Звездата от „BiP“ Блейк Хорстман споделя предполагаеми текстови разговори с Кейлин Милър-Кийс, за да изчисти името му


Запознайте се с всички 33 от ухажорите на „Bachelorette“ на Хана Б. Виж снимките ABC

„Разбирам, че вероятно ще получа много реакция за публикуването на тези лични текстови съобщения в моите истории, но за съжаление това е единственият начин да имам глас, тъй като много се чувствам задръстен в ъгъла“, написа Блейк.

'Ерген в рая' звездата Блейк Хорстман споделя своята страна на историята.Преди епизода от вторник на риалити сериала ABC, Блейк отиде в Instagram, за да се извини, че се е свързал с състезателките Кейлин Милър-Кийс и Кристина Шулман, докато присъстваше на Дилижанс през април.

В опит да изчисти името си след разкриването на дивия любовен триъгълник в премиерата на сезона в понеделник вечер, Блейк сподели предполагаеми текстови разговори, които е водил с Келин на фестивала.

ABC

„Bachelorette“ Хана Браун разкрива последните си две пред финала - плюс още подробности за вятърната мелница

Преглед на историята

„Исках да отделя време, за да се спра на това, което се изобразява в епизодите“, започна роденият в Денвър в дългото си изявление в Instagram по-долу. „Направих много грешки тази година, с които не се гордея. Знам, че някои хора не мислят, че това шоу е реално, но е така. Това е много реално.„Поемам пълната отговорност за действията си в„ Дилижанс “и завинаги ще съжалявам за решението, което взех този уикенд“, добави той.

След това Блейк се обърна към твърденията, които Кейлин направи по време на шоуто, където си беше спомнила, че е била с Блейк като домакин Крис Харисън и го обвини, че я е подбудил, след като са се закачили. Кейлин каза още, че се чувства като „мръсна тайна на Блейк“, от която той се „срамува“, и твърди, че Блейк й е казал да го лъже.

пластична хирургия на стефани марш

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.Въпреки това, според Блейк, не това е, което е паднало ... изобщо. Блейк обясни това, за да сподели неговата отстрани на историята той реши да сподели скрийншотове на текстовите разговори, за които се твърди, че е водил с Кейлин.

обратен адрес за покани за сватба

- Искам да извадя истината. Не успях да се защитя в Рая ... НИКОГА не съм я „говорил сладко“ в Дилижанс. Ние с Кейлин НИКОГА не сме имали връзка. НИКОГА не съм приветствал Кейлин, НИКОГА не съм я наричал грешка и НИКОГА НИКОГА НИКОГА не съм заглушавал Кейлин ', продължи Блейк в изявлението, добавяйки, че разкриването на текстовете е„ последното нещо ', което иска да направи, но чувства, че го прави' атакуван. '

Той добави: „Разбирам, че вероятно ще получа много негативни реакции за публикуването на тези лични текстови съобщения в моите истории, но за съжаление това е единственият начин да имам глас, тъй като много се чувствам задръстен в ъгъла.“

Instagram> Instagram> Instagram>

От първата група екранни снимки, които Блейк в крайна сметка изтри от своите истории в Instagram, изглежда, че и двамата Кейлин и Блейк са се съгласили да се срещнат по време на Дилижанс за „добро прекарване“. Въпреки това, в един момент Блейк изпрати съобщението: „Можем да се гушкаме, но без секс хаха“ и Caelynn отговори: „Дойдох, това е строго за секс. Нищо повече, нито по-малко. '

Във втория набор от текстове, за които Блейк твърди, че са били седмица преди да бъдат планирани да се появят в „Bachelor in Paradise“, не е флиртуващо и забавно, а изпълнено със стрес и загриженост, тъй като двамата изглежда наистина се притесняват от нещо.

„Аз се побърквам“, очевидно пише Кейлин, а по-късно Блейк добавя: „Да, страх ме е. Мисля да се измъкна от рая.

Въпреки че не е ясно какво точно са обсъждали, изглежда, че те се питат дали искат да излязат публично за късното си нощно среща на фестивала.

ABC

Лъжите и предателството най-накрая изложени в експлозивен финал „Bachelorette“ - Е, какво ще кажете за Хана?

Преглед на историята

След като Кейлин предположи, че им отнемат един ден, за да помислят за това, Блейк отговори: „Е, просто не мисля, че ще се чувствате по-удобно и сигурно дали имаме друг ден за размисъл. Предполагам, нека просто бъдем честни. Той добави: „Направихме се толкова зле“.

„Ако го възприемем като нещо голямо, тогава не е така. Всички се закачат на този свят - предполага се посочи Кейлин и Блейк отговори: - Ще бъде. Да, но не всички сме ти и аз.

Томи Лахрен Мерил Стрийп

Въпреки че ще трябва да видим как се разиграва драмата - както на екрана, така и извън него - Блейк изглежда има подкрепата на много членове на Bachelor Nation. Множество предишни и настоящи звезди от франчайза коментираха публикацията му, включително другата трета от любовния триъгълник, Кристина.

'Говорете истината си, никой не може да ви отнеме това', написа тя.

„Бакалавър в рая“ се излъчва в понеделник и вторник в 20:00. ET на ABC.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram