Blowout на Big Brother All-Stars: Никол е готова да взриви комитет, за да спаси Иън - Но дали работи?

CBS

Ян се изправя пред трудна битка, която дори не вижда срещу Тайлър на блока - плюс това, новият глава на домакинството е коронясан (на емисиите на живо).

За пореден път зрителите нямат представа кой е настоящият Глава на домакинството, тъй като излъчването е изрязано преди състезанието да приключи. Но те познават един играч, който не е стигнал достатъчно навътре в играта, за да играе дори в нея. Иън ли беше или Тайлър?

Беше дива седмица на 'Голям брат,' с HOH Dani трябваше да обяви общо четирима номинирани. Една от тях се оказа член на собствения й алианс, тъй като тя обмисляше да извади една от най-големите заплахи в играта.

CBS

Blowout на Big Brother: Силите и ветотата водят до изцяло нови номи - Кой е в блока сега?

Преглед на историята

Видяхме много от това през този сезон с The Committee, но досега те лесно останаха един от най-лоялните големи съюзи в историята на играта и лесно един от най-доминиращите.

През тази седмица те спечелиха пет от първите шест състезания HOH, като странният отиде при Енцо, техният неофициален седми, тъй като той работи в тясно сътрудничество с толкова много членове на тази група.

Ако някой успее да намери пукнатина и да влезе в Комитета, това ще бъде Енцо, но не изглежда, че знае за съществуването му, така че ще трябва да се пропука отвътре в негова полза. Всъщност ние ще дадем заслуга на Комитета и за това. Толкова голям съюз и те успяха да запазят ти на ниско ниво от всички!

Ейми Сусман / Гети изображения за Gold Bond

Лавърн Кокс 'Агонизиран' за гласуването на Еми, казва, че 'Диверсифициращата' академия е от решаващо значение за трансклузивността (ексклузивно)

Преглед на историята

Конфликт и объркване

Епизодът тази вечер беше за Никол, която се бореше с позицията си в Комитета и приятелската си преданост към Иън. От една страна, алиансът е взел решението си и Иън трябва да отиде, но това е нейният номер едно в къщата.

Както тя посочи на Коди, той успява да задържи двама от близките си съюзници в Тайлър и Енцо, но тя трябва да загуби своите. Защо това е справедливо? Е, абсолютно не е така. Но казва на Никол къде се намира в класацията на Комитета.

0

По някакъв начин този сезон никой в ​​Комитета наистина не е обмислял класирането си в групата и все още не сме сигурни, че го правят. Но е съвсем ясно, че Тайлър и Коуди се смятат за върха и вероятно и трите момичета са някъде под това.

Никол може да е смятала, че е в тясна връзка с Коди - те в един момент наистина са имали Финал 2 - но неговото нежелание дори да помисли за отстъпване по този показа, че това не е така. Привързаността му към Тайлър, поне е по-силна от тази към нея.

Instagram

Криси Тейгън току-що случайно разкри пола на бебе №3

Преглед на историята

И Мемфис я заплаши с изгонване, ако се пребори твърде много, за да задържи Ян в тази къща. Никол бързо осъзна, че е мъртъв сериозен по този въпрос, което беше ход на Кръстник и всичко, което Коуди трябваше да й каже, беше, че трябва да внимава. С други думи, тя е разходна и е по тяхна прищявка и милост.

За съжаление, дори Никол да осъзнава, че няма надежда в Комитета, твърде късно е да се направи нещо по въпроса. Доминиращият алианс има всички цифри и абсолютно никакво желание да счупи редици, преди да се пристъпи към измитането на всички останали през входната врата.

максимално поле за зелено поле

Ян, от друга страна, се оказа също толкова лековерен, колкото всеки друг играч в къщата. Той беше убеден, че Дани е допуснала грешка, номинирайки го за пионка, дори агресивно я подканваше за това. Но всичко беше стратегия, с него целта през цялото време.

Това не означава, че Дани не е обмисляла да изгони Тайлър, но както при Никол, тя се страхува твърде много от собствения си съюз, за ​​да се обърне срещу тях. По наше изчисление това поставя тези две дами точно в дъното му. Ако имаха нервите да разбиват редиците, те биха могли да обърнат къщата по начина, по който Джаксън и Холи направиха миналия сезон.

Със сигурност това би направило нещата интересни, но и двете им действия тази седмица доказаха, че са твърде сплашени и уплашени да направят каквото и да било, което означава, че те просто ще бъдат подбрани, когато им дойде времето.

Браво

Nene Leakes напуска RHOA след „уморителни, емоционални“ преговори с Bravo

Преглед на историята

Първо на журито

Въпреки усилията на Никол да насочи гласовете към Иън, дори тя нямаше нервите да гласува по неговия начин, запечатайки съдбата му от страх да не ядоса най-доброто от собствените си предполагаеми съюзници. И така, Иън стана първият член на журито.

