Момчето среща световната актриса „Kicking Ass“ като порно звезда: „Правя страхотни пари, горд съм от това“ (Ексклузивно)

Очакващият косплей на Maitland Ward Виж снимките Vixen / Alamy / Getty

'Каква щях да бъда, футболна майка?' тя пита TooFab, когато е запитан за по-масови актьорски концерти.

Мейтланд Уорд герой от „Момчето среща света“ Рейчъл Макгуайър е видяна за последно да се присъедини към Корпуса на мира и никога повече не е чувана - но в реалния живот пътуването на актрисата пое по много различен път.

Тази седмица 42-годишната жена заглави заглавията на първия си пълнометражен пълнометражен филм „Drive“, режисиран от изпълнител, превърнал се в режисьор Кайдън Крос. Това е голяма стъпка за Уорд, чиято цел е да преодолее разликата между развлеченията за възрастни и масовите, тъй като тя продължава да попълва своята все по-голяма автобиография.Докато много от нейните звезди в „Boy Meets World“ ще се върнат за рестартирането на Disney „Girl Meets World“, Уорд започва да превзема света на косплея, като се появява на конгреси, включително Comic-Con, облечена като няколко от любимите й герои на супергерои. Тъй като тя спечели повече признание за разкриващия си външен вид, тя започна да натиска плика по-нататък - стартира сайт на Patreon за голи, самостоятелни видеоклипове и в крайна сметка видеоклипове както с жени, така и с мъже. В момента тя има страница OnlyFans, която се появи в скорошно видео за Blacked.com и новото й издание на Deeper.com на Vixen.

И така, как всичко това се случи през последните няколко години? TooFab настигна Уорд, когато сломи кариерната си трансформация, подкрепата, която получи от поне един от бившите си звезди, и плана си да направи супергеройски сериал, който да преодолее разликата между любовта й към косплея и секса.Първият път, когато ви интервюирахме, беше на събирането „Boy Meets World“ на телевизионния фестивал в Остин през 2013 година.

Мина толкова време? Това е лудост, това беше преди шест години!Около година по-късно стартира рестартирането „Girl Meets World“ и там се появиха много оригинални звезди. Любопитно е дали някой някога се е приближавал до вас - това някога ли е било част от разговора?

Да, определено бях отворен за това, но започнах да правя другите неща с косплея и всичко останало и просто не се получи. Както на двете нива, знаете. И след това излезе в ефир. Това беше просто по-скоро въпрос за времето и какво се случва. Нещата от косплея наистина се взривиха за мен.

Как кариерата на косплея стартира за вас?

как да предотвратите избледняване на боята за коса

Бях изперкал от самото начало. Никога не знаех, че мога да привлека внимание и да направя кариера с косплей неща. Така че, когато се облякох за Comic-Con, а след това и за 4-ти май да бъда с теб като робиня Лея, той взриви навсякъде. Тогава наистина станах наистина популярен, правейки косплей. Това беше наистина вълнуващо, защото това беше просто толкова забавно нещо, за което да бъда част. Никога не съм мислил, че всъщност може да върви като широко разпространен мейнстрийм.

Сигурно и в този момент сте имали съвсем различна група фенове.

Напълно. Имах фенове на „Момчето среща света“, но тогава беше като цяла атака на хора, които се занимават с косплей. И, разбира се, направих секси косплей, защото съм ексхибиционист по душа и искам да бъда малко шокиращ. Но харесах и персонажите. Харесвам наистина страхотни, секси, женски, хардкор герои, които са силни и могат да бъдат секси и умни и всичко, така че определено бих избрал герои, с които се идентифицирах по този начин. Обиколих минусите и хората наистина го обичаха.

Виждате ли това като някаква входна точка за вас в развлекателната индустрия за възрастни? Как протече тази прогресия?

Бих искал да натисна плика и определено беше така, защото се почувствах по-удобно с тялото си и сексуалността си, като бях на филм, снимки и всичко. Бях изстрелван от Snapchat през цялото време, защото ще виждате зърната ми през мрежата, така че те винаги ми сваляха секси снимките. И така хората бяха като: „Трябва да започнете да имате платено съдържание“. Бях като, не знам, че хората всъщност ще плащат за това. Не мислех, че хората всъщност всеки месец ще имат абонамент, за да купуват моите неща.

Казах, знаете ли какво, ще започна страница на Patreon. Наистина не знаех. И така, преди 18 месеца стартирах собствената си страница Patreon, дори не я обявих първоначално и се събудих на следващата сутрин и бях сякаш има около 50 записани лица и все още не съм я обявявал. Това е наистина странно. И плащат петнадесет до двеста долара на месец. И тогава го обявих ... сякаш бяха записани двадесет и петстотин души и аз бях създател номер едно за възрастни. Беше огромен, искам да кажа, че не можех да повярвам на успеха, който имаше, и след това бавно тръгнах оттам. След това започнах да публикувам голите и направих още самостоятелни неща и наистина ми хареса и установих, че съм добър в това и хората го харесват.

Тази положителна обратна връзка също трябва да ви е подтикнала да направите повече?

