Звездата на 'Биг Брадър' Бейли Дейтън разкрива, че е била бременна, е имала филм в шоу на спонтанен аборт


Вижте звездите на „Биг Брадър“ сезон 20 Виж снимките Youtube

Бейли и Суаги Си, които се сгодиха по време на финала на сезон 20 на „Биг Брадър“, споделят сърцераздирателни новини.

'Голям брат' звездата Bayleigh Dayton потвърди слуховете, че е била бременна с детето на Swaggy C на съквартиранта по време на снимките, но е направила спонтанен аборт в журито.Във видеоклип, публикуван в YouTube в петък следобед, риалити звездите - които се сгодиха по време на Сезон 20 финал - сложи в покой спекулациите, които Суаги предложи само заради бременността, като сподели брутално честна актуализация.

CBS

Finale Blowout на 'Big Brother': Кой спечели наградата от 500 000 $ и кой се ангажира?

Преглед на историята

„По време на престоя ни в къщата на„ Биг Брадър “заченах малко бебе, но за съжаление - и не знаем защо - но имах спонтанен аборт в къщата на журито“, каза тя във видеото. „Това е нещо, което все още разбрахме. Всъщност току-що получихме възможност да поговорим помежду си за това за първи път днес.

'Щях да бъда в екстаз, ако щях да имам бебе', добави тя. „Това би било благословия и двамата бяхме много развълнувани, когато разбрахме. И двамата бяхме наистина много разстроени, когато разбрахме, че сме го загубили. [Суаги] знаеше, че съм загубил бебето, преди той да реши да предложи брак, и все пак реши да предложи брак. Така че целият народ казва: „Той предлага само нещо„ защото съм бременна “- това е вредно, така че спрете.“Суаги защити годеницата си и предложението му във видеото, казвайки, че и той е развълнуван да бъде баща.

къде е дезире Вашингтон сега

„Хората продължават да повтарят, че предлагам, защото тя е бременна и това изобщо не е така“, каза той. „Но преминаването през този процес и създаването на дете, но и загубата на дете с нея ме накара да осъзная, че това е моето момиче и ще се оженя за нея. Не ме интересува, че сме заедно само от 23 дни. Не ме интересува. С това искам да прекарам остатъка от живота си.„Направих го, защото я обичам и ситуацията ни направи по-силни“, каза той.

видове магнолия
CBS

'Big Brother' Blowout: Когато започва окончателното състезание HOH, кой има най-добрия кадър да спечели всичко?

Преглед на историята

Бейли също се обърна към своя изрод по време на излъчването на звездата Тайлър Криспен преди изгонването й, като каза, че емоциите й се засилват, след като научава, че очаква

'Освен това, само за да изчистя въздуха, обичам Тайлър', добави Бейли. - Не мисля, че има лоша воля на Тайлър. Знам, че вие ​​видяхте луд, истеричен бой, но всъщност разбрах в деня преди да бъда поставен на блока от Анджела, че съм бременна, така че преживях толкова много повече емоции, отколкото вие дори бихте могли да знаете. Не можех да говоря с никого за това. Цялата къща дори не знаеше. Така че целият ми луд, истеричен плач - предполагам, че имам оправдание за това! Но вероятно щеше да се случи независимо, защото къщата е луда.

„Тя преживяваше пакет емоции и истината е, че аз съм много горд от нея“, заключи Суаги. „Тя се бори много усилено при тези обстоятелства и това само я прави по-силна. Тя е най-силната жена, която съм срещал, и я обичам. Щастлив съм, че предложих.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на