Как да защитим по-добре чернокожите жени от расова несправедливост в ежедневието ни

Една година след смъртта на Бреона Тейлър правим всичко възможно, за да защитим по-добре чернокожите жени в нашето ежедневие. Сега и винаги.

Вярвам, че съм имал предразположени здравни грижи - и не съм сам

Данните потвърждават, че съществуват расови различия в здравеопазването и, за съжаление, мога да кажа, че съм го изпитал от първа ръка.

Защо забравяме за чернокожите жени

В исторически план ние се стремим към освобождението на чернокожите, но по този начин не успяваме да дадем приоритет на уникалните нужди на чернокожите жени. Ето защо:

Защо е по-трудно да се говори с „мили“ хора за расовата несправедливост

Понякога най-трудните разговори за раса не са с тролове в интернет, а с тези, които смятате за приятни. Ето защо:

Значението на осведомеността за психичното здраве в черната общност

Първата стъпка за справяне с тези борби е намаляването на стигмата около психичните заболявания в тези общности; след това, застъпване за по-голяма подкрепа и приобщаване.

Израснал като Token Black Kid? Това е за вас

Израснал като символично черно дете? Виждам те, аз съм ти и те празнувам. Ето как се научих да заявявам отново гласа си и как можете и вие.

Как да говорим за расизма с вашите черни приятели

Разговорът може да бъде катализатор за промяна. Ето пет съвета как да започнете онова, което е гарантирано труден разговор, но необходим.

22 начина, по които преживях расизма, живеейки в Канада

Тъй като социалните вълнения в момента се случват в Съединените щати, хората смятат, че това не се случва и в Канада - но аз съм тук, за да ви кажа, че това не е вярно.

6 начина, по които азиатско-американците могат да се борят с анти-чернотата

Дойде моментът аз и други азиатски американци да използваме нашата привилегия за добро и да говорим като съюзници на черната общност. Ето как:

Защо съм загрижен за премахването на обучението на Тръмп за обучение по расова чувствителност - и вие трябва да сте твърде

Президентът Доналд Тръмп наскоро подписа изпълнителна заповед за прекратяване на обучението за расова чувствителност. Нашият редактор обяснява защо това се отнася като жена на цвят.

Защо обичам да съм черен, но мразя да съм черен в Америка

Няма начин да избера да бъда нещо различно от Черно. Обичам да съм черен, просто не обичам да съм черен в Америка.

Защо да имам ганско име означава толкова много за мен

Казвам се ганайски и това е моята самоличност - това съм аз. След цял живот, който се мъчи да го произнесе, ето какво трябва да кажа:

Какво е юнинайсети? Как да отпразнуваме празника

Юнинайсти е американски празник, празнуващ края на робството в САЩ. Ето как да почетете и отпразнувате деня.

Как Latinxs могат да подкрепят черната общност сега и неограничено

Като POC, който не е черен, има начини за подкрепа на общността на черните, които други демографски данни не могат. Ето откъде можем да започнем: