Обобщение на „BH90210“: Разбиване на това, което е факт или измислица, докато рестартирането става в пламъци


Звездите на '90210': Къде са сега? Виж снимките Лисица

Разберете кой наистина е излъгал да играе роля в оригиналното шоу, колко изкарват всички за рестартирането и как новият епизод е насочен към драмата „Империя“ на Джуси Смолет.

„BH90210“ гореше тази седмица, по повече от един начин.Новият епизод в сряда включва голямо свързване, нови романтични връзки, разкриване на любовно дете и катастрофа - с по-сочна информация от реалния живот за актьорския състав на сериала, поръсена през цялата драма.

В случай, че досега не сте следвали сериала, точно това меташоу следва актьорския състав на серията OG, тъй като те играят преувеличени версии на себе си, планиращи истинско съживление. Епизодът тази вечер показа, че всички седят за първия прочетен сценарий от поредицата - и го направи не върви добре.

Гети

Джени Гарт беше заслепена от подаването на развод от съпруга, казва, че я „опустоши“

Преглед на историята

Епизодът започва с поредния кошмар, този път фокусиран върху Габриел Катерис ' несигурност с много по-младите си звезди. „Ти не принадлежиш“, викат й те - нещо, което тя обръща с тях по-късно през часа. С първата маса, прочетена за пилота на хоризонта, Carteris също потапя палеца си в езерото на дамата, която според нея е среща с бившия costar и сега продуцент Christine Elise. Първоначално Габи се срещна с пътуване до приятелската зона, но това се променя до края на епизода.седемгодишен

Отвътре Джени Гарт врата на гората, тя получава вибрации на Кевин Костнър от нейния бодигард, Уайът. Двамата флиртуват на кафе, тъй като реалният Lifetime регулярно казва, че е усвоила артистични умения за кафе от филм, където е играла бариста, наречена „Latte of Love“. За съжаление този филм не съществува. Без скорошни атаки от сталкера на актьорите обаче, Уайът казва, че може да бъде преназначен - шегувайки се, „Чух, че има някои проблеми в„ Империя “.

Възможното напускане на нейната красавица не е единственият проблем, с който Гарт се занимава, тъй като дъщеря й Кайлър (с основание) е изправена пред критики за непотизъм, след като получи роля при рестартирането. Тори Правопис съвет: Направете й прослушване. „Справям се с 30 години непотизъм“, казва Спелинг, чийто баща Арън Спелинг продуцира оригиналната поредица, „Единственият начин тя да изгради самочувствие е да спечели частта“.

„Както го направихте, когато бяхте на прослушване с фалшиво име на баща си“, отбелязва Гарт. Докато Тори казва, че е използвала името „Дори Снелинг“, всъщност тя е използвала псевдонима „Тори Мичъл“, което е прозвището на персонаж Хедър Локлиър, изигран в телевизионния филм „Богати мъже, самотни жени“. Според съобщенията тя се е опитвала за ролите на Кели и Андреа, но е получила Дона - „което съм сигурен, че има нещо общо с баща ми“, спомни си веднъж.Подобно на самата Тори, Кайлър не е права за ролята, за която се явява на прослушване - и вместо това е избран за дъщеря на Дона Мартин.

къде живеят Брандън и Тереза ​​Дейвис
Гети

Ролята на Тори за правопис се играе като персонаж 90210 за Дийн Макдермот, има пиърсинг на вагината

Преглед на историята

Когато целият актьорски състав най-накрая седне да прегледа сценария, те се учат Шанен Дохърти не е подписала сделката си, което ги разочарова без край. В действителност тя беше една от последните, които се подписаха в шоуто, вдъхновена да го направи след смъртта на Люк Пери.

Също проблематично за всички: самият сценарий.

1 2 3 4 торта

Подобно на някои зрители, които се включиха в този сериал на Fox, актьорският състав се оказва объркан дали тяхното рестартиране е комедия или драма. Те се съгласяват всички да се срещнат по-късно, за да прегледат сценария с главната писателка Анна, която обиждат право в нейно лице. Тя нахлува от мозъчната атака, но Ян Зиринг ѝ помага да пренасочи драмата към реалните взаимоотношения между членовете на актьорския състав.

Тук Картърис блести, тъй като тя разкрива колко трудно е било толкова по-възрастен от всички останали, когато е заснет първият сериал. „Бях с 10 години по-голяма от вас, имах бебе, кърмех и наистина ми беше неудобно да идвам на снимачната площадка“, казва тя. „Никога не съм чувствал, че се вписвам, а вие сте като готините деца. Бях напълно изплашен, че щяха да разберат възрастта ми и щях да бъда уволнен и наистина, много обичах да участвам в това шоу. Просто исках да ме харесате.

