Blowout на 'Big Brother': Gr8ful показва своята H8ful страна с лъжи и тормоз

Номинации за Еми за 2019 г.: 12 сноба, които ужилиха Виж снимките CBS

За да прикрие следите си, алиансът на властта превръща истините в лъжи и обръща целия им погрешен гняв върху Никол.

Знаем, че лъжата е част от 'Голям брат' пътуване, но понякога е просто толкова трудно да се гледа. Съчетайте това с манталитета на стадото и тенденциите към „подлите момичета“, които могат да се появят от „готините деца“ на социалния микрокосмос и може да стане направо грозно.

Тази седмица видяхме, че с пълна сила, когато мегамощният алианс Gr8ful (плюс Сам) насочи тяхната колективна гадост към Никол, просто за това, че се осмели да опита и да играе играта и да сподели малко истина с настоящия HOH, Ник. Разбира се, това беше първата грешка на Никол, тъй като настоящият HOH е прикрепен към бедрото с Изабела, най-големият побойник в къщата.CBS

„Биг Брадър“: Битката на Бела с Кеми, Епичната лъжа на Мичи и ще спре ли някой валетата?

Преглед на историята

Въпросът беше разкритието на бомбата, която Никол пусна в епизода в неделя, когато каза на Ник, че Топ 4 на Gr8ful (Джак, Мичи, Анализ и Холи) са повикали хулиганите на Ник и Бела и са посочили, че искат да ги предадат. Всичко това беше вярно. Но Ник, тъй като е ужасен играч, реши, че не може да направи ход на думата на Никол, докато не е имал възможност да говори с неговия съюз.

С други думи, той трябваше да им даде шанс да лежат през зъби и да отричат ​​всичко, което, разбира се, направиха. CBS дори направи любезността на категоричното показване на Analyse и Holly в лъжа, споделяйки кадри от тях, в които се казва, че Nick и Bella (по-специално) са били побойници. След това излъгаха лицето на Ник и казаха, че Никол е казала това.

И познай какво? Когато лъжете насилници и хора, които искат да повярват, че са по-добри от тях, очевидно всичко, което трябва да направите, е да се преструвате, че наистина се ядосвате и те ще си купят лъжата толкова силно. От една страна, беше много тъжно за Никол, че нейната истина се пренасяше толкова лесно. От друга страна, ще бъде освежаващо сладко, когато четиримата Gr8ful най-накрая включат Ник и Бела.

Гети

Създателят на „ерген“ Майк Флейс отрича да е атакувал бременна съпруга и твърди, че го е нападнала

Преглед на историята

Побойници от „Биг Брадър“

Достатъчно лошо беше, че Бела и Ник бяха решили, че Никол е лъжец въз основа на техния собствен съюз, който ги лъже, но след това Бела трябваше да отиде и да проведе „разговор“ с Никол за това, само че това не беше разговор.

Може би Бела знае, че лесно се разклаща от това, което хората казват, защото се е погрижила да не позволи на Никол да каже нищо. Тя дори я отряза и помоли Никол да я остави да свърши. Но когато Никол се опита да отговори, след като направи точно това, Бела каза, че е свършила тук и трябва да си тръгне, преди да се ядоса. С други думи, тя искаше само да извика на Никол и да принизи нейния характер невярно информация, която беше получила.

Възползвайки се от съмнението, Бела беше избрала да повярва, че Никол я е излъгала, но няма доказателства за това по един или друг начин. И в този случай Бела сбърка. Но вместо дори да даде шанс на Никол да поговори, тя се поклони над нея толкова силно, че Томи, който странно седеше като посредник, започна да се чуди дали Бела не е побойник.

Предупреждение за спойлери от всички, които гледат емисиите на живо: тя напълно е такава. И тя не е единствената.

Джак показа същите тенденции на тормоз, което караше Ovi многократно. Ови и Никол са защитници на тормоза и въпреки това се оказват жертви на това отново и отново. Джак беше пренебрежителен и скапан към Ови, когато се опита да говори с него в складовото помещение.

Когато Никол се опита да разбере какво става в стаята на HOH, Мичи затръшна вратата в лицето й, след като грубо я уволни. И Мичи, и Джак рутинно използват свръхагресивен език срещу маргинализираните хора в къщата, дори са предупредени от производството за това. Това е невероятно арогантен и гаден куп.

