„Двойно изселване“ на „Биг Брадър“: Изселени двама госта в изненадващо емоционален час

Връзката на Кейтлин Картър и Майли Сайръс в снимки Виж снимките CBS

Беше цяла седмица на „Биг Брадър“ за един час с състезание „Глава на домакинството“, състезание „Сила на вето“ и двама души изгонени, оставяйки финалната петица.

Ние гледаме 'Голям брат' да се смеят, да се свиват и да се чудят как хората наистина се държат. Никога не навлизаме в епизод, който очакваме да се разкъса и да станем емоционални, но това ни направи това двойно изселване!

Винаги най-дивата и непредсказуема нощ на сезона, всички бяха уязвими навлизайки в нощта и дори не го знаеха. Разбира се, Клиф и Джесика бяха в блока, когато часът започна, но това сме ние Знаех .

CBS

'Blowout' на 'Биг Брадър': Кризата на връзката на Мичи и Холи може да застраши играта им

Преглед на историята

Това, което не знаехме, беше кой ще спечели незабавно глава на домакинството, кого ще номинират, кой ще спечели Силата на Вето, какво ще правят с него и накрая кой ще бъде второ лице изгонено.

И с толкова малко време за разговори или стратегии, често се допускат грешки в тази бурна нощ, когато кабелите се пресичат, чувствата се нараняват и недоразуменията могат да се превърнат в изненадващи изгонвания.

Като Джули Чен казва, обаче, „Но първо ...“ Трябваше да се справим с остатъците от управлението на Мичи HOH и номинираните от него Клиф и Джесика.

NBC

5-ти съдия на „America's Got Talent“: Дарчи Лин и Проповедник Лоусън се завръщат, пет напред във финалите

Преглед на историята

Първо изгонване

Мичи и Холи не крият, че искат да елиминират Джесика, така че останалите две двойки (Клиф и Никол и Кристи и Томи) да си правят снимки, гарантирайки на Мичи и Холи по-нататъшно класиране в играта. Това е рискована стратегия, но такава, която може да се изплати.

Единствената бръчка в нея беше, че Кристи изобщо не я купуваше и беше (с право) убедена, че Мичи и Холи имат някакъв Финал 4 с Клиф и Никол. Това е добра информация, но само толкова полезна, колкото можете да направите нещо по въпроса.

За съжаление на Кристи и Томи, те не разполагаха само с номерата, за да извадят Клиф и така очевидно - в опит да успокоят HOH и да направят хубаво движение напред - дори не се опитаха. Единодушният вот изпрати последния самотен вълк в играта, Джесика, към жури.

В интервюто си за излизане тя смело предсказа, че Мичи ще дойде точно зад нея. Или поне тя се надяваше да го направи. Двойното изгонване е свързано с това изстрелване, за да се измъкнат мощни играчи и проницателни говорители. Мичи определено е един от тях, но не е единственият.

MTV

Обобщение на „Джърси Шор“: Гаджето на JWoww прави дебют

Преглед на историята

Двойно изгонване HOH & Noms

Ако трябваше да ни кажете, че състезанието на ръководител на домакинството ще ни изведе на ръба на нашите места, нямаше да повярваме. Но това се случи, когато Никол поведе рано пред Томи и Клиф в пъзела на тази игра. И докато ние вярвахме, че може да спечели това полувреме, второто изискваше да удря топка в мрежа с хокейна тояга.

Никол е много неща, но атлетиката не е едно от тях. И докато пропусна първия си изстрел, Томи завърши пъзела си. Това беше абсолютна гризачка, защото ако Томи спечели, той и Кристи ще се насочат към Мичи и Холи. Ако Никол спечели, тя вероятно ще се насочи към Кристи и Томи. И двамата са силови двойки, но който и да отиде, може да диктува хода на играта.

И тогава изхвърлихме всички тези опасения през прозореца, когато Никол си осигури победа с втория си изстрел, за да вземе първата си състезателна победа за сезона. Говорете за засилване в точния момент! Тя беше толкова обзета от емоция, че изтичаше през телевизора и докосна изненаданите зрители на шоуто. Никол може да е просто най-сладкият човек някога.

Както се очакваше, Никол бързо постави Томи и Кристи на блока, като Кристи беше нейната предпочитана цел. И тъй като Кристи е един от хората, които лесно могат да спечелят тази игра само с това, което е постигнала досега, за да остане жива и да манипулира всички, това беше умен ход.