Абсолютно. Освен това съм човек, който е много смел и обичам да изследвам. Преди около пет години направих тази фотосесия за Kiss a Ginger Day и тя продължи на много места. Не беше нещо за възрастни, но го направих с тази възрастна звезда Ел Александра, тя е червенокоса. Беше наистина сладко и тя беше като „Наистина си добър в това“, но аз бях като „О, не знам за това“. Тогава се свързах с нея по-късно и я върнах на моя Patreon и казах: „Нека направим някои момичета-момичета. Нека да си направим дрехи за сън. И след това стана по-сексуално. И тогава най-накрая казах: „Знаеш ли какво, искам да [да докарам партньор от мъжки пол]. Искам да опитам това, наистина искам да го направя. ' Така че и аз леко се улесних в това. Просто заснежи и започнах да правя професионални видеоклипове с помощта на професионални фотографи и видеооператори и започна да става още по-популярен.

Наскоро стартирах OnlyFans, който има около 3000 членове или нещо друго. Така че това е просто прогресия. Но тогава, само преди около четири или пет месеца, при мен се обърнаха хора от компанията Vixen, които работеха с Blacked.com и наистина искаха да работят с мен и накрая бях като, знаете какво, те го правят наистина красиви неща от висок клас. Не е просто качеството на секс лентата. Това е като произведено. Прекрасно е полиран. Те отиват на места и фотосесиите с момичетата като Vogue фотосесии. Така че направих Blacked.com. Моята сцена, когато излезе, беше огромна. Взриви се.

Два дни по-късно те казаха, че търсят - тъй като нещо се е случило с тази функция, която те правят, това е като тяхната награда, която иска да спечели награда - те се нуждаят от звезда. Режисьор беше Кайдън Крос, тя беше феноменална звезда за възрастни и вече има тази компания Deeper.com, която Vixen придоби и тя спечели режисьора на годината миналата година в AVN и наистина е солиден режисьор. Тя търсеше някого - нещо се случи с другата водеща, която беше в този филм - и буквално, два дни след като моята сцена за Blacked отпадна, те бяха като: „Говорете с Maitland, тя е актриса“. Затова се срещнах с Кейдън в Starbucks и подписахме заедно, за да направим това.

Какво наистина ви хареса в този проект?

Прочетох сценария и ми се стори, че това не е порно. Имам повече реплики в това и драматични реплики, отколкото някога съм имал. Точно като нищо, което сте виждали. Имах име в комедията и всъщност играя този напълно изкривен, просто дълбоко тъмен, чувствен характер. Това е функция от два часа и 15 минути, така че е като пълна сделка. Искам да имам високо продуцирани, добре изиграни, добре сценаризирани неща с горещите секс неща. Не мисля, че те трябва да се изключват взаимно. Не знам защо това винаги е било нещо. Просто исках да бъда като добър продукт.

Значи искате филм с много добра секс сцена?

Това е моята мечта. Не знам защо това не е постижимо. Не казвам, че децата отиват на него, но не могат ли възрастните да се насладят на филм като „Уау, обожавам сценария ... О, това е гореща секс сцена ... Уау, връщаме се към сценария отново. ' Това беше моята мечта и винаги съм искал да направя това с характер на комикс, който си измислих и това все още може би е напълно постижимо. Но когато скриптът [„Drive“] падна в ръката ми, аз бях като, това всъщност е това, което искам да направя.

Лигата на справедливостта филм марсиански ловец на хора

Имаше ли опасения, които сте имали, преди наистина да се потопите - или момент, в който сте се чувствали така, сякаш вземате ясно решение да се оттеглите от масовия поток?

Не, в нито един момент нямаше ясно решение. Всичко беше на пръсти през това петгодишно пътуване. Всичко беше на пръсти до следващото нещо, потапяйки крака ми във водата. И всеки път ми харесваше, затова потапях повече, докато просто бях напълно потопен. Не се опитвам да се отдръпна от мейнстрийма. Ако в момента изпълнявах актьорски роли, знам, че не бих харесал предлаганите неща. Те не биха ми дали такъв вид изход и сексуалност. Какъв щях да бъда Футболна майка или нещо подобно? Искам да кажа, че има добри неща, но не мисля, че те биха ми позволили да се изразя по този начин. Всички харесват „О, това е порно“, но е като изкуство порно. Мога да действам в това нещо, наистина е добре.

Също така, интересно е, че жените режисьори са толкова разпространени. Не бихте си представили количеството силни жени, които са зад кулисите на това. Всички си мислят, че това са просто някакви раздразнени момчета или нещо друго. Не е. Кейдън е като тази силна, красива жена-мечтател-режисьор и мога да назове около пет или нещо подобно, които са печелили награди режисьори и наистина мощни звезди. Това беше изненадващо за мен. И дори как, хората, които работят в офисите на Vixen, всички тези жени, които са тези силни жени, които монтират и продуцират.

Какво виждате като вашия петгодишен план? Изглежда, че се променя с вас.