Гети / YouTube

Карол Радзивил удвоява 'Full of S - t' Анди Коен Коментари, твърдения, Бетени е фалшифицирал този сюжет 'RHONY'

Преглед на историята

И това е същността на това. Побойниците са в състояние да правят това, което правят, защото са отхвърлили вашата основна човечност. Това сме „ние“ и „те“ и те искрено мислят за „тях“ като някак по-малко от „нас“ във всяко отношение, включително тяхната хуманност и стойността им като личности. Като такава не е голяма работа да затръшнеш врата в лицето на Никол, защото тя не е равна. Тя е „друга“. Същото е и с Ovi.

Това е омразен и грозен начин да живеем живот и е нещо, което е много по-разпространено в младостта - по този начин проблемите, с които се сблъскваме с тормоза в училищата. Един от недостатъците на „Биг Брадър“, леещ почти изключително млади твърди тела, е, че получавате хора, които все още не са напълно развити психически, а някои са закъснели в развитието. По този начин можем да видим тормоз в гимназията като този и половината от къщата наистина не изглежда дори да го получи или да го види.

На всичкото отгоре, ако идеята е да се направи напречен разрез на Америка и изберете 6-8 души от една и съща клика („популярни деца“ или „джокове“ или „елегантни деца“ или каквото и да е друго), тогава това става да се случва всеки сезон. Както хората се събират заедно и обират маргинализираните хора, които нямат номера.

Единственият по-възрастен човек, който получаваме всяка година, е чудесен пример за това какъв шанс наистина имат? Добавете социални недоброжелатели и няколко цветнокожи хора заедно с вашите орди годни, популярни, млади бели хора и вие питате за тормоз и расизъм.

И момче доставят!

Гети

Кати Грифин казва, че Анди Коен се е отнасял с нея като с куче по време на Браво години

Преглед на историята

Параноя на 'Големия брат'

Друг аспект от живота на „BB“, проявен тази седмица в тотално ирационалната параноя на Кристи. Това може да се случи, когато сте заобиколени от хора, които почти сигурно ви лъжат за нещо в игра, където те ще решат дали ще дойдете и си отидете. Въпреки това тя удари тази паническа стена наистина силно, убеждавайки се на базата на нищо, че ще се върне обратно, когато Никол беше ясната цел.

Това е друга причина да виждаме неща като расизъм и тормоз в засилен мащаб в този свят. Всички са толкова дрипави и сурови, че понякога филтрите, които поставят, за да прикрият истинското си вътрешно Аз, се изтъркват и износват и изведнъж истината, която може би никога не е била виждана, изведнъж ще бъде разкрита.

Толкова е трудно да поддържате фасада на благоприличие 24/7, когато камерите са включени, а след това да добавите повишената реалност и стреса на това шоу и истината ще излезе наяве.

В известен смисъл хората леко полудяват, играейки тази игра, защото никога няма почивка от нея. Тя може да се прояви по много различни начини, като параноята е един от основните.

Друг е неконтролируем гняв, а след това има и такива, които се зашеметяват от това колко много плачат. За да не забравим алфа мъжете и жените, които просто стават по-зли и властни, пренебрежителни и гадни към другите си гости, без да осъзнават колко много ги обезчовечават.

Можем само да се надяваме, че след като напуснат къщата, те се саморазмислят и осъзнават, че не е нужно да сте ужасни, за да играете играта. Можете дори да лъжете и да изневерявате и да издавате, без да сте гадни. Това е направено.

Браво

Получи се истинско напрежение между Камил Грамър и Дениз Ричардс по време на събирането на 'RHOBH'

Преглед на историята

Отчетни карти на HouseGuest

Мичи играе по-умна игра на 'подли момичета' от неговите кохорти, като държи информацията си по-близо до жилетката си. Той разпространява лъжи и манипулира къщата, но по по-скрит начин, който засега го държи далеч от цели и радари. Той също е в „Топ 4“ на Gr8ful, така че нещата изглеждат добре, тъй като тяхното господство продължава. Клас: A +

Джак е по-откровен с бичия и грозен характер, но изглежда няма значение през този сезон. Доминирането е това, за което става въпрос и побойниците имат властта още от първия ден и имат такова предимство в числата, всичко е свършено, но броенето. Джак използва агресия и сплашване, за да се ориентира и в по-голямата си част всички му го дават. Може да се обърнат срещу него по-късно, но засега той седи хубаво. Клас: A

Томи направи огромно разкритие тази седмица, когато спря да пие Gr8ful Kool-Aid и видя Бела за побойника, какъвто е. Той все още може да не е готов да разтърси лодката, но като се има предвид, че има ухо на Кристи, това може да се окаже ключов момент за кариерата му в „BB“. Или може да не промени нищо, тъй като той и Кристи вече бяха пет и шест в Gr8ful. Ако се придържат към тях и се обърнат към Бела и Ник, нищо не се променя ... но можем да се надяваме. Клас: B

