Най-очакваните книги от пролетта на 2021 г.

Търсите нова пролетна книга, която да прочетете, докато се възползвате от по-топлото време? Ние (и милиони други читатели) сме ви покрили.

10 книги, които да ви напомнят всичко ще бъде наред

Тези книги ни вдъхновиха и ни напомниха колко много трябва да очакваме с нетърпение - точно това е, от което се нуждаем в момента.

Аз съм готвач и това са любимите ми готварски книги

Независимо дали става дума само за тиха вечеря в сряда за себе си или за събиране със семейство и приятели, това са моите изпитани готварски книги

Книгата, която трябва да прочетете въз основа на любимите си предавания

Открих, че най-добрият начин да намерите книги, които ви примамват, всъщност е лесен: просто потърсете препоръки въз основа на историите, които вече обичате.

30 книги, които трябва да бъдат в списъка ви за лятно четене

Вземете своите тетрадки, паролата си за Amazon и / или вашата библиотечна карта. На път сме да споделим окончателния си списък с най-добрите четива за това лято.

15 книги, които се чувстват добре за четене точно сега

Когато трябва да избягате от стреса на ежедневието, няма по-добър начин да го направите, отколкото с книга за добро усещане. Ето нашите любими:

20 книги, които да прочетете за White Privilege и да бъдете антирасист

Събрахме 20 книги, както нехудожествена, така и художествена, за да прочетем, за да научим повече за белите привилегии, черните истории и антирасизма всеки ден.

11 книги за четене, ако сте обичали „Бриджъртън“

Ако търсите да запълните празнотата, която вече не е на страницата Regé-Jean на вашия екран, прочетете за най-добрия исторически роман, в който да се потопите в момента.

14 книги за четене, които ще променят живота ви през 2020 г.

Всички бихме могли да използваме малко мотивация, за да започнем новата година, така че събрах 14 книги, които ще ви помогнат да започнете десетилетието на десния крак:

12 книги за драскане, които пътувате сърбеж от дивана си

Това, че не можем да пътуваме в момента, не означава, че не можем да мечтаем за това. Ето 12 книги, за да надраскате сърбежа си при пътуване:

Аудиокнигата беше по-добра: книги, създадени за слушане

Събрахме книги, които се слушат по-добре, отколкото четат. Направете място в безкрайната си гама подкасти за една от тези аудиокниги и благодарете ни по-късно!

Прочетете още книги от автори, започвайки с тях

Книгите, написани от жени, са тези, с които се свързвам най-много - добавете тези седем книги към списъка си за четене, обещавам, че няма да бъдете разочаровани.

На какво ме научи Илейн Уелтерот относно идентифицирането и преследването на целта ви

14 книги от чернокожи жени, които трябва да прочетете

В чест на месеца на черната история, ние съставихме списък с 14 книги от чернокожи жени, които трябва да прочетете - или този месец, или по всяко друго време на годината.

5 книги за четене, ако се борите със синдром на Imposter

Потопете се в едно от тези четива за вдъхновение и за напомняне, че не сте измамник - може би просто се справяте по-добре, отколкото си мислите.

7 книги за четене, когато преминавате през разпадане

Четенето на книга е чудесна възможност да нахраните ума си и да облекчите нараняването си. Ето седем книги, които трябва да прочетете, когато преминавате през раздяла.

12 книги за фентъзи с водещи жени

Събрахме класически четения, скорошни любими и дори някои нови фантастични книги с участието на невероятни, несъвършени жени с раздяла.

10 книги, които ще ви направят по-щастлив човек

Всички можем да работим с този мускул на щастието, за да станем по-здрави, по-уверени и да живеем по-радостно. Ето книгите, които ще ви отведат до там:

8 мемоари за четене това лято

Мемоарите са подценени, променят живота и могат да ви разкажат много за себе си. Намирането на най-добрите мемоари може да бъде предизвикателство, затова ето нашите любими.

10-те най-очаквани романа, които ще прочетат тази есен

Ако търсите следващото си страхотно четиво тази есен, събрахме 10 книги за всички видове читатели, от романтичния наркоман до търсача на силни усещания.