Не е истинска изненада, че Ян го прие с класа и изящество, но бяхме повече от малко изненадани, когато Коди и Никол изложиха съществуването на Комитета пред него, като Коди дори назова имена.

Със своята ниска глава обаче Ян не е горчив за нищо от това, което може да направи интересно изживяване на журито за онези, които идват зад него. Той беше развълнуван да види, че в изгонването му имаше действителна стратегия и хитрост, и той можеше да успее да повлияе на журито, за да не огорчи собствения им опит.

Очевидно Коди и Никол рискуваха да споделят съюза с Иън. Но те (с основание) очакваха, че Иън, ученик на играта, ще уважава играта, вместо да се ядосва за нея или да я приема лично. И всъщност той се чувстваше по-добре за цялото преживяване с тази информация.

TooFab / Netflix

Как Тарек Ел Муса мисли, че ще се справи с продажбата на залеза с годеница Хедър Рае Йънг (ексклузивно)

Преглед на историята

Houseguest отчетни карти

Коди Калафиоре е в състояние да диктува условия в чужд HOH. Той се качи високо с финални сделки и съюзи в цялата къща и изглежда, че никой никога не се бори с него - пред него е Тайлър като щит за месо. Коди е лесно в най-добрата позиция в къщата в момента. Клас: A +

Мемфис Гарет може всъщност да управлява тази къща и въпреки това никой извън неговия алианс няма представа, че е той. Единствената причина, поради която той не е окончателно на върха в тази класация, е, че изглежда няма язди или умри и това ще го затрудни до края. Клас: A

Daniele briones оцеля в див HOH и повече от вероятно не е в никаква опасност тази седмица (тя дори не използва силата си Replay, вероятно да я спести като разменна монета със следващата HOH). Нейната е дива и опасна игра, която й коства доверието в собствения съюз. Но тя също се оказа лоялна (от късно), така че засега трябва да е добра. Клас: B

Коледен абат е просто лоялен войник в армията на Комитета. Тя е по-близка до Енцо стратегически, отколкото някой всъщност в рамките на нейния съюз, и това я прави разходна, когато вече не е от полза за игрите на тези над нея. Наистина е сама виновна, тъй като тя никога не е изрязала собствения си път или визия за победа - може би планът й е просто да спечели пътя си дотам. Клас: B

Instagram

Джеф Луис 'Загрижен' за поведението на дъщеря Монро, след като тя прекарва повече време с бивш

Преглед на историята

Тайлър Криспен хлъзнете се малко, само защото Коди даде да се разбере, че Тайлър е за него и дори не е толкова високо на радара му, колкото Енцо. Това е очевидно сезон на момчешки клуб - момичетата запечатат съдбата си, като елиминират толкова много свои заедно с момчетата, но Тайлър може вече да няма истински хора в ъгъла си. Плюс това, каскадата му с Бейли и Да'Вон опетни репутацията му в къщата. Клас: B-

истински домакини Шанън развод

Енцо Палумбо е в чудесна позиция в тази къща, в зависимост от това кой е на власт. Той има солидни работни отношения с Тайлър и Коди и Коледа, но всъщност не останалата част от Комитета. Ако продължават да държат властта, той гледа на шанс 50/50, който е добра новина за играта му. Въпреки това, с подходящите хора на власт, той може да надживее някои членове на Комитета. Клас: C +

Никол Францел показа картите си малко тази седмица, като се бори за Иън, а след това тя отстъпи и все пак го гласува. Коди доказа, че не я оценява заради Тайлър и сега като единственият победител, останал в къщата, тя е лесна мишена, що се отнася до нея. Вероятно тя ще бъде първата от Комитета, която отиде и може дори да не надживее всички извън алианса. Клас: C

Да'Вон Роджърс спаси Кевин, но освен ако не може да направи нещо по този масивен силов съюз, тя има само неясна представа (и никой не смята, че Мемфис е в него, което го прави най-доброто примамка, за да обърка играта на всички), часовникът й бързо отчита тя е най-силният необвързан, не-ензо играч вляво. Клас: C-

Кевин Кембъл и Дейвид Александър все още са в къщата. Нито двамата всъщност правят много (или в случая на Дейвид са напълно екстра и правят твърде много) и те вероятно ще бъдат номинирани отново и ще бъдат избрани отново. Можехме да видим, че стартирането веднага тази седмица, ако приемем, че някой от Комитета победи, защото те не искат да правят големи ходове и това са най-малките ходове на разположение. Клас: D

