'Биг Брадър' коронясва победител - плюс, HouseGusts извикани LIve за расистко, сексистко поведение


Преди Холи, Мичи или Никол да си тръгнат с голямата награда от 500 000 долара, Джули Чен даде възможност на неблагоприятно засегнатите HouseGuests да извика расизма, сексизма и много други през това лято!

Какъв див и бурен финал на 'Голям брат.'CBS не само увенча 21-ия си победител в лятното състезание за риалити, но и Джули Чен изненада всички, като се справи с по-противоречивите елементи през лятото като расизъм и сексизъм, като засегнатите HouseGuests се изправят директно срещу възприеманите от тях мъчители.CBS

'Big Brother' Blowout: Кой спечели част 1 от последния ръководител на домакинството?

Преглед на историята

Преди да успеем ефективно да влезем в това обаче, трябва да го стесним до Финал 2, който се случи в хода на още две състезания. Писането е на стената за Никол, откакто тя и Клиф са измамени от Мичи да изгонят Томи. В този момент тя трябваше да спечели пътя си до края и трябваше да свали Холи и след това Мичи, за да го направи.

След като спечели първата част от окончателния HOH comp от три части, Michie излезе част 2 и тя стигна до Никол и Холи в психически и физически комп. За съжаление на Никол, тя дойде три минути по-малко, което на практика завърши играта ѝ. Разбира се, тя провеждаше кампания, доколкото може, но имаше шанс за снежна топка в ада наистина да разбие шоуто.Историята беше просто перфектна за Мичи и Холи, без значение кой спечели тази последна част. Въпреки това не знаем със сигурност какво е могло да се случи, защото Холи вероятно би имала по-голям шанс да победи Никол в крайна сметка, но тя загуби от Мичи ... от един въпрос. И това беше едно, при което тя „обърка“ и погрешно разбра едно от твърденията.

Подобно на изгонването на Томи ще преследва Клиф до края на дните му, този въпрос може да преследва Холи, тъй като тя би била в състояние да контролира собствената си съдба. За щастие за нея, Мичи остана верен на партньорството им и я занесе на последните две места, изпращайки Никол през вратата като последен член на журито.

Браво

Трейлър на 'RHONJ' от сезон 10: Твърдената афера на Тереза, Депортирането на Джо, Избликът на Мелиса, Разтопяването на Маргарет

Преглед на историята

Спорно съдържание

Преди да разкрие победителя в „Биг Брадър“ - но след гласуването да бъдат нещата възможно най-справедливи със секвестирано жури - Джули изведе изгонените HG, които вече се бяха прибрали вкъщи и които бяха имали възможност да гледат сезонът играе. Вероятно също са се върнали назад и са гледали част от съдържанието, подходящо за техния опит.Последва откровен разговор за възприемания расизъм и сексизъм в къщата, извършен най-вече от Джак, Джаксън, Кристи и Ник. Джак, който се сблъска с някои от неговите коментари, по-специално, когато беше изгонен, даде искрено извинение на Кеми, след като тя извика и четиримата, и се надяваше те да растат, докато хората създават това.

Останалите обаче казаха, че нямат представа за какво тя говори, и по този начин се изказаха празни извинения без реално значение или контекст зад тях.

Също така беше обсъден моментът, когато Gr8ful забрани на Никол от стаята на HOH, докато те разговаряха с нея и нейната игра (благодарение на двуличието на Изабела), което мнозина - включително Ови и Никол - видяха като тормозен момент.

млади тийнейджъри мастурбират видеоклипове
Браво

Защо Меган Маккейн нахлу в 'Изглед' на Ана Наваро и още от сочния й външен вид 'WWHL'

Преглед на историята

„Бях много разочарована [в този момент]“, призна Никол. „Аз съм много голям застъпник за това, че съм горен наблюдател, не бъди страничен наблюдател и много хора в тази стая бяха странични наблюдатели и те бяха част от него. И дори не ми беше позволено в стаята да се застъпвам за себе си или да се защитя, или да го затворя. Те просто ме заключиха и продължиха да се забавляват. “

И накрая, на по-лично ниво, Изабела трябваше да гледа нейната демонстрация, Ник, да влезе в журито с Катрин, след като пое ангажимент към нея в къщата. - Казах, само моля, не ме карайте да изглеждам глупав. И ме накара да изглеждам глупаво - каза му тя. - Значи наистина бях много наранена от това и знаете ли какво? Никой не заслужава да се чувства така.