Сам работи в Gr8ful като част от новия Unde9able, но знае, че новият алианс е бутафория. Той просто трябва да разбере какво да прави с това знание, така че да не е девети в подреждането, но няма да е лесно да се направи. Засега не виждаме план, нито той дори работи, за да запази числата от другата страна, така че той трябва да се надява на една експлозия на Gr8, преди да е станало късно. Клас: B-

Анализ и Холи тотално излъга Gr8ful да хвърли Никол под автобуса и те го купиха. Няма нищо подобно на праведната ярост, дори и да е напълно фалшива. Кристи беше там с тях, но тя си създава собствени проблеми. И все пак беше приятно да видя как демонстрациите на Джаковете го правят нещо . Клас: B-

NBC

5-и съдия на 'America's Got Talent': Златният зумер на Брад Пейсли е вдъхновение за ново поколение

Преглед на историята

Ник и тази седмица малтретира Никол, но най-големият му гаф беше просто да реши да повярва на неговия съюз, вместо дори да смята, че може да е в дъното на тази голяма стара група. Те наистина осъзнават това някой е отдолу, нали? Въздишка. Клас: C

Кристи почти се дерайлира напълно с параноя, което е лош знак за следващите няколко седмици. Дано Томи или някой да я овладеят, преди тя да взриви. Като част от Gr8ful (средата на опаковката) тя трябва да е в безопасност, просто трябва да повярва. В нейната позиция няма бъдеще дългосрочно, но засега е добра. Клас: C

Катрин се засили по огромен начин с доминираща POV победа, но може да се окаже по-вредно за нейната игра, отколкото да играе тъпо. Членката на MENSA уби пъзел и веднага се постави на радара на Gr8ful като възможна заплаха. С други думи, предстои й много работа, ако иска да превърне тази печалба в истинско бягане на наградата. Клас: C

Изабела тормози нейния начин направо от раздора. Засега Gr8ful я търпи, но те наистина са я стреляли и няма причина това да се промени. Тя не е създала приятели от която и да е страна на къщата и нейната ужасна игра не е направила нищо друго, освен да разкрие колко много й трябва, за да расте все още като човек ... тоест, ако изобщо се интересува от това да бъде зрял и добър човек. Клас: C-

Дейвид всъщност не е субект в играта. Когато се опита да каже нещо на Джак, на практика му беше казано да млъкне и да обърне внимание на мястото си като член на Camp Comeback (да, смърдеше на пренебрежение и расизъм). Той се опитва, но наистина не изглежда, че ще получи шанс, дори ако се върне в играта. Клас: C-

NBC

Песен съдия „Доведи смешния“: Криси Тейгън е изплашена от кукли, но Ранди Фелфас го уби

Преглед на историята

Клиф е в същата лодка като всеки друг възрастен човек в играта. Те не се разглеждат като действителен конкурент в играта и по-често се разглеждат като забавни отклонения от играта. Не се приема сериозно като състезател, той ще бъде избран, когато приключат, като му се наслаждават. Клас: C-

Джесика ще изчезне достатъчно скоро, веднага щом Gr8ful приключи с избора на други цели. Сезонът вече е скучен, защото „подлите момичета“ просто подбират всички останали едно по едно. Наистина няма да се вдигне, докато накрая трябва да се обърнат един към друг и ... да станат още по-подли? Срамота е, защото Джесика е интересна, но тя е маргинализирана от началото на играта. Клас: D

Никол играеше прекалено силно с неподходящия човек и това взриви в лицето й твърде силно и твърде голямо. Но тя е свършила заради това. Дори да се върне, тя вече я няма. Вероятно беше малко прекалено умна и определено не беше достатъчно „готина“, за да играе в голямата клика, като по този начин нейният крах и нападение, когато се осмели да застраши социалната йерархия. Клас: D

сърф пичове с нагласи

ние имаме и Тези са просто поредната двойка маргинализирани хора, които неудобно живеят сред хора, които едва признават съществуването си или ги отхвърлят по лице. Неудобно е да гледате в добър ден. Came Comeback е шега обрат този сезон, защото всички там просто ще бъдат гласувани веднага, освен ако не успеят по някакъв начин да разбият Gr8ful. Но както видяхме тази вечер, това няма да е лесно. Клас: D-

CBS

'Big Brother' Blowout: Трето лице на цвят в ред, изселено, New HOH може да промени всичко

Преглед на историята

Къща бърборене

'Никол каза, че вие ​​сте й казвали, че аз и Ник я тормозим.' -Изабела'Тя ни каза, че е била тормозена и притисната от вас двамата. ' -Анализ (лъжа)

- Те са побойници! Бела е побойник, около 100 процента. -Analyse (на Никол в ретроспекция .. каза ти!)