MB Pictures / Shutterstock

Дълбоко гмуркане в онова, което е минало между Хедър Локлиър и Дениз Ричардс

Преглед на историята

Къща бърборене

 • 'Трябва ми само вратовръзка, нали?' - Ян (мислейки, че Дани стреля към Тайлър)
 • „Колкото повече сте принудени да назовавате имена, толкова повече карти показвате. И буквално показах половината си тесте. - Дани (след като посочи четвъртия си номиниран)
 • „Назад към гръб, не е честно.“ - Da'Vonne (не иска да загуби съюзник две седмици подред)
 • „Знаеш, че буквално ще правя кампания за цяла седмица, за да останеш.“ - Дани (лъже Иън)
 • „Имам нужда от четири гласа, тогава ще скъсаш равенството в моя полза“. - Ян (вярвайки й)
 • 'По принцип, Тайлър и аз ще бъдем най-добри приятели, докато не реша, че вече не сме най-добри приятели.' - Дани
 • 'Бях убеден, че или ще бъде, или Енцо.' - Мемфис (преструвайки се, че е самотен вълк)
 • „Колкото и да е добър Тайлър, Иън спечели първото място. Ако имаш изстрел, трябва да го направиш. - Мемфис
 • 'Някак очаквах по-голям калибър на вземане на решения в All-Stars.' - Ян (неразбиране, че той всъщност е целта)
 • „Единственото парче, което не седи добре при мен, е защо Тайлър не води кампания. Когато сте в блока, вие правите кампания. ' - Кевин
 • - Комитетът не го иска. Те искат Тайлър. - Дани (казва на Никол, че не може да се опита да спаси Иън)
 • „Те ще разберат дали се обръщам срещу Иън, че това се дължи на съюз“. - Никол
 • 'Вижте, ако искате да излезете с Иън в съдебното заседание толкова зле, че можем да направим така, че f-king да се случи.' - Мемфис
 • - Мемфис има ли предвид това. - Никол (към Коди)
 • 'Не.' - Коди
 • - Мисля, че го направи. - Никол
 • 'Възможен. Това казвам. Внимавай.' - Коди
 • - Играта ми се взривява, Коди, нали разбираш? Когато не гласувам за Ян, ще изглеждам толкова зле. Той е най-добрият ми приятел. Аз съм чудовище за всички. Ако мога да направя това, мога да прережа гърлото на всеки по всяко време. - Никол
 • 'Просто чувствам, че не бива да правите тази грешка за трети път, когато играете ... за да завърши дори с моята грешка.' - Ян (към Дани, освен че не е грешка)
 • 'Всичко зависи от мен, ако искам да бъда четвърти глас и да накарам Дани да прекъсне равенството.' - Никол
 • „Известно време си мислех, че просто ме преследват от лоши играчи. Но да видя, че това е добър план и те ме хванаха, е страхотно. Добре за тях. Слава. - Ян

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на Instagram

Интересни Статии

Популярни Публикации

Разбиването на сърцето на Коко и Айс-Т След „Първо бебе“, Булдог Спартак, умира

Разбиването на сърцето на Коко и Айс-Т След „Първо бебе“, Булдог Спартак, умира

Lexy Panterra удвоява видео критиката на Cardi B 'Twerk': 'Стоя зад думите си'

Lexy Panterra удвоява видео критиката на Cardi B 'Twerk': 'Стоя зад думите си'

Райън Кабрера получава истинско време за времето си на „Хълмовете“ с тогавашната приятелка Одрина Патридж (ексклузивно)

Райън Кабрера получава истинско време за времето си на „Хълмовете“ с тогавашната приятелка Одрина Патридж (ексклузивно)

Разбивка на 'World of Dance': Underdogs Rise Up to Slay Legends

Разбивка на 'World of Dance': Underdogs Rise Up to Slay Legends

Робърт Енглунд за това къде трябва да продължи Фреди Крюгер, дори и да не го играе (ексклузивно)

Робърт Енглунд за това къде трябва да продължи Фреди Крюгер, дори и да не го играе (ексклузивно)

Защо Идрис Елба казва, че расистките филми и телевизионни предавания не трябва да бъдат цензурирани

Защо Идрис Елба казва, че расистките филми и телевизионни предавания не трябва да бъдат цензурирани

Мелани Грифит празнува развода от Антонио Бандерас в Instagram

Мелани Грифит празнува развода от Антонио Бандерас в Instagram

„Bachelorette“ Хана Браун разкрива последните си две пред финала - плюс още подробности за вятърната мелница

„Bachelorette“ Хана Браун разкрива последните си две пред финала - плюс още подробности за вятърната мелница

Татяна Али изчиства слуховете за Дрейк за една нощ!

Татяна Али изчиства слуховете за Дрейк за една нощ!

Eiza Gonzalez Talks Snake Strip Tease, нейното нарастващо плячко и таблоиди!

Eiza Gonzalez Talks Snake Strip Tease, нейното нарастващо плячко и таблоиди!