„Развълнувани“ лекари работят с магия върху транс жената, която е инжектирала цимент в лицето си

Още знаменитости, приели пластична хирургия Стартиране на галерия Е!

Леле ... каква разлика!

След като беше отхвърлен през последните сезони, Rajee Narinsingh върнати на „Неуспешно“ снощи - и най-накрая получи помощта, от която толкова се нуждаеше.

опрах без грим

Преди това транссексуалната жена се е молила Д-р Тери Дъброу и Д-р Пол Насиф за да помогне с изпъкналото си лице, резултат от инжектирането на циментообразен пълнител в устните и бузите, който е купила на черния пазар. Докато мъжът, който й е инжектирал, е изпратен в затвора, тя е трябвало да живее с халба, която й е донесла нещастния прякор „Cinderblock-erella“Поправка на лицето й се смяташе за твърде опасна и преди, но с помощта на някои инжекции на стероиди възпалението беше намалено, което позволи на „Botched“ документите най-накрая да направят своята магия.

И каква трансформация успяха да извършат!На Rajee беше отстранен чуждият материал под кожата й и беше направен лифтинг на лицето, за да придаде на бузите си нормален контур и изцяло по-гладък външен вид.

как да расте ананас отгоре

Операцията определено беше единствена по рода си за Дъброу, който извърши лифта.

'Не съм свикнал да пробивам бетон в средата на меките тъкани ... Намирам се в средата на строителната зона', отбеляза той по време на операцията. „Не е много често пластичният хирург да използва ортопедичен трион за кости!“По време на голямото разкритие, Rajee изглеждаше по-щастлив от всякога.

приятелки ръководство за развод секс сцена

„Преди операцията бях известна като Cinderblock-erella“, обясни тя. „Не се чувствах жена. Сега най-накрая се чувствам като жената, която винаги съм искал да бъда.

„Колкото и да е неравен пътят ми, аз ще тръгна по нов път и този път ще бъде много по-гладък“, добави тя. „Знам къде е истинската красота, знам, че е вътре. Не преценявате книгата по корицата й ... но е адски хубаво да имате преустройство моя Покрийте!'

„Те наистина ми дадоха съвсем ново бъдеще“, каза тя в заключение. 'Мечтите се сбъдват.'

Интересни Статии