За първи път получавам лимфодренажен масаж

Получих лимфодренажен масаж за първи път - ето какво се случи, как се почувствах и дали можете да се възползвате от него също:

Всички имаме акне по тялото - ето как да се справим

Акне по тялото; страховитите пробиви по тялото, най-често срещани на гърдите, гърба или дупето. Ето как да премахнете пробивите от тялото веднъж завинаги.

Вашето ръководство за премахване на косата от тялото ви за лятото

Ето пълно ръководство за абсолютно всичко, което трябва да знаете за епилацията и как тя се различава за всяка част от тялото. Вашият бръснач може да ми благодари по-късно.

5 неща, които правите грешно в душа

Ако правите някое от тези шест неща, всъщност може да излезете от душа в по-лошо състояние, отколкото когато сте влезли.

7-те най-добри дезодоранти без алуминий

Автобронзант 101: Всичко, което трябва да знаете

Всичко, което трябва да знаете за лазерната епилация

Бръсненето е пълна болка. Мислили сте за лазерна епилация, но имате много въпроси. Затова съставихме изчерпателно ръководство, за да отговорим на тях.

Кокосовият дезодорант е всичко, което сте чакали в натурален дезодорант

Обичаме Kopari, защото дезодорантът е направен със 100% органично кокосово масло и колкото е възможно по-естествен, да не говорим, че дезодорантът е наистина ефективен.

5 безхимични парфюма, които да опитате това лято

Как да получите краката си готови за лятото

Разчупете сухите си, бледи крака от зимния им зимен сън и ги подгответе за къси панталони с тези съвети и трикове:

12 продукта, които ще ви помогнат да победите сезонната сухота

Независимо дали сухата ви кожа вече е в разгара си или се опитвате да я спрете, преди да се случи, тези продукти ще я запазят през този сезон.

5 съвета за избор на подходящ за работа парфюм

15 тайни за бръснене, които да ви помогнат да оцелеете през лятото

Бръсненето не е задължително да бъде гигантска продукция. Събрахме нашите любими съвети, за да ви спестим време, стрес и лепенки.

7 продукта, които ще спасят кожата ви това лято

Без значение дали вашата идеална кожа включва ярък тен, сияние без акне или фин тен, тези продукти ще ви помогнат да стигнете до там.

Защо трябва да преминете към естествен дезодорант

Ямките на обикновените дезодоранти и антиперспиранти варират във всичко - от дразнене на кожата, възможни рискове за здравето и дори влошаване на изпотяването.

Разтриване на бедрото и изпотяване на гърдите: Нашите летни основни неща за всеки смущаващ момент

Вместо да се съсредоточим върху това как всичко това са проблеми, нека се съсредоточим върху отговорите. Добавете ги в чантата си за най-лесното, прохладно лято!