Победителят 'Най-големият губещ' Али Винсент става откровен за увеличаване на теглото - но казва, че никога повече няма да прави риалити шоу!

Вижте как изглеждат победителите на „Най-големият губещ“ на Ali и още сега! Стартиране на галерия Гети / Фейсбук

Осем години след като стана първата жена, която спечели 'Най-големият загубеняк' в петия сезон на шоуто, Али Винсент се завръща там, откъдето е започнала.

Бившата риалити телевизионна звезда, която свали 112 кг. в шоуто през 2008 г., наскоро разкрити тя сложи цялото тегло, което загуби през годините след това. В ново интервю с toofab, тя ни казва, че в момента тежи 234,8 фунта, след като стартира „Най-големият губещ“ на 234,7.

Али казва, че печалбата е постепенна, но е стигнала до момент, в който нейните 'фенове' започнаха да я призовават. Всъщност, след като тя направи видео във Facebook за Girl Power 2 Cure - организация, събираща пари и информираност за Десен синдром лечение - повечето коментари бяха за външния й вид, а не за това как да се помогне на каузата. „Разбира се, щом това видео тръгна на живо и хората бяха там, всичко беше около теглото ми“, казва тя. 'О, Боже, вижте колко е дебела', 'О, Боже, дори не мога да повярвам, че си е направила това.' Точно както наистина, наистина подъл коментар, нали знаеш?Винсент, който изкарва прехраната си с публични изяви на говорещи събития след нейната победа, казва, че увеличаването на теглото й се е отразило и на предлаганите от нея предложения. 'Нямам кариера, ако отново съм дебела', казва тя, разкривайки, че една жена, която я е поканила да говори на лидерско събитие, е спряла да отговаря, когато Винсент е бил отпред за наддаването на тегло.

В брутално честен разказ Али разкрива защо е запазила в тайна от феновете си наддаване на тегло, разкрива новото си фитнес пътешествие и обяснява защо никога повече не би участвала в риалити шоуто.Вижте нашето пълно интервю с 41-годишния Али по-долу. И се регистрирайте с други бивши победители в „Най-големият губещ“ в галерията по-горе!

toofab: Каква беше реакцията за вас, откакто разкрихте борбата си с килограмите по-рано този месец във Facebook?

Али: Честно казано, беше наистина поразително. Напоследък просто се чувствам толкова сама. Бях подготвен за не позитивните, честно казано, защото на толкова много хора им е толкова лесно да се шегуват с хора или да ги разделят онлайн.Въпреки че започнаха като фенове, те наистина са хора, от които зависих като мрежа за поддръжка. Напоследък просто се чувствах толкова несвързан. Чувствах, че просто съм толкова извън контрол и толкова далеч от мястото, където исках да бъда, и се чувствах добре със себе си, просто не чувствах, че това е нещо, което мога да споделя.

Толкова бях унизен дори да кажа, че бях в „Най-големият губещ“, камо ли да спечелих „Най-големият губещ“ или имах свое собствено телевизионно предаване. Все още се излъчва, въпреки че не съм го снимал завинаги. Просто се чувствах като такъв провал и толкова разочарован от себе си и чувствах, че съм разочаровал всички.

Не беше като нещо, което се случи за една нощ, или което съзнателно направих. Просто се отдалечих все повече и повече от мястото, където исках да бъда, и тогава просто се почувствах сякаш съм на невъзможно място. И аз просто бях депресиран. Много неща в живота ми се промениха, знаеш ли. Загубих работата си, което беше шоуто, и се преместих, така че нямах мрежа за поддръжка. Струващо е да се мисли, че трябва да направя това отново.

toofab: И така, какво подтикна публичната публикация във Facebook?

Али: Онзи ден, когато беше моята годишнина [от нейната победа], за първи път не публикувах във Facebook за годишнината си. Не мога да забравя годишнината си от победа, защото е Денят на данъците. Всички в Америка знаят кой е този ден. Финалът беше такъв променящ живота ми момент от живота ми, така че винаги съм публикувал през годините, снимки, пътуване и други неща.

В юбилейната си нощ бях онлайн и цял ден не бях правил нищо, просто бях като охлюв. Някои от другите ми членове на актьорския състав бяха писали, че това е нашата годишнина. И така, току-що се качих на наблюдатели на тежести. И се обадих на жена си и й казах: „Ще правиш ли теглене на тежести с мен?“ И тя беше като „Абсолютно“. И така се записах за него, беше огромно и беше страшно.

toofab: И защо решихте да се запишете и за групови срещи?

