Бет Стърн поставя рекорда направо на слуховете за Хауърд Стърн

13 Двойки знаменитости, които са законни #RelationshipGoals Виж снимките Майкъл Розман / Warner Bros./Getty

Бет се обръща към слуховете, че тя и съпругът й от десетилетие се развеждат.

С облекчение се въздъхна в петък „Шоуто на Елън Дедженерис“ кога Бет звезда потвърди тя и Хауърд Стърн все още бяха в „семейно блаженство“.

Актрисата и активист за правата на животните седнаха с Елън, за да отговорят на слуховете, с които тя и съпругът й на радиоводещия се разпадаха, и обясниха как всичко започна.

Гети / Instagram / SplashNews.com

Елън плаши Сара Полсън два пъти, тъй като актрисата не успява да си отмъсти

Преглед на историята

„Онзи ден някой идва при мен и казва:„ Съжалявам за случващото се с теб и Хауърд. Надявам се да успееш - обясни Бет. - И нямах представа какво става. Това, което се случи, беше, че тази сутрин казах на Хауърд: „Трябва да спреш да се разхождаш толкова мръсна тази седмица. Искам да кажа, че всъщност сте само Деби Даунър през последните няколко дни. Оформям. Хайде. Ние обичаме живота си. '

И така той излезе в ефир тази сутрин и каза: „О, жена ми мисли, че съм толкова депресиран. Надявам се, че тя все още ме обича. Това съм аз мисля каза той, защото не слушам предаването. И така, следващото нещо, което знам, е, че получавате тези сигнали от Google ... '- Чакай, чакай, чакай, върни се обратно - прекъсна го Елън. 'Не слушате неговото шоу?' Бет каза, че не го е направила.

„И какво правиш, когато се събудиш в 4:45 ?!“ Елен натисна. (По-рано в интервюто Бет каза, че тя и Хауърд лягат да спят около 8 часа всяка вечер, защото и двамата се събуждат между 4:45 и 5 сутринта)„Отглеждам 50 котки!“ - отговори Бет. „Имам обиколки. Зает съм. Наистина съм зает.

Майкъл Розман / Warner Bros.

Защо Ан Хатауей положи клетва за алкохол през следващите 18 години

Преглед на историята

Но да се върнем към разглежданата тема. - Значи пристигат предупрежденията на Goggle - продължи Бет. „„ Хауърд и Бет Стърн се разпадат “,„ Семейни проблеми “, имаме снимката на нас с онази мълния между главите ни. И не знам какво продължава! И тогава очевидно той говори за нас в ефир. Това беше само миналата седмица. И тогава просто се разпространи като горски пожар! '

Бет увери, че Елън и Хауърд все още се радват на „20 години семейно блаженство“. (Те се ожениха през 2008 г., но са заедно от много по-дълго.)

'Поставям рекорда направо тук', каза тя. „Обичам моя Хауърд! Той е страхотен човек.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на