Гети

Бранди Гланвил продължава да се състезава за съдия Тамра: „Оставете името ми извън вашето F - цар уста“

Преглед на историята

Двойно изгонване POV

И с двамата в блока, Никол беше уверена, че една от тях ще продължи, стига Мичи и Холи да останат верни на своя финал 4, а защо не? Но в друг нокът стигна до последния въпрос между най-близкия съюзник на Никол Клиф и нейната цел Кристи.

Кристи се нуждаеше от тази, за да спаси сланината си, след като беше за пети пореден път, но тя падна само една кратка и Клиф подкрепи играта на Никол точно както Холи и Мичи се подкрепяха един друг.

И като добър съюзник той уважи нейните желания и номинираните от нея, оставяйки ги същите. И точно така, най-дългогодишната връзка в къщата - всъщност предшестваща къщата - трябваше да бъде разкъсана.

Колекция Fox / Everett

Резюме на „BH90210“: Ray Pruit се завръща, Сталкер не е маскиран като актьор, разследва враговете на Холивуд

Преглед на историята

Второ изселване

Томи може да е по-силният физически състезател, но смятаме, че останалите HouseGuests предпочитат да играят последните седмици на тази игра с него, отколкото с Кристи. Тя е непостоянна и подла и убедителна. Ако някой можеше да разбие Final 4, това е Christie. Това не би бил първият съюз, който тя разби през този сезон чрез думите си.

Томи може да има шанс да спечели пътя си напред или поне да спечели достатъчно, за да пробие финалната четворка, но въпреки това те избраха да отидат с човека, който не носи нищо друго освен положителни настроения в къщата над момичето, което проявява параноя, сълзи и гняв при падането на Veto чип.

Поне веднъж свърши, Кристи изглежда се успокои и показа много по-симпатична страна на себе си. Отминаваше параноята и лудостта постоянно. Сякаш чудовището от стрес, което беше погълнало играта й през последните месеци, най-накрая се беше вдигнало и тя можеше да диша. Изгонването може да е най-доброто за нея.

Със сигурност това ще бъде най-доброто нещо за играта, тъй като наистина изглежда, че всички останали ще играят с положителни намерения и толкова почтеност, колкото позволява тази игра.

Гети

Бранди Гланвил продължава да се състезава за съдия Тамра: „Оставете името ми извън вашето F - цар уста“

Преглед на историята

Отчетни карти на HouseGuest

Клиф е проницателен играч и умен стратег. Ще почете ли Финал 4 и ще елиминира Томи следващия, или ще види стойността в разбиването на шоуто, което стои между него и половин милион долара? И преди е вземал тежки решения и е наранил чувства (Кат), но е готов да направи това, което трябва, и това може да е достатъчно. Клас: A

Холи е изградил впечатляващо резюме и вероятно ще надживее Michie в тази игра, ако и двамата не успеят да стигнат до края. За щастие тя е изпълнила ролята си в тяхното шоу доминиране през последните три седмици, но все пак ще трябва да спори как е играла своя собствена игра извън Мичи с журито. Ако успее да направи това, обаче, има голям шанс. Клас: B +

Мичи извади белия си кит и по този начин той се позиционира като най-силния състезател в къщата и най-вероятно ще спечели, ако всъщност стигне до финала. Въпреки това той е абсолютно огромна цел, така че ще му бъде наистина трудно да стигне до там. Но ако успее да се захрани там, за което знаем, че е способен, той може да е неизбежният победител през този сезон. Клас: B

Никол спечели първото си състезание, но вероятно е твърде малко твърде късно, за да спаси шанса си за победа в играта, освен ако това не е само първата от малко вероятната печалба. Най-добрият й шанс да направи финала сега е или до Клиф, или до някой, който желае да я вземе, защото са сигурни, че могат да я победят. Клас: B-

Instagram

Последните мигове на кънтри певицата Кайли Рей Харис, заснети във видеото преди фатален срив

Преглед на историята

Томи може да е паднал, но той не е навън. Той има страхотни отношения с всички в къщата и в журито, което го прави огромна заплаха за останалите четирима играчи. Той има победи под колана си, беше лоялен през цялата игра и всички го обичат. Това е достатъчна причина да го изгоните преди финалната вечер. Плюс това, без Кристи той е отвън и гледа на алианс от четири души и едва ли ще се пропука. В крайна сметка Холи и Мичи вероятно не виждат Никол или Клиф като реални заплахи. Томи е. Клас: C

rajee развален преди и след

Кристи продължи цял месец по-дълго в тази къща, отколкото би трябвало, и може би щеше да продължи по-дълго, ако можеше да я държи хладнокръвна дори малко, когато Мичи и Холи се опитаха да я призоват. Но Кристи не се чувства хладно и нейната параноя и агресивна манипулация на играта беше просто твърде опасна и твърде нестабилна. Твърде добре умее да разклаща хората, за да поеме риска да я задържи. Клас: F

