерата за пушене през 90-те, за да избегне вниманието.

Гети

Брад Пит говори за грешки, алкохол и защо не плаче 20 години

Преглед на историята

„Трябваше да направя„ Троя “, защото - предполагам, че мога да кажа всичко това сега - извадих се от друг филм и след това трябваше да направя нещо за студиото“, започна номинираният за Оскар.„Така че бях вкаран в„ Троя “. Не беше болезнено, но разбрах, че начинът, по който се разказва този филм, не е такъв, какъвто го искам. Направих свои грешки в него “, каза той. 'Бях разочарован от това.'

max greenfield ново шоу

Пит внимаваше да не центрира вината върху режисьора Волфганг Петерсен, но каза, че работата по филма го е побъркала, защото „не можах да изляза от средата на кадъра“.

„Някъде в него„ Троя “се превърна в комерсиален вид. Всеки изстрел беше като, Ето го героят! Нямаше мистерия.Въпреки това всеки облак има сребърна подплата, тъй като роденият в Оклахома започна да търси работа, която да създаде нова дъга в кариерата му.

Sony Pictures

Издание „Имало едно време в Холивуд“, отменено в Китай, след като дъщерята на Брус Лий се е оплакала

Преглед на историята

„Така че по онова време взех решение, че ще инвестирам само в качествени истории, поради липса на по-добър срок. Това беше отчетлива промяна, която доведе до следващото десетилетие на филмите “, обясни Пит.

Самочувствието, което Пит трябваше да поиска за по-добри роли по това време, обаче не винаги беше там в началото на кариерата си.

- Не се чувствах така вътре. Прекарах по-голямата част от 90-те години, криейки се и пушейки тенджера. Беше ми неприятно с цялото внимание - призна Пит.

Sølve Sundsbø за Harper's Bazaar

Анджелина Джоли казва, че децата й са 'преживели много' в откровено ново интервю

Преглед на историята

В крайна сметка той измисли как да се присъедини към света и всъщност да му се наслади.

- Тогава стигнах до място, където знаех, че се затварям. Сега излизам и живея живот и като цяло хората са доста готини. '

Пит току-що беше номиниран за най-добро представление на Златен глобус от актьор в поддържаща роля за своя ред като Клиф Бут в „Имало едно време в Холивуд“.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети