Циците на Big Ang почти изскачат от роклята й преди сватбата на сина й - Трябва да видите видеото!


Вижте още сватби на знаменитости Стартиране на галерия Ние телевизия

Как ниско може ли да отиде ?!

Анджела „Голямата“ Райола едва ли може да сдържа циците си с размер 36J, когато се вмъкне в черната си рокля преди сина си Антъни Донофрио , сватба за Габриела Челестино .В ексклузивен клип за петъчния епизод на „CELEBrations на Дейвид Тутера“ на 'Мобски съпруги' звездата се вълнува толкова, че вижда роклята на скорошната си снаха, че почти излага гърдите си пред цялата стая.'36J! 36J ... за Исус Христос “, възкликва Тутера, след като вижда впечатляващото деколте на Анг. 'Уау, изглеждаш невероятно', казва той, докато прави 'OMG' лице към камерата.

Ако смятате, че роклята на риалити звездата е свръхгорна, изчакайте, докато видите свадбата!За да създаде мечтания си ден, известният организатор на партита създава дизайн с розови венчелистчета, бели, кремави и златни цветове с кристални акценти за комбинация от романтика и елегантност.

„Важно беше да се влее традиция и изтънченост в цялото пространство“, каза Тутера ХОРА още през септември. „Използвах много свещи, за да добавя към романтичната атмосфера.“Семейството и приятелите на двойката се почерпят със старомодни коктейли и розови мартини по време на коктейл и се наслаждават на салата от брускета, пилешки скалопин и ризото от диви гъби и бял трюфел на вечеря.

'Наистина не знаех какво да очаквам да вляза в това тържество, но веднага се почувствах като част от голямото и шумно италианско семейство на Биг Анг', каза Тутера.

Специалният соаре завършва с гръм и трясък, разбира се, тъй като Дейвид изненадва младоженците с разходка с Lamborghini.

Вижте клипа по-горе за кратък поглед и не пропускайте сватбата на сина на Райола в „CELEBrations на Дейвид Тутера“ тази вечер в 22:00 ET / PT по WE телевизия.

Интересни Статии