'Big Brother' Blowout: Клиф полудява, или той просто полудява?

Звездите излизат на парти „Между две папрати“ за Netflix Premiere Виж снимките CBS

Final 4 се борят в луксозно състезание за $ 10 000, като един от тях вкарва финалното Veto за сезона, като ги настройва да избират кой да се присъедини към тях и Никол във финалната вечер.

Всичко се свежда до проводника в 'Голям брат' къща и изглежда, че целият стрес и напрежение през последните 89 дни най-накрая започва да изтощава нашия местен производител на сделки.

Клиф безмилостно сключва изключително агресивни сделки с Холи и Мичи в опит да доразвие играта си. И сега той прави сделки, които са излишни от съществуващите сделки и само допълнително създават проблеми за себе си.CBS

Blowout 'Big Brother': Срещата на взривната къща и епичните лъжи, които обърнаха гласа

Преглед на историята

Преди всичко това е така, защото той няма представа, че по-специално Холи и Мичи нямат намерение да почитат допълнителни сделки нито с него, нито с Никол. Така че, докато Клиф не го осъзнава, това определено е най-важното Veto състезание за сезона. Победителят, който гарантира своето място във Финал 3 с тази победа, определя кой напредва с тях и Никол.

С други думи, това е много по-много дует за самите тях, отколкото Клиф осъзнава. Абсолютно странно е, че той би повярвал, че Мичи някога ще обърне гръб на Холи. В този момент, просто въз основа на неговите умения в състезанието, те имат най-голям шанс да седнат във Финал 2 и всичко е по вина на Клиф.

Никол видя точно през лъжите на Мичи, когато хвърли Томи под автобуса. В този момент тя имаше своя шанс да извади Холи и да кастрира шоуто, но тя отстъпи на Клиф, който глупаво вярваше, че Мичи ще бъде човек на думата си и ще почете техния Финал 4 ... дори след като Мичи току-що беше влязъл в тях и излъга за Томи.

Изглежда със сигурност е грешка от 500 000 долара за Клиф, а може и за Никол. И Мичи, който е изпълнил задната половина на тази игра, ще излезе до конфетите с демонстрацията си на ръка.

Гети

Джон Госелин казва, че децата с Кейт 'са претърпели насилие,' я нарича 'нарцистична и егоистична'

Преглед на историята

Луксозно състезание

Това беше предимно психическо състезание, като HouseGuests тичаха из къщата и се опитваха да идентифицират колко неща бяха променени. Имаше и лек физически елемент, тъй като първият човек, който бръмчеше с верния отговор, спечели (или ако никой не беше верен, най-близкият отговор и първият спечели).

Това беше врата и врата между вратата между Мичи и Никол и Холи, но Мичи първо избръмча и продължи да изгражда автобиографията си. Той също така спечели страхотните $ 10 000, които ще изглеждат все по-добре до $ 500 000, които изглежда почти сигурен, че ще спечели след седмица.

това сме ние сезон 4 епизод 6

Сделки отгоре на сделки

Наистина започваме да се тревожим за Клиф и тези сделки, които той продължава да прави. Тази вечер го видяхме да сключва напълно ненужна сделка с Холи, която само още повече я отчужди от него. Той вече се беше съгласил да хвърли Veto, но той реши да го модифицира и да й даде „разрешение“ да играе под егидата, че тя ще го отведе до Финал 3 над Michie.

Може би защото знаем повече от него - че Мичи и Холи са отвратени от Клиф и Никол и лъжат по лице, без да имат намерение да уважават сключени сделки - но той наистина изглежда, че се опитва твърде много тук. И той всъщност отбелязва обратния резултат от това, което се опитва.

В друг момент Клиф реши да изясни всяко погрешно схващане, което Мичи можеше да има, че Клиф ще го отведе до Финал 2. Вижте, Мичи беше казал, че ще вземе Клиф, но Клиф трябваше да изясни, че вече е обещал да заведе Никол на Финал 2, ако стигне там. Какво правиш, Клиф? Каква игра е това?

момичета, които правят секс
CBS / Гети

„Истинският“ отговор на Тамар Бракстън, след като каза, че не иска да бъде поканена обратно като „маркетингов инструмент“

Преглед на историята

Това не е „Голяма честност“? Клиф действа, като предполага, че той и Мичи играят игра на почтеност (до известна степен) и са мъже на думите си. Може да се опитва да бъде точно това, но Мичи определено не е така.

Честно казано, в този момент, ако Мичи или Холи спечелят Вето, ще е необходимо чудо с епични размери, за да спаси Клиф. Подобно на това, че щеше да е нужно чудо, за да спаси Холи миналата седмица, и това чудо се появи под формата на Мичи, който се блъскаше и бълнуваше и се радваше на честта и честността и почтеността на Клиф (и лъжеше за Томи).