5 дни приготвяне на обяд

Али: Знам какво трябва да направя [за отслабване]. Имам нужда от хора. Имам нужда от помощ. Имам нужда от онзи социален аспект, тази социална отчетност и подкрепа. Така процъфтявам. Трябваше да вляза през следващия ден и да претегля, и ... беше просто - беше толкова трудно да вляза през вратите на тази сграда за наблюдение на тежести.

Ето ме, осем години по-късно, 234,8 [паунда] и започнах „Най-големият губещ“ на 234,7, беше просто лудост. Аз седя там, вие отивате на срещите, но аз знам всичко това. Няма значение, че знам, че не го правя. Споделих и току-що започнах да баулям. Бях толкова засрамена и смутена и просто ужасна, чувствах се ужасно. Всички, които са се занимавали със загуба на тегло и наддаване, може би не толкова драстично като мен, те знаят какво е това усещане. Наложих силен натиск върху себе си и не беше честно от моя страна. Това, че съм Али Винсент, не означава, че през целия си живот няма да имам проблеми. Трябва да започна отначало. Този път искам да го направя по различен начин.

toofab: Смятате ли, че шоуто създава нереалистични очаквания от феновете за това как трябва да изглеждате? Предлагат ли някаква помощ / консултации след шоуто?

Али: „Най-големият губещ“ сега е много по-различен от този, когато бях там. Притежава се от друга компания. След като спечелих, след това нямаше никаква мрежа за поддръжка за състезатели, но те започнаха да виждат нужда от нея. Всеки път, когато чуеха нещо ново, те направиха нещо за него. В началото те не осъзнаваха колко голямо въздействие ще има върху всички.

toofab: Би ли направил шоуто отново, ако те попитат точно сега?

Али: Никога повече не бих направил „Най-големият губещ“. Спечелих „Най-големият губещ“, бях там, направих го. Знам как да спечеля „Най-големият губещ“. Искам да се науча как да живея живота си. Не се съмнявам, че ако го направя отново, ще го спечеля отново, но няма да го правя отново. Знам, че всеки може да направи всичко, за което се е сетил, ако това е вашият фокус и всичко, което правите. Това беше много полезно изживяване в много отношения и продължавам да плащам високи цени за това преживяване, както и високи печалби. Не осъзнавах, че и двете идват след това преживяване, просто исках да се чувствам по-добре със себе си.

toofab: Какво е различното в пътуването ви за отслабване сега?

Видях тези реклами на Oprah [Weight Watcher]. Тя е f - крал Опра, прави го отново! Не става въпрос за тегло. Теглото е добър начин да се регистрирате, но искам отново да се чувствам добре, да бъда най-добрият си аз. Искам да се науча как да водя здравословен начин на живот по здравословен начин. Това е като когато тренирате за нещо на високо ниво, те са много регламентирани. Но не можете да живеете целия си живот така регламентиран. Не съм от тези хора. Не искам да прекарвам часове във фитнеса, не искам постоянно да мисля за храната си. Бих преброил калориите на карфиол или ягоди [преди]. Изгаряте повече, ядете го! Не искам да съм здрав по този начин, не беше толкова здравословно, колкото би могло да бъде. Бях кльощава, но не бях здрава. Боря се с баланса. Целта ми е 140 и като сляза и стигна до там, ще преоценим. Не знам колко време ще отнеме там, не си оказвам натиск. Ще се ангажирам да провеждам срещите си, да тренирам и да правя всичко необходимо и което искам да правя в живота си.

toofab: Усещате ли вече промяна?

Али: Дори не мога да ви кажа колко различно се чувствам днес. Дори не е минала седмица и се чувствам много по-добре. Сълзите все още идват, все едно да излизаш отново и отново. Страшно е, не знам защо е страшно, но е така. Приятели, те ме познават, но не знаят, че се чувствам толкова зле за себе си. Хората се страхуваха да говорят с мен за това, знаейки, че отчаяно искам подкрепа, но не знаейки как да ме подкрепя и всъщност не бях отворен за подкрепата, защото имах стени. Това беше трогателна тема, дори за най-близките ми хора.

Коментарите [от фенове], прочетох всички. Всички хора, които срещнах през годините, те ми казваха това, което им казах. Беше невероятно. Просто не осъзнавах въздействието, срещах се с много различни хора, но не осъзнавах как ще се върне, за да ме подкрепи отново. Помогна ми да ставам и да правя стъпките си, когато не искам.

Интересни Статии