Мисля, че петгодишният план ще работи върху неща като този, които могат да бъдат както масови, така и порно заедно. Наистина се наслаждавам на изпълненията за възрастни. Никога не знаех, че в мен е да се представям така или че ще бъда добър в това. Можете да поставите актриси или актьори и те не е задължително да могат да правят секс пред камерата, да изглеждат добре в това и да бъдат добри в него. Видях това в себе си и почувствах това в себе си, че имах способността да направя това и да го предам на публиката. Има масови хора, които правят секс ленти и други неща, но дали те са отличени с качество? Имат ли пълни сцепления?

И какъв е този комичен герой, който искате да направите?

Не искам да е като супергерой в смисъл като Wonder Woman или Superman, а по-скоро като Батман или някой, който е бил вкаран в техния статут на супергерой. [Батман] не е като перфектен човек, той е с недостатък, нещата са му се случвали лошо в миналото или каквото и да било. Тази жена тя използва своята сексуалност като свое оръжие и това е нейната суперсила. Би било просто много тъмно и някак изкривено, но все пак ми харесва фактът, че тя може да бъде тъмна и изкривена, но въпреки това да има уязвимост и хуманност към нея. Също много чувствен. Надявам се само хората да искат да гледат как тази история се развива всяка седмица, подобно на начина, по който протичат комиксовите предавания сега, като „Джесика Джоунс“, усещането за това. Но в него има и горещата сексуалност.

Хората са като: „Момчетата не искат да гледат шоу, а просто искат да видят секса“. Познавам много страхотни, изперкали момчета и хора, които ме следват, за които знам, че биха искали да ме видят в сериали и да ме виждат как правя секс. Мисля, че това би било просто наистина страхотно нещо.

Видяхме бившия костар на „Момчето среща света“ Trina McGee ви туитна онзи ден , казвайки „Go Lady“, давайки ви подкрепа. Какво е това чувство?

Това е страхотно, Trina е фантастична за мен. Наистина, наистина страхотно, като ми даде подкрепа. Изненадах се от женската подкрепа, която получих от приятели и други подобни. Имам момичета, които съм ходил в гимназия или колеж или съм работил по някакъв проект и те са точно като: „Отидете. Толкова се гордея с теб, че риташ дупето. Това наистина ме изненада. Хората са като: „Получавате ли реакция? Срам ли си? Не съм засрамен. Защо бих бил засрамен? Ритам задника. Правя страхотни пари, правя страхотни проекти, гордея се с това. Не получавам толкова много реакция.

Смешно е, получавам много коментари, когато поставя парчета, в които се казва „Момчето среща света“ или „Бившето„ Момчето среща света “звезда“, а хората ми пишат: „Бяхте в„ Момчето среща света “? Обичах това шоу. Ще се изненадате колко често получавам това. Те ме следваха заради други неща!

Има ли нещо друго, което искате да включите или да кажете на феновете?

Ще има още неща като измисляне на Blacked.com и Vixen и някои други игрални проекти, които ще бъдат горещи и порнографски, но те също ще бъдат наистина добре направени. Трябва да благодаря на феновете, имах толкова лоялни последователи през цялото това пътуване. От момента, в който започнах да ставам популярен в социалните медии - освен „Момчето среща света“ - когато правех косплей и подобни неща и те останаха с мен. Имам наистина верни фенове и съм толкова благодарен и смирен.

най-добрите марки гримове за афро-американска кожа

„Drive“ вече не работи.

Очакващият косплей на Maitland Ward Преглед на фотогалерията Гети

Интересни Статии

Популярни Публикации

Тук са най-добрите и най-лошите държави, в които да остареят

Тук са най-добрите и най-лошите държави, в които да остареят

Чад Майкъл Мъри ще играе култовия лидер Едгар винаги в „Ривърдейл“

Чад Майкъл Мъри ще играе култовия лидер Едгар винаги в „Ривърдейл“

Преглед на филма „After“: Адаптацията на фен-фика на Хари Стайлс върви в една посока-юг

Преглед на филма „After“: Адаптацията на фен-фика на Хари Стайлс върви в една посока-юг

Стил на работното място от някои от любимите ни женски шефове

Стил на работното място от някои от любимите ни женски шефове

Най-накрая намерихме бански костюм, който всъщност искаме да носим

Най-накрая намерихме бански костюм, който всъщност искаме да носим

Преглед на видеоигрите „Последният от нас, част 2“: Не толкова добър, колкото си мисли

Преглед на видеоигрите „Последният от нас, част 2“: Не толкова добър, колкото си мисли

Защо Мила Кунис не иска да играе отново със съпруга си Аштън Къчър

Защо Мила Кунис не иска да играе отново със съпруга си Аштън Къчър

Трейлър на „Грейс и Франки“ сезон 6: Новобрачното блаженство на Грейс и Ник измъчва Франки (видео)

Трейлър на „Грейс и Франки“ сезон 6: Новобрачното блаженство на Грейс и Ник измъчва Франки (видео)

Дайна Катан напуска правилата на Vanderpump: „Това беше правилното решение“

Дайна Катан напуска правилата на Vanderpump: „Това беше правилното решение“

Шания Твен разкрива какво наистина иска да каже на жена, откраднала бившия й съпруг

Шания Твен разкрива какво наистина иска да каже на жена, откраднала бившия й съпруг