Това беше труден за гледане сегмент, но такъв, който е важен за „Биг Брадър“, за да го признае и адресира. И макар че бихме предпочели те да го правят, докато се случват тези моменти, така че телевизионните зрители да могат да получат по-пълна представа за случващото се в къщата и кои са тези хора, това все пак се чувстваше като положителна стъпка в правилната посока.

Гети

Twitter удря 'ужасно' Пола Дийн за шега за смъртта на хранителната мрежа Звездата Карл Руиз

Преглед на историята

Разисквания на журито

Преди да се изправи на живо във финала 2, д-р Уил седна с журито (преди Никол), за да обсъди достойнствата на финалистите. Всички изглеждаха впечатлени от социалната игра на Никол и ако тя можеше да се произнесе по силен случай, можеше да има шанс за победа (по-силна срещу Холи от Мичи). Уви, Никол не получи тази възможност.

По-долу са някои от мислите им относно действителното заглавие на Final 2 в последния разпит:

„В момента направеното от Джаксън е невероятно. Това са девет победи. ' - Ник

„Не мисля, че състезанието печели от значение, що се отнася до голямата картина на спечелването на„ Биг Брадър “. Това е социална игра. - Катрин

„Бих искал да гласувам за човек с по-честна игра, като например кой е имал лоялна игра?“ - Джесика

„Клиф, впечатляващо ли беше, че Мичи ви убеди да поддържате демонстрация“ - Уил

„Мисля, че беше адски впечатляващо и ще съжалявам за това до края на дните си. Мислех, че той е различен по отношение на запазването на думите. - Клиф

- Той, който измисли тази лъжа за Томи, днес щеше да е седнал Мичи вместо Клиф. --Анализирам

„Мисля, че [това] беше най-добрият му ход в играта.“ - Клиф

„Всички лъжеха в играта. Всеки трябва да прави най-доброто за своята игра и не мога да го виня. - Джак

„Лъжите се случват, разбирам, просто не искам непрекъснато да повтаря, че е почтен и честен. Просто излезте веднага и кажете, че играх игра, която ме отведе там, където трябваше да отида. - Клиф

Той наистина беше тип Джекил и Хайд. Видях човек, който можеше да бъде много приятелски настроен, но в други моменти беше много снизходителен и арогантен. - Клиф

'Мичи използва, като страх и силата си, за да мисли просто, че е по-добър от всички.' - Кристи

- Чувал съм го агресивно и неподходящо за Кристи и Кат. Казах му, че не искам той да спечели тези пари. Но това е игра. Имам битка вътре в себе си. Вървя ли с морала си или с любовта към играта, която имам. Трябва да отделите играта от личната. ' - Томи

- Холи и Мичи са в съюз. Кой е мускулът и кой мозъкът? ' --Ще

- Мисля, че и Мичи е. - Кристи и Джесика

„Лично аз не мисля, че Холи трябва да спечели играта. Просто не мисля, че е направила нещо грандиозно. --Анализирам

„Планът й беше да застане зад най-голямата цел или просто си е паднала по типа и е извадила късмет? Наистина не уважавам това. - Кристи

- Тя се появи, когато имаше нужда. Печелеше, когато имаше нужда. Не можеше да играе в HOH седмицата след като спечели, така че тя щеше да ги спечели. Това е невероятно.' - Томи

- Холи тръгна след по-големите цели. Мичи го последва, нещо като дънни хранилки. - Катрин

„Тя очевидно беше в„ Шестицата “и никога не беше излагана като заплаха. - Джак

Когато се стигна до финалната конфронтация, каквато беше, те извикаха Мичи за по-агресивната му и потенциално увреждаща социална игра и вложиха Холи за нейната стратегия под радара. Забележително е, че Холи обоснова ходовете си с абсолютно същите аргументи, които журито вече бе направило за нея, включително Томи, която каза, че тя се е засилила, когато е необходимо.

Всяко жури е различно, така че наистина беше въпрос на това дали това единият щял да възнагради най-ярката игра - която досега беше Мичи - или също толкова ефективната игра, която Холи изигра, която беше много по-сдържана, социална и по-трудна за гледане зад отблясъците на всички тези победи в състезанието.

Mattel

Mattel пуска линия от неутрални пола кукли: „Играчките са отражение на културата“

Преглед на историята

И победителят е...

