Най-добрият сериал на трилърите, който излъчихме за рекордно време

Ако обичате предавания, които ви държат на ръба на мястото си до последния момент, това са 10-те най-добри трилър сериала, които трябва да гледате в момента:

Най-добрите предавания и филми за стрийминг на Apple TV +

Чувствате ли се, че вече сте гледали всичко в Netflix и Hulu? Не търсете по-далеч от Apple TV + за следващата си достойна серия.

Какво да гледате: 10 серия Netflix, за да ви преведе през уикенда

Не сте сигурни какво да гледате след това? Ние ви покрихме. Тези 10 поредици на Netflix ще ви накарат да кликнете върху „продължи да гледате“ през целия уикенд.

Имате оттегляне от „Бриджъртън“? Ето какво да гледате по-нататък

Ако имате „Бриджъртън“ като цяло в живота си, тези предавания и филми може просто да свършат работа, за да го запълнят вместо вас.

20 документални филма на Netflix ще бъдат прекалени тази седмица

Ако като нас, и вие се чувствате така, сякаш сте гледали всичко в Netflix, изпробвайте тези феноменални документални филми - ще ви закачат.

5 причини да гледам отново „Холивуд“

Не очаквах, че новата лимитирана поредица на Netflix „Холивуд“ ще повлияе на живота ми колкото и да е - ето причините да го гледам отново:

Нови функции на Netflix, които нямаме търпение да гледаме през февруари

Ето 8-те нови функции, които ще гледаме през следващия месец, за да запълним дупката с големината на Бриджъртън в сърцата ни ... Netflix, готови сме отново да бъдем наранени.

31 страшни филма за поточно предаване този месец

Може би прекарването на призрачен сезон у дома няма да е толкова лошо, защото събрахме по един страшен филм, който да гледаме всеки ден през октомври!

38 момента, за които трябва да поговоря, от филмовата поредица „На всички момчета“

Завършихте „Короната“? Гледайте тези по-нататък

Ако като нас вече сте завършили най-новия сезон на „Короната“, можете да запълните празнотата си за кралските особи, като гледате и четете тези:

8 неща, които всички можем да научим от „Гамбитът на кралицата“

Ето само няколко от приложимите напомняния и житейски уроци Новият хитов сериал на Netflix се разпада в седем епизода - независимо дали харесвате шаха.

Всички предавания, които сме харесвали и обичали през 2020 г.

От „Tiger King“ до „Love is Blind“, 2020 беше по-пълна с гледане на телевизия, отколкото с почти всичко друго. Това са всички представления, които обичахме.

18-те предавания, които редакторите ни наблюдават в момента

Чувствате ли се, че вече сте прелетели всяка серия, която си струва да гледате? Не се страхувайте: нашите редактори споделят 18 предавания, които изпитваме склонност този уикенд.

Коледните филми, които си заслужава да се гледат в Netflix

Тръгнах да гледам всички коледни филми в Netflix, за да не се налага. От всички тях тези девет са тези, които си струва да гледате този сезон.

45 носталгични филма и телевизионни предавания за гледане на този уикенд

Имаме готови 45 от най-добрите филми и телевизионни предавания, за да можете да започнете да пиете (и в случай, че се чудите: да, Мери Кейт и Ашли направиха съкращението).

Новите предавания на Netflix за добавяне към вашия списък за наблюдение

Ако смятате, че вече сте гледали всичко, което Netflix предлага, имаме няколко добри новини за вас: нови издания. Те са в нашия списък за наблюдение:

30 Възхитително сиреневи празнични филма, които да излъчите тази вечер

Ако откриете, че приветствате всички сиреневи празнични заглавия, вземете любимата си халба, напълнете я с горещо какао и се сгушете с тези филми:

20 филма и телевизионни предавания за поточно предаване този уикенд

Забравен вътре този уикенд? Няма проблем. Обещаваме, че тези 20 филма и телевизионни предавания ще ви накарат да останете там.

Шоуто, когато сте готови с 'Емили в Париж'

Ако „Емили в Париж“ ви остави с дупка с размер на Париж в сърцето си, тези предавания ще изпълнят вашите желания за скитания също толкова добре. Ето какво следва да изпиете:

Моите мисли след Binging новата серия на Mindy Kaling

След като хапнах новото шоу на Минди Калинг „Никога не съм имал някога“, имам няколко мисли - ето защо трябва да го гледате и тази седмица: