Booboo Stewart израства с неговото пускане, но Twilight Fandom никога не избледнява (ексклузивно)

Функции на фокуса / Alamy / Netflix

Актьорът започва да се занимава с по-зрели роли, преди да се замисли за дните си 'Здрач' и как продължава да навива пеенето на екрана.На 26 години, Booboo Stewart е на интересно място в кариерата си, пресичайки границата между проекти, насочени към публиката на YA - филмите на Disney „Потомци“, Netflix „Julie and the Phantoms“ - и по-зрели тарифи.

В петък Стюарт се озовава в много добра компания заедно с Кевин Костнър и Даян Лейн в „Let Him Go“, трилър със „западен нюанс“ за две баби и дядовци, които се опитват да спасят внука си извън семейството. Стюарт играе Питър Драгсволф, младеж, който двамата срещат в своята мисия.

какво да кажа на някой, който току-що е родил

'Това е нещо като ум', каза той пред TooFab, споделяйки екрана с двете актьорски легенди.

„Нещо, което научих от това, че съм на снимачна площадка с тях, е, че те наистина отделят време, изслушват всички и това е много ... те не са упорити, не са настроени по начина си,“ Това така го правя - продължи той. „Много е течно, много лесно, те се слушат, дори ако не са съгласни с бележката, те я слушат и след това връщат парчето си обратно. Беше много тихо, лесно, спокойно.Филмът представя тихо, но силно представяне на Стюарт, чийто герой разкрива ужасите, които е преживял като младо момче от коренното население, взето от семейството му и настанено в едно от истинските интернати, което лишава децата като него от тяхното наследство. Това е роля в ярък контраст с работата му в гореспоменатите проекти на Netflix и Disney.

„Мисля, че е наистина забавно“, каза той за двойствеността на автобиографията си. „Мисля, че трябва да правиш неща, където просто отидеш да играеш и да си прекараш наистина добре, и трябва да правиш неща, където наистина се гмуркаш и, през очите на някой друг, да преживееш какво би било насилието и травма от миналото им. Това е страхотното нещо в актьорството, можете да вървите напред-назад и аз съм много, много щастлив, че мога да го направя.

Гети

Робърт Патинсън признава за „Терористични спомени“ от Здрачната ера на кариерата му

Преглед на историята

Нещо друго, за което той наистина има късмет: да има „Здрач“ на страницата си в IMDB.книги за самопомощ, променящи живота

'Ако хората харесват нещо, те харесват завинаги', каза той и каза, че все още получава толкова много признание за работата си, колкото Сет Клиъруотър във франчайза. „Този ​​филм излезе отдавна, преди повече от 10 години. 10 години откакто бях в него и бях в 3-ти филм, но съм толкова благодарен.

Той каза, че все пак може да се свърже с фендома като някой, който през целия живот е бил любител на самия вампир супергерой Блейд. Той също няма нищо друго освен страхотни спомени от времето си на снимачната площадка.

„Акцентът за мен би бил първият ми ден на снимачната площадка. Бяха ме подстригали. Косата ми беше много преди да я съкратят за филма, така че тя просто се чувстваше толкова нова и толкова свежа, а вие ходихте на тези хумористични декори, а аз бях в Канада с баща си. Всичко беше просто толкова ново - каза той. „Това е момент, в който съм като, леле. Помня специално, че ходех, за да покажа на един от продуцентите косата си, защото току-що беше подстригана, за да се увери, че е правилна.

как да накарам връзката си да работи

'Беше наистина забавно и щях да го направя отново, беше страхотно', добави той.

Другите му скорошни роли, включително „Джули и фантомите“, „Потомци 3“ и „Райски град“, включват пеене на Стюарт - нещо, за което се кълне, е много не умишлено.

„Бях против всеки път, когато получа прослушване, за да пея, винаги съм като„ Не “, каза той пред TooFab. „Всъщност е наистина смешно, че продължавам да правя тези части. Това никога не е ключов фактор, а само материалът и хората, свързани с него.

„Буквално, когато се появи нещо, където трябва да пея, в главата си отивам:„ Не, не съм достатъчно добър. Не мисля, че ще мога да го направя “, добави той. - Тогава някак ...

нисковъглехидратен приготвящ обяд

Стюарт казва на TooFab, че предстоящият телевизионен сериал „Райският град“ ще бъде дори по-зрял от филмовия мюзикъл, от който е отделен, „Американски сатана“. Той също така каза, че няма търпение да проучи връзката между Вили и Алекс, ако „Джули и фантомите“ получат втори сезон в Netflix.

„Би било наистина страхотно да се потопите по-дълбоко в миналото със случилото се с Калеб и Уили, собственик на Холивудския клуб на духовете“, добави той. 'Колкото повече знаем за връзката им, толкова по-трудно ще направим връзката на Уили и Алекс да се случи в действителност и тогава има препятствия и всички сблъсъци между умовете и всичко, което според мен би било наистина вълнуващо.'

„Пусни го“ е по кината в петък, 6 ноември.

Интересни Статии