Джесика стана жертва на схващането, че тя е психически звяр. Но повече от това, тя не беше част от дует и въпреки това имаше връзка с Кристи, създавайки ефективно трио. Главно, обаче, директната стратегия на Джесика да казва, че е насочена към Мичи и момчетата беше просто твърде прозрачна. Клас: F

Гети

„Ерген“ стипендия Кристина Шулман блъска Ник Виал, след като я обвинява, че се е плъзнала в DM на брат му

Преглед на историята

Къща бърборене

„Това работи само докато двете страни не разберат една за друга и отношенията ни с тях.“ - Мичи (изигравайки Клиф / Никол и Томи / Кристи един от друг)

„Играем игра, която е много висока.“ - Свети

'Да, но аз го обичам, защото е с висок риск и висока награда.' - Мичи

„Мичи и Холи наистина карат Клиф и Никол да се чувстват в безопасност. Реално погледнато, никой от нас няма шанс да влезе във финални две, ако остане в тази игра. Така че, надявам се, да мога да събера останалата част от къщата заедно, за да вляза в следващия HOH, защото един от тях трябва да отиде тази седмица. - Кристи

„Искам само да знаете, че той дава много ясно на мен и Томи, че работи с мен и Томи. Не приемам тази примамка дори малко. - Кристи (към Клиф)

„Ако не спечелим, ние сме пипани.“ - Мичи

„И аз не дойдох тук, за да взема шесто място на майка Кристи - крал Мърфи.“ - Свети

'Колко голяма грешка направи Мичи, като се насочи към вас тази седмица?' - Джули

- Мисля, че ще го видя да излезе през следващата. - Джесика

- През този час? - Джули

'О да.' - Джесика (Но не толкова)

- О, боже, надявам се да си направя снимка. Просто искам снимка. - Никол (надявайки се, че 'Биг Брадър' й дава поне снимка като двойно изгонване HOH)

Може да не съм най-атлетичен, но мога да направя един страшен пъзел! ' - Никол

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram

Популярни Публикации

София Вергара, Кристиано Роналдо, Парис Хилтън и още - Вижте най-добрите TwitPics за знаменитости тази седмица!

София Вергара, Кристиано Роналдо, Парис Хилтън и още - Вижте най-добрите TwitPics за знаменитости тази седмица!

Защо 'Най-големият загубеняк' остави първия победител 'ядосан' и какво прави с наддаването на тегло от 124 паунда (ексклузивно)

Защо 'Най-големият загубеняк' остави първия победител 'ядосан' и какво прави с наддаването на тегло от 124 паунда (ексклузивно)

Украинското сираче настоява, че тя не е „Зло дете-психопат-демон“

Украинското сираче настоява, че тя не е „Зло дете-психопат-демон“

Тейлър Момсен си спомня заснемането на „Гринч“ с Джим Кери: „Гледам изпълнител на работа“

Тейлър Момсен си спомня заснемането на „Гринч“ с Джим Кери: „Гледам изпълнител на работа“

Пилетата искаха да променят името си 'Преди години и години'

Пилетата искаха да променят името си 'Преди години и години'

'Blowout' на 'Big Brother' на 'Ex on the Beach', когато Елена се сблъсква с Марк за предполагаемо изневеряване (Ексклузивно)

'Blowout' на 'Big Brother' на 'Ex on the Beach', когато Елена се сблъсква с Марк за предполагаемо изневеряване (Ексклузивно)

Джеймс Ван Дер Бийк обяснява решението за преместване на семейството в Тексас

Джеймс Ван Дер Бийк обяснява решението за преместване на семейството в Тексас

Семейството на бейзболиста е убито като гол 19-годишен зет е обвинен в тройно убийство

Семейството на бейзболиста е убито като гол 19-годишен зет е обвинен в тройно убийство

'Джърси Шор' Време за чаена риза: Анджелина руини 'Семейна ваканция', като пусне 'Staten Island Dump' в панталоните си

'Джърси Шор' Време за чаена риза: Анджелина руини 'Семейна ваканция', като пусне 'Staten Island Dump' в панталоните си

Рамона Сингър реагира, след като Лия Максуини заяви, че е 'отвратена' от карантинното поведение

Рамона Сингър реагира, след като Лия Максуини заяви, че е 'отвратена' от карантинното поведение