„Виждайки гнева в очите на Крис и Сис, мога да кажа, че нищо от това, което Никол казва, не е вярно.“ -Изабела (издънка)

'Лошо време.' -Мичи (към Никол, след което затръшва врата в лицето й)

- Никол проветрява много мръсно пране. Някои от тях са мои, а други са верни. Замисляме заговор срещу Ник и Бела. Плюс това гласувах с този измамник, за да го закача на Никол. Така че в момента държа устата си затворена и ще се държа толкова луд, колкото всички останали, защото ако се откроя, това може просто да ме ухапе по дупето. -Мичи

- Аз съм толкова глупав. Официално съм този човек, който е предал информация и е помислил: „Това ще работи.“ -Никол

- Така че тази малка бомба, която Никол пусна, ме изхвърли. За мой късмет обмислих това рационално, разговарях със своя съюз и сега сме по-силни от всякога. -Ник (измамен от собствения му съюз)

„Веднага след като всички спряха да се бият и да се изхвърлят, те бяха като:„ Йо, точно сега. Нека направим съюз от девет души. Което ми напомня, вероятно трябва да съм напълно Gr8ful за тази възможност е буквално Unde9able . ' -Сам

„Много е лесно да бъдете погълнати от манталитета на тълпата. Когато всички го бъркахме в стаята на HOH, за да прикачим всичко на Никол. Но сега слушам булдоза на Бела, Никол Никол не може да получи дума. Започвам да си мисля, че може би Ник и Бела са я тормозели. -Томи (ъъъ, да, напълно)

„Влязох в тази къща като защитник на тормоза. Всички онези хора, които са различни и биват тормозени, всички онези деца, които са тормозени, че са специални или са различни. И тогава седях там, докато тя ме наричаше отвратителна и жестока. Просто не отивам за това. Никога, никога не бих нападнал никой от вас в личен план. -Никол (до Катрин и Джесика)

'Току-що е разрошила толкова много пера в къщата и не мога да си объркам играта, за да спася нейната.' -Джесика (избира Кристи да се състезава в POV)

- Джесика, отново избираш някого, който принадлежи към тази група, от която е и Ник, ХОХ. Ако щяхте да ме изберете, щях да ви сваля. Но сега мисля, че и двамата нямаме късмет. -Никол

„Може би е в MENSA.“ -Джесика (след като Катрин доминира в POV comp)

- Шегата е за тях. Всъщност играх тази игра наистина добре през цялото време ... и дори не го знаех. -Катрин

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram

Популярни Публикации

Фалшивата аудитория на MTV VMA малко побърква всички

Фалшивата аудитория на MTV VMA малко побърква всички

„Как да се измъкнем с убийство“ Whodunit: Най-дивите теории на феновете на #WhoKilledWes

„Как да се измъкнем с убийство“ Whodunit: Най-дивите теории на феновете на #WhoKilledWes

Кендъл Дженър припомня, че е казано да 'свали ризата' за първа писта след навършване на 18 години

Кендъл Дженър припомня, че е казано да 'свали ризата' за първа писта след навършване на 18 години

Защо Иванка Тръмп е гадно, е обобщено в остър брой на NY Times

Защо Иванка Тръмп е гадно, е обобщено в остър брой на NY Times

Адам Шофьор се отваря за своята „екстремна“ загуба на тегло от 50 килограма за „Тишина“

Адам Шофьор се отваря за своята „екстремна“ загуба на тегло от 50 килограма за „Тишина“

Кристина Агилера получава емоционално отражение върху миналото си, съблича образа й в късометражен филм

Кристина Агилера получава емоционално отражение върху миналото си, съблича образа й в късометражен филм

Съпругът на Тори Спелинг Дийн Макдермот взривява 'Страхливци', критикувайки '90210' бикини снимка

Съпругът на Тори Спелинг Дийн Макдермот взривява 'Страхливци', критикувайки '90210' бикини снимка

Ръководителят на бандата е разбит от затвора, маскиран като дъщеря му

Ръководителят на бандата е разбит от затвора, маскиран като дъщеря му

Кайл Ричардс видя един от откраднатите си пръстени на страницата в Instagram на най-невероятната звезда

Кайл Ричардс видя един от откраднатите си пръстени на страницата в Instagram на най-невероятната звезда

Shahs of Sunset's Mike Shouhed се е успокоил, но изображението на Bad Boy „Can't Shed“ (Exclusive)

Shahs of Sunset's Mike Shouhed се е успокоил, но изображението на Bad Boy „Can't Shed“ (Exclusive)