Е, очевидно Мичи управлява журито си по-добре от някои предишни HouseGuests, които бяха имали еднакво доминиращо лято, тъй като той беше възнаграден с шест от деветте гласа. И така, защо изглеждаше толкова мрачен, когато излезе от къщата?

Сериозно, това беше най-малко щастлив победител в „Биг Брадър“, който някога сме виждали.

Когато го попитаха за това, Мичи каза на Джули: „Направих го за семейството си. Направих го за майка си и го направих за баща си. И в крайна сметка за мен по-важно от половин милион е, че те се гордеят с мен. Надявам се, че всичко е наред.

какво пишеше в бележката, която Уитни даваше на ракия

През целия сезон Мичи беше натрапчиво притеснен от това как е възприет по телевизията и зрителите на емисии на живо знаят, че в историята му има дори нещо повече - неща, за които се е заклел, че никога няма да говори в къщата и никога не го е правил.

Той наистина изглеждаше шокиран, когато беше извикан като потенциално расист и егеист за това, че избра Дейвид, Кеми, Джесика и Никол за прогонване за директор на лагера, дори когато Джули посочи, че трима от тях също са били доброволци за тази позиция, а Мичи каза, че Кеми е единственият HG, който никога не е водил кампания с него. Мичи казва, че решението му е било стратегическо и със сигурност изглежда, че може да е истинско.

Гети

Аштън Къчър настоява за импийчмънт на Тръмп след среща с украинския президент

Преглед на историята

Независимо от това, крехката му мания да се окаже достоен човек в къщата и страхът да разочарова семейството си определено е показател за нещо по-голямо, което се случва в живота му. Дори никога да не се отваря публично за това, надяваме се, че ще предприеме необходимите стъпки, за да се справи с него и да намери мир в живота си и със себе си.

Може би тогава той наистина може да се наслади на онова, което е успял да осъществи това лято.

Знаете ли, начинът, по който Никол беше истински еуфорична (и зашеметена) от спечелването на любимия HouseGuest на Америка. Докато Мичи се бореше да управлява публичния си имидж, Никол си позволи да изпита „Биг Брадър“ изцяло и израсна до такава степен като човек през целия сезон, че беше прекрасно да видиш нейната увереност и сила на показ в този финал на живо.

Въпреки че все още няма дума за трети сезон на „Celebrity Big Brother“ през зимата, рейтингите бяха солидни за първите две вноски, така че феновете остават с надежда. Това, което е сигурно обаче, е, че „Биг Брадър“ ще се завърне, за да поеме ефира на следващото лято по CBS със своя 22-ри сезон.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети

Популярни Публикации

Ресторанти Chick-fil-A в Хюстън утре подаряват безплатни пикантни пилешки бисквити за закуска

Ресторанти Chick-fil-A в Хюстън утре подаряват безплатни пикантни пилешки бисквити за закуска

'10-годишно предизвикателство' Снимки от южните знаменитости, които обичаме

'10-годишно предизвикателство' Снимки от южните знаменитости, които обичаме

Джим Боб и Мишел Дъгър реагират на семейните отлагания с дъщеря Джил

Джим Боб и Мишел Дъгър реагират на семейните отлагания с дъщеря Джил

American Idol 5th Judge: Final Top 20 Predictions - Плюс това, направи ли го Грейс Леър или Лорън Маскити?

American Idol 5th Judge: Final Top 20 Predictions - Плюс това, направи ли го Грейс Леър или Лорън Маскити?

Английската кралица има не един, а два iPod

Английската кралица има не един, а два iPod

Защо пакетите с фолио са нашите нови любими идеи за вечеря

Защо пакетите с фолио са нашите нови любими идеи за вечеря

„Плажният клуб на Линдзи Лохан“ казва на Нико Торторела, че е „изнудван в проституция“

„Плажният клуб на Линдзи Лохан“ казва на Нико Торторела, че е „изнудван в проституция“

Видео: 98 градуса 'Джеф Тимънс' и 'Мъжете от лентата'

Видео: 98 градуса 'Джеф Тимънс' и 'Мъжете от лентата'

Холанд Роден дразни драстично различна роля в „Lore“ и реагира на финала „Teen Wolf“

Холанд Роден дразни драстично различна роля в „Lore“ и реагира на финала „Teen Wolf“

Smoky Mountain Opry на Dollywood е носталгичното шоу, което трябва да видите в Pigeon Forge, Тенеси

Smoky Mountain Opry на Dollywood е носталгичното шоу, което трябва да видите в Pigeon Forge, Тенеси