И все пак, знаем, че ако и когато Клиф опита една и съща тактика с Мичи, това само ще го вбеси повече. Мичи се е превърнал в някаква праведна жертва на предателството на Клиф и Никол (с което те не са преминали), тъй като му е дал карт бланш да прави всичко и всичко в тази игра. Забележително е на какво е способен с това самооправдание.

NBC

„America's Got Talent“ Finale 5-ти съдия: Разкрити са Cher, Billy Ray Cyrus, Chris Jericho и Winner Season 14

Преглед на историята

Състезание по вето

Когато дойде време за състезанието с вето, този беше брутално психически и физически, включваше събаряне на плочки на лицето с гигантска прашка, за да отговори на три въпроса. В играта имаше две ефективни стратегии. Никол реши да играе бавно и точно, като се фокусира върху удрянето на правилните плочки и много бързо премина през състезанието.

Доказано е, че е способна да победи Мичи в този тип състезание и че е по-силен конкурент, отколкото много хора си мислят.

След това Мичи излезе със стратегия да върви възможно най-бързо и да се справя с умствените грешки чрез скорост. И той направи a много на грешки по пътя. Всъщност той се биеше, ядосваше се и тъгуваше, преди дори да разбере резултатите.

И тогава той спечели. Това са две състезания в една нощ. В този момент единствените компове, които той изглежда губи, са онези, в които не му е позволено да играе, като този най-скорошният HOH. Дали просто ще спечели пътя си до Финал 2 и ще доведе Холи със себе си? Ако е така, какво се случва тогава?

На хартия той е изиграл най-добрата игра. Томи казва, че не е луд, че Мичи е излъгал, за да го изгонят. Но сега той напълно възнамерява да се върне на думата си на Клиф и да го изпрати на журито. Дали две предателства и лъжи подред ще започнат да изграждат горчиво жури или ще продължат да уважават играта? Виждали сме съдебни заседатели и в двете посоки. В по-голямата си част този изглежда зачита резултатите, така че вероятно ще се оправи.

Гети

Антонио Бандерас призовава бившата съпруга Мелани Грифит за своя „най-добър приятел“

Преглед на историята

Отчетни карти на HouseGuest

Мичи играе доста дребна и грозна игра в момента, но няма да има значение. За всичките му приказки, че това е игра, той го направи много, много личен и изглежда, че ще носи тази злоба до финалната вечер. И все пак, освен ако Клиф (който вероятно се насочва там) не може да създаде ожесточено жури, той ще спечели тази игра с усилията си. Освен поведението си (което беше проблематично по други причини по-рано), Мичи определено създаде печеливша автобиография. Ще видим. Клас: A +

Холи вероятно ще яхне коктейлите на Мичи до финалната вечер. И след като стигне там, тя всъщност има по-силен случай, отколкото може да осъзнае. Особено, ако Мичи продължава да се държи отвратително в последните си дни в къщата, лъжейки и предавайки всички и всички да напредват. Наистина зависи от това, което журито иска да награди. Мичи е звяр, но Холи е изиграла прилична и по-честна игра. Тя е спазила думата си по по-видим начин от Мичи от последно време (чрез хвърляне на HOH) и понякога журито възнаграждава играча, който е успял да стигне до финалната вечер с по-голяма почтеност. Вижте загубите на Пол Абрахимия. Клас: A

Никол вижда как играта й се руши около нея, благодарение на нейния съюз с Клиф и ужасните ходове на играта, които той започна да прави. И тя подкрепя пиесите му и му позволява да издава тези ужасни кадри отново и отново и отново. В този момент тя трябва да спечели пътя си до финалната вечер. Ако стигне там, тя може да бъде в състояние да спори за победа (особено с победа в края на сезона, която й помогна да пренесе и Клиф до Финал 4), но това е ако тя може да спре демонстрацията по своя начин. Клас: C-

Клиф ефективно го е взривил по две причини. Той не вярва на червата на Никол, че Мичи ги е превърнал в змия дори преди изгонването на Томи и я убеди да задържи Холи в тази къща. И сега, той е тръгнал по пътя на сделката, само предизвиквайки все повече и повече ярост в Michie с всеки опит да спаси играта си. Мичи си е решил какво ще прави. Подозираме, че каквото и да каже Клиф, Мичи просто ще го възприеме като допълнително оправдание, че е прав. Винаги се опитва да обоснове решенията си в играта, след като вземе решението. Клиф му излага всички причини. Клас: D-

Youtube

Кели Кларксън оркестрира епична среща „American Idol“ с оригинални съдии и Джъстин Гуарини

Преглед на историята

Къща бърборене

„Наистина се опитвам да остана позитивен в момента, защото тази церемония за номиниране трябваше да е моя, защото тази HOH трябваше да е моя, защото не трябваше да бъда принуждаван да я хвърлям. Направих ли грешка от 500 000 долара, като се придържах към думата си? - Скъпи (да, но това не означава ти определено би спечелил)