IRL, Картърис каза на продуцентите, че е била на 21 години след прослушването си, когато е била наистина на 29. „Когато [моята истинска възраст] излезе, шоуто тепърва започваше да излита и характерът ми беше установен достатъчно, че не ме уволниха, - наскоро тя каза ХОРА . „Но един продуцент ми каза:„ Имаш късмет, че не знаехме твоята възраст, когато те наехме. “

След това Джени й благодари за това, че се е държала като майка мечка през деня, включително един път, когато „се опита да ми попречи да се омъжа за барабаниста с дългата коса от кокосовия чай“. The Teaszer е клуб в Холивуд през 90-те, където Гарт се запознава с истинския си първи съпруг, барабанистът Даниел Кларк, за когото е била омъжена от 1994-1996 г.

Лисица

Обобщение на „BH90210“: Измама на съпрузи и битки с юмрук водят до групова терапия

Преглед на историята

Докато всички го прегръщат, Шанен се появява готова за работа ... но отново се уплашва, когато й казват, че има „луд сталкер на свобода“ и сценарият е глупав. Докато другите жени в шоуто се опитват да я убедят да се върне, всички те научават, че тя удвоява всички останали, което води до конфронтация.

„Не го въздържах срещу вас, когато имате свое собствено токшоу“, казва Шанен пред Габриел, позовавайки се на съвсем истинското шоу „Габриел“, продължило само един сезон. - И Тори, не ви възразих, че живеете в имение с площ 52 000 квадратни метра. Джени, не те възпрепятствах, че никога не си имала лоша преса.

Пресъздаване на един от техните истински битки на снимачната площадка от миналото, Джени казва: „Хвърлихте сценарий в главата ми.“ Шанън: „Извадихте косата ми, струпана от нея, до корена!“ Момчетата от актьорския състав го разбиха, преди да ескалира допълнително, нещо Гарт разкри по-подробно за скорошен епизод на „WWHL“.

Що се отнася до парите, шоуто на Шанен твърди, че цялата й заплата е благотворителна, нещо, което не вярваме, е случаят IRL. Благодарение на скорошен Статия на Hollywood Reporter, знаем, че основните членове на актьорския състав правят едни и същи $ 70 000 на епизод основна заплата за сериала. Джени и Тори привличат малко повече за съвместно създаване на шоуто и Джейсън Пристли също вкара повече за режисура на епизод.

Тъй като проблемите с парите не са на път, те най-накрая се съгласяват за преоборудван сценарий.

техники за украса на захарни бисквитки
Лисица

Обобщение на „BH90210“: Познати лица се връщат, някой излиза и Сталкер се затваря

Преглед на историята

В други сюжетни теми Тори признава, че започва да получава „чувства“ към нея Брайън Остин Грийн отново и се тревожи за всички секс сцени, които имат в новото шоу. В същото време съпругът й в шоуто се свързва със съпругата на BAG, така че изглежда, че може да имаме размяна на съпруги до края на сезона.

Що се отнася до BAG, неговата суперзвезда певица съпруга Шей ( La La Anthony ) се занимава с унижение, след като нейните неавтоматизирани песни са изтекли. Новият асистент на BAG, Зак, й казва, че може би нейният стилист го е направил - но Шей е подозрителен към новодошлия. Докато той нямаше нищо общо със саботажа на Шей, частният следовател на съпругата на Грийн открива доказателства, че Зак е пълна гадина. Когато се сблъсква с Грийн, Зак пуска бомба, която всички видяхме да идва: той твърди, че е негов син.

В края на часа Габриел и Кристин прекарват нощта заедно, Джени създава романтика със своя бодигард - който, предполагаме засега, вероятно е сталкерът - и актьорският състав се появява на снимачната площадка за първи път ден на снимките.

Какво намират, когато стигнат там: пожар на снимачната площадка и съобщение в червено с надпис „СПРЕТЕ ДЕЙСТВИЕТО КАТО НЕ СЪМ ТУК“

„BH90210“ се излъчва в сряда по Fox.

упътвания до най-близкия плаж
Браво / Гети

Брайън Остин Грийн разкрива кои '90210' костари е направил и не се е свързал с 'WWHL'

Преглед на историята
Всички задължителни снимки от комплекта за събиране на '90210' Виж снимките Instagram

Интересни Статии