- Холи се съгласи да хвърли това състезание по Вето. Ами ако поговорим с нея и кажем, че има пълно разрешение да играе, стига да се съгласи да ме вземе? - Клиф (прекалявайки със сделките, там, тъй като първоначалната сделка вече гарантира вашата безопасност ... не че Холи го почита)

„Бихте ли се оправили - пълно разрешение да се състезавате със споразумението, че ако спечелите, ще ме вземете със себе си?“ - Клиф (към Холи)

'Уау, хм ...' Холи (напълно обидена и отвратена)

наддаване на тегло на rhonda rousey

'Шегуваш ли се? Сега искам да продължа и да стреля към Veto, за да осигуря безопасността на Cliff и да прецакам Michie. Наистина ли мислите, че аз съм човекът, който би направил това? - Холи (в DR)

„Сигурно си губят ума.“ - Холи (за Клиф и Никол)

„Преди гласуването се разбрахме, ако ви заведа на последните две, вие ще ме отведете на последните две. Но тук е сделката. Това не беше реципрочно. Дадох обещание на Никол, че ще я заведа до последните две. И затова ме убива цяла нощ, защото когато се съгласиш да ме вземеш, аз не се съгласих да те взема. - Клиф (към Мичи ... Клиф, какво правиш?!?!)

- Не знам какво се случва с Клиф. Той не е себе си. Сключва прибързани сделки и не обмисля нещата. Чувствам се сякаш съм в „Здрачът.“ - Мичи

„Много съм разстроен, че не спечелих 10 000 долара, но хей, мисля, че това е хубава утешителна награда за Мичи, когато излезе през вратата тази седмица. Не, това е толкова подло, това е подло, не бъди зъл, не съм зъл, да, престани. Добре. Съжалявам. Това ужасно ли е от мен? Ужасен човек ли съм? - Никол

- Съжалявам, Клиф. - Никол (след загуба на POV - тя е по-добър габарит на хората)

'Ние сме финални три.' - Клиф (той не е)

- Отивам на финалната вечер. И Холс идва с мен. - Мичи (след POV победа)

„Никога няма да ти обърна гръб.“ - Мичи

„Никога не бих се обърнал към теб.“ - Свети

- Знам, затова идваш с мен. - Мичи

- Не мисля, че ще се обърне. Наистина не го правя. - Клиф (твърде много доверие)

как изглежда ursula andress сега

„О, боже, това ме плаши.“ - Никол (достатъчно цинизъм)

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наABC / Facebook

Популярни Публикации

София Вергара, Кристиано Роналдо, Парис Хилтън и още - Вижте най-добрите TwitPics за знаменитости тази седмица!

София Вергара, Кристиано Роналдо, Парис Хилтън и още - Вижте най-добрите TwitPics за знаменитости тази седмица!

Защо 'Най-големият загубеняк' остави първия победител 'ядосан' и какво прави с наддаването на тегло от 124 паунда (ексклузивно)

Защо 'Най-големият загубеняк' остави първия победител 'ядосан' и какво прави с наддаването на тегло от 124 паунда (ексклузивно)

Украинското сираче настоява, че тя не е „Зло дете-психопат-демон“

Украинското сираче настоява, че тя не е „Зло дете-психопат-демон“

Тейлър Момсен си спомня заснемането на „Гринч“ с Джим Кери: „Гледам изпълнител на работа“

Тейлър Момсен си спомня заснемането на „Гринч“ с Джим Кери: „Гледам изпълнител на работа“

Пилетата искаха да променят името си 'Преди години и години'

Пилетата искаха да променят името си 'Преди години и години'

'Blowout' на 'Big Brother' на 'Ex on the Beach', когато Елена се сблъсква с Марк за предполагаемо изневеряване (Ексклузивно)

'Blowout' на 'Big Brother' на 'Ex on the Beach', когато Елена се сблъсква с Марк за предполагаемо изневеряване (Ексклузивно)

Джеймс Ван Дер Бийк обяснява решението за преместване на семейството в Тексас

Джеймс Ван Дер Бийк обяснява решението за преместване на семейството в Тексас

Семейството на бейзболиста е убито като гол 19-годишен зет е обвинен в тройно убийство

Семейството на бейзболиста е убито като гол 19-годишен зет е обвинен в тройно убийство

'Джърси Шор' Време за чаена риза: Анджелина руини 'Семейна ваканция', като пусне 'Staten Island Dump' в панталоните си

'Джърси Шор' Време за чаена риза: Анджелина руини 'Семейна ваканция', като пусне 'Staten Island Dump' в панталоните си

Рамона Сингър реагира, след като Лия Максуини заяви, че е 'отвратена' от карантинното поведение

Рамона Сингър реагира, след като Лия Максуини заяви, че е 'отвратена' от карантинното поведение